4 Οκτωβρίου 2007

# 1 !

Καφές νούμερο 1 (!) στο καινούριο μου σπίτι ! :)))) Picture this: Ένα άδειο σπίτι (φρεσκοβαμμένο), περίπου όπως το θυμόμουνα :), στα δωμάτια του οποίου αυτή τη στιγμή υπάρχει μόνο ένα κρεββάτι (λέμε τώρα), ένα γραφείο και μια μικρή τηλεόραση (που λέει ότι ο Ολυμπιακός κέρδισε).
Η KV ΠΑΝΩ στο γραφείο γιατί καρέκλα είπαμε ότι έχει;;;; ... τσου! Αύριο! Θανάσης στα πόδια ...

Ο καφές νούμερο 1 δίπλα μου, φτιαγμένος τελετουργικά στην καφετιέρα μου (νούμερο κάτι και η καφετιέρα Sunshine, σιγά μην άφηνα τέτοια "λεπτομέρεια" στην τύχη της), φιλοξενείται (όχι για πολύ) σε μία από τις κούπες που ταξίδεψαν σήμερα. Για τα αναλώσιμα (καφέ, καφέ, γάλα, νερό, βασιλικό, κλπ) φρόντισε ήδη ο καλός μου άγγελος (thanks κουμπάρε, το thanks πολύ λίγο ...). Για το σωστό ποδαρικό, ο μικρός βαφτιστήρης θυμήθηκε ποιο ποδαράκι είναι το δεξί!

Μετά από τα τρέξιμο της μέρας και ένα ωραιότατο dinner
μετά κουτσομπολιού (με εξαίρεση το ... ταπ ... αλλά δεν το λέμε αυτό στον κουμπάρο γιατί το θεωρεί Bordeaux-άκι και θα πληγωθεί), ώρα για δουλειά. Θανάσης στη πρίζα και ... ο γείτονας έχει απροστάτευτο WiFi !!!! (Thanks γείτονα, υποψιάζομαι ότι αυτή είναι η αρχή μιας πολύ όμορφης σχέσης!!!).
Η μέρα μεγάλη όντως, αλλά ... τελείωσε. Το υπέρβαρο πληρώθηκε, τα πράγματα στο σπίτι, όλα ή σχεδόν όλα τα είδη πρώτης ανάγκης τελικά εδώ (σχεδόν γιατί ... tirbuson έφερα;;; όόόόχι!), αμαξάκι κατακίτρινο κάτω από το μπροστινό ( :))) ) μπαλκόνι ... διάλεξη in progress ...
Μετά το φοβερό (mental) μπέρδεμα των τελευταίων ημερών και το τρέξιμο, ώρα για focus. Το έχω ξανακάνει αυτό. Δεν ξέρω γιατί παιδεύομαι τόσο. Εντάξει, δεν έχω ξανακάνει το 3 μέρες εδώ, 3 μέρες εκεί, 1 transit αλλά ... 3 μήνες είναι, λιγότερο... και αυτός εδώ ο άδειος χώρος τριγύρω μου ... μοιάζει με home, θα μπορούσε να γίνει ... Focus λοιπόν. Αύριο η επίσημη πρώτη και μοναδικός στόχος η διάλεξη να είναι όσο καλύτερη γίνεται (νευρόνιο=1 ακόμα). Ο μοναδικός στόχος, να ξεκινήσει όλο αυτό με κέφι ...
Λεβεντογέννικες Καληνύχτες
:)
[αυτό με τους 26o C
στις 8 το βράδυ το έγραψα;;; :)]

14 σχόλια:

νατασσΆκι είπε...

:)))
[Θα σε ανακηρύξει γούρι του ο κύριος Κόκκινος του σπιτιού μου, αν του το πω - με το που πάτησες το πόδι σου στη χώρα, κέρδισε η ομάδα...! :))]
--------
Αφού έχεις τα απαραίτητα...είπαμε,έχει και στη Λεβεντογέννα μαγαζιά με kitchen gadgets-ένα tirbuson παραπάνω, δεν πείραξε ποτέ κανένα!

Καλορίζικο (αν έχεις το μικρό βαφτιστήρη, όλα καλά! - btw ο κουμπάρος, αν είναι ο μπαμπάς του, λέγεται σύν-τεκνος(κι αυτό σου δίνει δικαιώματα στο μικρό βαφτιστήρη,να ξέρεις!) κι όλες οι ευχές για αύριο(θα φτάσει το 1-αρκεί να...)

Καλημέρες - και καλό κουράγιο...
:)))

KV είπε...

Για να μην σου πω ότι ήμουν και στην Βρέμη όόόόλη την προηγούμενη εβδομάδα :))))))
Το ξέρω ότι είναι σύντεκνος ο κουμπάρος, αλλά δεν του δίνω και πολύ θάρρος! Άσε που μη-Λεβεντογέννης! Τα δικαιώματα στον μικρό όμως δεδομένα και αδιαπραγμάτευτα!

Ευχαριστώ για τις ευχές, έτοιμη, κεφάτη, φεύγω!
Καλημέρα
καλό κουράγιο και σε σένα,
σμακ-άκια!

