21 Ιανουαρίου 2007

κλείνουμε καλά το πλυντήριο

Εντελώς χαζοΚυριακή. Μα τίποτα να μην πάει καλά σήμερα;;; Η μέρα μουτζούφλα και παραπονεμένη από το πρωΐ, χωρίς λόγο (αυτός είναι και ο καλύτερος λόγος). Συννεφιασμένη (αλλά χωρίς βροχή), παγωμένη (αλλά χωρίς χιόνι), σκοτεινή (δεν έχει αλλά εδώ) και με αρκετή δουλειά που έπρεπε να τελειώσει (εδώ έχει αλλά... ταπ).
Η ησυχία του Ιδρύματος -που συνήθως είναι το καλύτερο περιβάλλον- σήμερα με ενόχλησε, είχαμε ξεμείνει από καφέ (αύριο θα πέσουν κεφάλια), η επιφάνεια του γραφείου μου ήταν (και εξακολουθεί να παραμένει) γεμάτη χαρτιά (κάλυψη 120%), κανένας από τους στόχους μου για σήμερα δεν κατάφερε να μου κεντρίσει καθόλου το ενδιαφέρον, η μεταφορά στο σπίτι έφερε ακόμα χειρότερα αποτελέσματα, ο Θανάσης αποφάσισε να μου κάνει νούμερα (μου φαίνεται χρειάζομαι και καινούριο Θανάση), plus (κερασάκι και σιχαίνομαι τα κερασάκια) το πλυντήριο αποφάσισε να πλημμυρίσει το σπίτι-με-το-μενίρ την πιο ακατάλληλη στιγμή (άσχετο αν έφταιγα εγώ, θα έπρεπε να διαθέτει μια στοιχειώδη λογική ... το πλυντήριο). Άσχετο αλλά πρώτη φορά κατάλαβα πόσο πολύ νερό καταναλώνει ένα πλυντήριο ...

Καφές νούμερο Χ (8, 9, +) και let's call it a night. Ας πούμε ότι δεν δούλεψα όόόόόόλο το Σαββατοκύριακο και ότι απλά έρχεται μία ακόμα δύσκολη εβδομάδα. Ή καλύτερα ότι δεν είχαμε αυτή την εβδομάδα Σαββατοκύριακο.
Βάζω την πιο χαζή ταινία που έχω στην τηλεόραση και κάνω αυτό που έπρεπε να είχα κάνει από το πρωΐ : κατάληψη του καναπέ.
Καληνύχτες
[αν χιόνιζε επιτέλους;]

4 σχόλια:

Markos είπε...

Μάλιστα..
Κάνεις καταλήψεις εσύ και περιμένεις να δουλεύουν οι άλλοι για σένα ε; :))
Πολύ Καλά κάνεις!!!!

Καλή σου ημέρα
Καλή εβδομάδα
Φιλιά

Unknown είπε...

"Να μην πηγαίνω στο ίδρυμα Κυριακή Να μην πηγαίνω στο ίδρυμα Κυριακή Να μην πηγαίνω στο ίδρυμα Κυριακή Να μην πηγαίνω στο ίδρυμα Κυριακή Να μην πηγαίνω στο ίδρυμα Κυριακή
Να μην πηγαίνω στο ίδρυμα Κυριακή
Να μην πηγαίνω στο ίδρυμα Κυριακή
Να μην πηγαίνω στο ίδρυμα Κυριακή
Να μην πηγαίνω στο ίδρυμα Κυριακή"

KV είπε...

s (Μάρκο;;;) μια μικροκατάληψη έκανα και δούλεψε μια χαρά!
Καλημέρα και Καλή Εβδομάδα!

Καμηλιέρη καλύτερα : "Να μην αφήνω τα πάντα για τελευταία στιγμή, Να μην αφήνω τα πάντα για τελευταία στιγμή,Να μην αφήνω τα πάντα για τελευταία στιγμή,Να μην αφήνω τα πάντα για τελευταία στιγμή,Να μην αφήνω τα πάντα για τελευταία στιγμή"

Unknown είπε...

Μα;

:ο

Πώς τα καταφέρνεις;;;

Αυτή η ατζέντα μάλλον δεν δουλεύει και πολύ σωστά τελικά :)