15 Ιανουαρίου 2007

ταξίδια

Τα ταξίδια στον κυβερνοχώρο καμμιά φορά είναι το ίδιο ενδιαφέροντα με τα ταξίδια ... ταξίδια! Το πως ξεκίνησα να ψάχνω την βιβλιογραφία για να τελειώσω μια δουλειά-δουλειά και πως τελικά βρέθηκα να "κοιτάζω" ... εμάς από ψηλά, δεν είναι δύσκολο να το φανταστεί κανείς... Δεν υπήρχε τίποτα που να με αφορά στη βιβλιογραφία. (Προσοχή: όχι τίποτα ενδιαφέρον, τίποτα που να να μπορεί να προκαλέσει το δικό μου ενδιέφερον σήμερα και αυτό δεν ήταν δύσκολο. Το νευρόνιο ήταν μακρυά).
Ημέρα γεμάτη (και συννεφιασμένη). Τρέξιμο με τη δουλειά, ένα σωρό μικρογραφειοκρατικά, μικροπροβλήματα, μικροεντάσεις. Τίποτα τόόόόσο σοβαρό που να σε αγχώσει πολύ, τίποτα τόόόόσο χαζό που να μπορείς να το αγνοήσεις με ύφος. Έτρεχα όλη μέρα ... αυτό -ούτε καν το μεσημεριανό δεν πρόλαβα. Ένα μικρό (φωτεινό :) ) απογευματινό διάλειμμα και ξανά δουλειά -δουλειά -ουφ...
Καφές νούμερο 8, στο ειδικά μονωμένο ταξιδιωτικό φλυτζάνι, το Twingo έτοιμο και φεύγουμε. Ακολουθεί μικρό "καλλιτεχνικό" διάλειμμα, πριν ξαναπροσπαθήσω να χρησιμοποιήσω το δίκτυο για κάτι χρήσιμο! (ταπ ... νευρόνιο cannot define "χρήσιμο") ...
Αφήνω την τελευταία εικόνα που κοίταζα εδώ και εξατμίζομαι (ε, ναι ... άργησα).

Έχει κάτι απίστευτα soothing αυτή η εκόνα μας από ψηλά, έτσι;
{επίσης ... κάτι παράξενο παίζεται σε νησί και ποδηλατοχώρα ήήήή εμένα μου φαίνονται υπερβολικά φωτισμένες;;; είπαμε ... αλλά ... ΚΑΙ από ψηλά διαφορετικές;;;}


Καλησπέρες
[βότκα έπρεπε να βάλω στο φλυτζάνι,
να το θυμάστε ...]
"There is a computer disease that anybody who works with computers knows about. It's a very serious disease and it interferes completely with the work. The trouble with computers is that you 'play' with them!"

7 σχόλια:

Orelia είπε...

ειναι απιστευτο αυτο το ταξιδι που σου προσφερει το google earth
ειδα μεχρι και τον ηλιακο στο σπιτι της θειας μου και το κομματι του κλιματιστικου στη ταρατσα του πατρικου μου!
δεν συζητω για το τροχοσπιτο εξω απο την πολυκατοικια μας παρκαρισμενο!
αυτο εκανε μπαμ ως εκ της λευκοτητος του!

και ναι!
το κακο με τους υπολογιστες ειναι πως παιζεις μαζι τους κι η disease ουτε με αντιβιωση (1)3ης γεννιας δε περνα..! :))

KV είπε...

:) εγώ έψαξα τα σπίτια μου, παλιά και καινούρια :)))))
Εδώ έχουν κλινικές για net-addictions ... δεν είναι κακό να παίζεις με τον υπολογιστή, το κακό νομίζω είναι όταν καταφέρει αυτός να παίζει μαζί σου!
Σμάάάάάκ

globetrotter είπε...

Εγώ το δικό μου δεν το βρήκα, δεν το έχει σε καλή ανάλυση :-(.

Όσο για τα net-addictions, λένε πως στην Φινλανδία αν αποδείξεις πως είσαι εξαρτημένος πραγματικά από το διαδίκτυο παίρνεις απαλλαγή από τον στρατό :O.

KV είπε...

Whow! Καλή διακαιολογία και πως αποδεικνύεις ότι είσαι πραγματικά εξαρτημένος;;;; :)
Κρίμα που δεν το βρήκες, είναι ωραίο να το κοιτάς από ψηλά, σαν να το νομιμοποιεί ένα πράγμα, υπάρχει!
Καλησπέρα!

Кроткая είπε...

μα δεν ήξερες πως οι αυτοκινητόδρομοι του Βελγίου είναι το πιο γωτισμένο πράγμα στον πλανήτη. Είναι το μόνο που φαίνεται από το φεγγάρι (βράδυ όταν τα φώτα είναι αναμένα) -και το Σινικό τείχος, επίσης!

globetrotter είπε...

Βρήκα τουλάχιστον την παλιά μου γειτονιά :-).

KV: Φαντάζομαι πως θα υπάρχει ειδική επιτροπή με computer-geeks που σου κάνουν διάφορες ερωτήσεις ή σε κλείνουν σε κανένα δωμάτιο χωρίς υπολογιστή για μερικές ώρες και βλέπουν πως αντιδράς :P.

KV είπε...

Krotένια μου, την Βελγοχώρα την καταλαβαίνω : έχουν όλοι πάρει τα αμάξια τους και πάνε να αγοράσουνε πατάτες, simple. ΑΛΛΑ πόσο φως μπορεί να παράξει με το δυναμό του ένα ... όχι 20 εκατομμύρια ποδήλατα, ε;;;; Για το νησί δεν το συζητώ καν ... κάτι παίζεται (it was past the beer time!)

Globetrotter μπρρρ... ώρες σε ένα δωμάτιο χωρίς Θανάση;;;; μπρρρρ ... Και πως θα ξέρω αν μου έστειλε mail κανείς ή αν ξαναπέθανε το monitor ;;; :p