Я верю в Сталина είπε...

Είναι μια μαύρη μέρα για εμάς της Βρέμης, αλλά θα το ξεπεράσουμε. Έκλεισε ο Θεός τα μάτια βλέπεις...

Καλή πρώτη βρε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Να σε δω εκεί ανάμεσα στους συνδικαλοφοιτητές να μιλάς... ΌΛα τα λεφτά!

KV είπε...

Δημοσθένη μου, σίγουρα θα το ξεπεράσετε... :))) Ξεπερνάτε τόσα και τόόόσα :))))
Ευχαριστώ ... νομίζω!

Я верю в Сталина είπε...

Σε βλέπω με ταγάρι κα μουσικη υπόκρουση Φαραντούρη...

Όσο για το γαύρο, περίμενε, στο τέλος ξυρίζουν το γαμπρό

KV είπε...

EMENA με ταγάρι;;;; δεν το έχουμε συζητήσει αυτό;;; ΓΡΟΥΜΦ ΛΑΚΟΣΤΑΚΙ!

Όσο για τον γαμπρό, ναι ... Και χρόόόνια τώρα φρεσκοξυρισμένους σας θυμάμαι μόνιμα!

Я верю в Сталина είπε...

Ολυμπιακός και Ευρώπη, είναι δύο έννοιες ασύμβατες με τη ζωή και παράλληλες μεταξύ τους...

Όσο για το ταγάρι...η εικόνα δένει με ταφτάνι που στο τελείωμα έχει και καθρεφτάκια.


Πώς αλλιώς νομίζεις θα γίνεις καθηγήτρια στην Ελλάδα; Με το διδακτικό σου έργο μήπως;;;;;;;;;;;; Μύύύύύύθος

tassoula είπε...

Καλημέρα και καλή αρχή!

Unknown είπε...

Μας έχεις μπερδέψει με τα μετρήματα.. μία καφέδες μέρεας, μία καφέδες νύχτας, μία καφέδες σπιτιού... ε μπάστα...

Καλορίζικο και γρήγορα με ένα δικό σου σπίτι που θα διαθέτει δικό του ADSL :)

Alepouditsa είπε...

ελπίζω η μέρα να κυλάει πολύ πολύ πολύ καλά! μη μας πάρουν και τον αέρα ε;;

φιλάκια!

(ΥΓ: ήθελα ΠΟΛΥ να ήξερα σε ποιον καφέ είσαι τώρα...)

KV είπε...

@ Dr καταλαβαίνω πόσο στεναχωριέσαι με την ήττα της Βρεμης αλλά ασύμβατες με τη ζωή;;; :) Παράλληλες μπορεί ... Ασύμπτωτες όπως κάποιες άλλες σίγουρα όχι.
Γιατί το ολοκλήρωσες το mental image... δεν σου έφτανε το ταγάρι;;; ΓΚΡρρρ. Εννοείς καθηγήτρια με Κάπα Κεφαλαίο ;;; Not really my bigest goal ! :))

@ Τασσούλα μου, ευχαριστώ.

@ Sunshine Ευχαριστώ ! WiFi KV coming soon, house KV πάλι ... μμμ ... Πες μου που μπερδεύτηκες με το μέτρημα να στο ξεκαθαρίσω !!! Για αυτό απειρίζεις εσύ;;; :Ρ

@ Αλεπουδίτσα το θέμα με τον αέρα παράξενο. Να μας τον πάρουν αρκεί να ξέρουμε ποιος έχει το καπάκι!!! :) Έχασα το μέτρημα σήμερα με τα κεράσματα :) αλλά ... λίγοι!!! Καλησπέρα!

Кроткая είπε...

Μπαρμπούνιους, πήγαινα να πω ότι βαφητστήρια στην Κρήτη μου θυμίζει τον ακατανόμαστε, αλλά είδα αυτό το νουμεράκι κάτω δεξιά (το 26) και μου έκοψες την φόρα!!

γρουμφ!!!

καλή αρχή, να πάνε όλα πολύ πολύ καλά. Θα αρχίσεις να πίνεις και ελληνικό?

νατασσΆκι είπε...

Καλημέραααααα!!!!
(και φιλιά -νο3 και τρέχω)

Παρασκευή σήμερα - επιτέλους Σαββατοκύριακο!

:)))))

KV είπε...

@ Κροτοκοτσιδού, Ελληνικό έπινα πάντα αλλά ... λίγο. Ξέρεις, σε ειδικές περιπτώσεις. Αν είναι να αρχίσω κάτι λέω να είναι η ρακί :))))
Βαφτιστήρι δικό μου, καμμιά σχέση με ακατανόμαστο!!!! Εντελώς άλλη φάση!
ΠιΕς: Όταν σου τελειώσει η ζάχαρη σε περιμένω !!!

@ Νατασσάκι κάτι δεν μου πάει ακόμα με τον καφέ εδώ. Ένας στο κυλικείο και μετά χρειάζομαι ώρα για να το επαναλάβω. Την επόμενη φορά μετακιμίζει και η καφετιέρα-γραφείου!!! Φιλιά καλό προ-ΣΚ!!!!