14 Ιανουαρίου 2007

Ανοιξιάτικη λιακάδα ...

... και ζέστη και η ΚV στην pretend-αγορά για να αγοράσει το Χριστουγεννιάτικο δώρο της (TVoύλα, η παλιά πέθανε άγαρμπα) ... Για τις εκπτώσεις δεν θα μιλήσω γιατί θα συγχιστούμε όλοι (μα 60-70%;;; Αποδεδειγμένο 60-70%;;; Και αποδεδειγμένο γιατί ... ταπ ... πλήρωσα διάφορα μερικές εβδομάδες πριν ΧΩΡΙΣ την έκπτωση;;;;; χχμμφφτ). Ξέφυγα (πάλι).

Ο στόχος μου για σήμερα ήταν η έρευνα αγοράς για να βρω την καλύτερη τιμή για καινούρια τηλεόραση. Ήξερα ότι θα γίνεται χαμός με τις προσφορές, αυτό που δεν ήξερα είναι ότι στην pretend αρκεί τελικά να πας σε ένα (01) πολυκατάστημα. Το έμαθα ΑΦΟΥ πήγα σε 2-3, στριμώχτηκα με το μανιασμένο πλήθος, πάλεψα να βρω πωλητή, μοντέλα, τιμές κλπ κλπ κλπ. Μετά ήρθε ο "ειδικός" που θα με "βοηθούσε" στην επιλογή. Με αυτάκια το βοηθούσε γιατί ήξερα φυσικά ποια ΤVούλα ήθελα πριν του ζητήσω να βοηθήσει (την αδελφή του Θανάση, ξαδέλφη του κινητού μου, θεία του σταθερού μου και συγγενή όόόόλων των ηλεκτρονικών μου με εξαίρεση την φωτογραφική!). Απλά ήθελα κάποιος άλλος να μου κάνει τον δικηγόρο του διαβόλου! Αφού λοιπόν ο ειδικός κατάλαβε ότι είναι εκεί για διακοσμητικούς λόγους, ανέλαβε την έρευνα αγοράς. Στήθηκε μπροστά από το αντικείμενο του πόθου, πήρε το κινητό και ... τηλεφώνησε σε όόόόλα τα πολυκαταστήματα της pretend!!! Ή καλύτερα, τηλεφώνησε στο pretend-131, το οποίο και τον συνέδεε με το πολυκατάστημα. Εδώ ακριβώς είναι το κόλπο νούμερο 1 του pretend-shopping: Στο πoλυκατάστημα μπορεί να έχει γίνει η εισβολή των μυρίων αλλά ο τηλεφωνητής είναι στην θέση του και μπορεί να σου πει τις τιμές. Αφού λοιπόν βρήκαμε την καλυτερότερη τιμή (και η διαφορά ήταν 500 φράγκα), χωρίς να κουνήσουμε ρούπι, έμενε να αποφασίσω από πού ήθελα να αγοράσω το αντικείμενο του πόθου. Κόλπο νούμερο 2 παίρνεις τηλέφωνο στο κατάστημα που έχεις επιλέξει ξανά, ρωτάς την τιμή ξανά και μετά λες το εξής φοβερό: "Μα εγώ στέκομαι μποροστά σε μιά ίδια ΤVoύλα στο κατάστημα τάδε και την πουλάνε 500 φράγκα λιγότερο. Έχουν ΑΥΤΟΙ καλύτερες τιμές από ΕΣΑΣ;;;". Deal done, η τιμή κατεβαίνει μαγικά ΚΑΙ σου προσφέρουν και τσάμπα μεταφορά!
Καινούρια ΤVούλα παίζει χαρωπά στο background αυτή τη στιγμή!

Οι υπόλοιπες διαπιστώσεις της ημέρας:

* Όσα "κερδίζει" κανείς με τις εκπτώσεις τα χάνει αμέσως με άλλο τρόπο : Μία κλήση ακόμα από την τροχαία ΚΑΙ ο κλειδαράς υπερκάλυψαν το ποσό που νόμισα ότι θα κερδίσω λόγω εκπτώσεων ... ταπ;
* Ποτέ μην αφήνετε τα κλειδιά στο τραπεζάκι που είναι ΜΕΣΑ στο σπίτι του οποίου μόλις κλείσατε την πόρτα. Δεν συμφέρει.
* Ποτέ μην κλείνετε την πόρτα του σπιτιού αν δεν έχετε μαζί σας τουλάχιστον ένα από τα ακόλουθα: κλειδιά (όσες φορές και να το πω ακόμα να το χωνέψω) ή κινητό ή πορτοφόλι.
* Αν όμως κλειστείτε έξω χωρίς αυτά: καλύτερα το κάνετε αφού έχετε μετακομίσει στην pretend :))) Μπορεί να στοιχίζουν an arm and a leg, αλλά έρχονται στο πι και φί ... ΑΦΟΥ καταφέρεις να λύσεις το πρόβλημα του τηλεφώνου that is!

night-night
[δύσκολα και για τους snow-lovers αλλά...
η
πόλη ήταν γεμάτη καστανάδες σήμερα... ταπ;]

4 σχόλια:

Кроткая είπε...

Με γεια την TVούλα! Καλά ξεμπερδέματα με το διαβατήριο...

Αχ, πόσο την αναπολώ την Αγελαδοχώρα κάτι τέτοιες στιγμές...

Κι εμείς ψώνια σήμερα, και ξεστολίσαμε κιόλας! Η κλοπή μένει για αύριο πάντως.

Τι είναι αυτό το μυστήριο bubble παραθυράκι που πετάγεται σε διάφορα σημεία του μαγαζιού μόλις περάσει ο κέρσορας από πανω????

KV είπε...

Kαλημέρα Καλημέρα και καλή τύχη με το κλέψιμο :))))))

Ευχαριστώ, καινούρια TVούλα επίσης ευχαριστεί, της φαίνεται πολύ καλύτερα εδώ!!!!

Το bubblie παραθυράκι είναι ένα widget (www.snap.com) που βάζεις στο template! (αναρρωτιέμαι ΠΩΣ δεν μου παραπονέθηκε για αυτό ακόμα ο Καμηλιέρης!)

Η αγελαδοχώρα έχει σούπερ εκπτώσεις, δεν ξέρω μέχρι πότε όμως γιατί για τώρα, εγώ ούτε που θα ξαναπλησιάσω, χτύπησα (πάλι) κόκκινο!!!!

σμάκ! Περιμένω να δω τις αλλαγές!

vasvoe είπε...

ναι, ναι, το επιβεβαιώνω ΚΑΙ εγώ ότι έχει καλές εκπτώσεις στα μέρη μας. άσε που φέτος λόγω καλοκαιρίας άρχισαν προσφορές στα χειμωνιάτικα και πριν από τα χριστούγεννα. Εγώ πάντως έκλεισα για φέτος! Πήρα μπότες και καλά παπά.

περιμένοντας να χιονίσει...

Βας

KV είπε...

Εγώ δεν έκλεισα καθολου, να μειώσω (πρόσεξε μειώσω όχι διώξω) το κόκκινο και ξαναβουτάω!!!! Ζούπερ εκπτώσεις αλλά δεν είναι αυτό που έχει σημασία! Σημασία έχει που νομίζουμε ότι τους κοροϊδέψαμε!!!!!!!!!!!!!!