23 Μαΐου 2008

Κούτες

Κάθε φορά που τελειώνουν οι κούτες της μετακόμισης αισθάνεσαι ότι κάτι έκανες ... 5 μήνες μετά (σχεδόν to the day ... και ναι, μετράω ακόμα) οι κούτες εξαφανίστηκαν ΚΑΙ από το "δωμάτιο της ντροπής" ... 'Ωρα να αποκτήσει και αυτό ένα άλλο ρόλο. Έμειναν μόνο οι κούτες της αποθήκης, αυτές που δεν άνοιξαν από την εποχή της ποδηλατοχώρας (αυτές δεν βλέπεις άρα δεν υπάρχουν, γιατί θέλει θάρρος για να τις ανοίξεις). Χμμμ ... ανακούφιση; NOT really ... just a thing off the list (or on ... a "new" list? :) ).
Οικιακά το απόγευμα, unpacking και ... κηπουρική της βεράντας! Η κατάσταση στο νηπιαγωγείο έχει γίνει τόσο surreal που ειλικρινά χρειάζεται να ανακαλύπτεις τρόπους για να κρατάς συνέχεια το νευρόνιο απασχολημένο!
night night
[Surreal δράση και
... surreal αντίδραση ???
A(πε)ργούμε αύριο?
ή μήπως επειδή τηλεφώνησαν (!!!)
όχι??? χμμμ
...]

Χα χαχαχαχα!!! Μερικές ώρες later:

"Μερικές εκατοντάδες χρόνια μετά κάποιος θα ανακαλύψει κάτι "κούτες μυστήριο" που θα έχουν κάνει το γύρο του κόσμου κλειστές.
Οι κούτες θα θεοποιηθούν πάραυτα, το άνοιγμά τους θα αποτελέσει ταμπού, ενώ το άνοιγμα κάθε κούτας θα αποτελεί πλέον θρησκευτική ιεροτελεστία και θα γίνεται παρουσία ιερέα..."

... Όπως τα λες Multi! Έτσι νομίζω και εγώ ότι θα γίνει! Seriously!

11 σχόλια:

νατασσΆκι είπε...

Φιλενάδα, ΚΑΙ!!!!!!!!
Μπράβο !!!!
(εμας το δωμάτιο της ντροπής έχει γίνει "παιδότοπος" -πότε θα περιλάβω όοοοοολα αυτα τα παιχνίδια και θα τα σουτάρω... )
:)))))))

Καλημερούδια!!!!!!!!!!!!
Παρασκευή, επιτέλους
νο 3 και πάμε :)

Σμααααααααααααακ

Unknown είπε...

Μερικές εκατοντάδες χρόνια μετά κάποιος θα ανακαλύψει κάτι "κούτες μυστήριο" που θα έχουν κάνει το γύρo του κόσμου κλειστές.
Οι κούτες θα θεοποιηθούν πάραυτα, το άνοιγμά τους θα αποτελέσει ταμπού, ενώ το άνοιγμα κάθε κούτας θα αποτελεί πλέον θρησκευτική ιεροτελεστία και θα γίνεται παρουσία ιερέα...

ΟΥΓΚ

(Όλο γκρινιάζεις, αλλά ένα κειμενάκι 3 σελίδων δε το διαβάζεις... Να σου στείλω ένα review να απασχολήσεις το νευρόνιο;)

KV είπε...

Καλημερούδια!!!!

@ Φιλενάδα, έχει ακόμα δουλειά το δωμάτιο αλλά ... σιγά σιγά. Μην ξεχνάμε πόσο -ψυχολογικά- demanding είναι οι κούτες!!!
Καλημερούδια (3 τώρα!)

@ Multi, :))))))))))))) σε έβαλα μπροστά! Και ... ΌΧΙ. Το νευρόνιο απασχολείται επαρκώς και από μόνο του, thank you!!!!
Άσε που έχω μάθημα (ΑΝ κάνουμε μαθήματα, κάνουμε???) 5 με 7 και είναι ... πιεσμένο. Να πάω πριν λες, ε?


Σμααααααααααααααααααααακ

Unknown είπε...

Πφφφφφ

Δε τα πας για ψάρεμα καλύτερα;

An-Lu είπε...

Καλή αρχή ;-)

KV είπε...

@ Multi ... όόόόόχι!

@ an-lu ... thanks ... για την νέα λίστα?

Unknown είπε...

Μα γιατί βρε μπαρμπουνάκι δεν τα πας ψαρεματάκι;

KV είπε...

@ γιατί διαλύεται η κιμωλία στο νερό Multi!

Unknown είπε...

Γαρίδες θα χρειαστείτε, όχι κιμωλίες... (μπερδεύεσαιιιιι)

White Filly είπε...

Κηπουρική της βεράντας είναι η τέλεια ιδέα! Το νευρόνιο θα μείνει πολύ ευχαριστημένο ειδικά αν έχεις μεγάλη βεράντα και βάλεις πολλές-πολλές γλάστρες και πρασινίσει ο τόπος :-))

Καλό ΣΚ!!

Ανώνυμος είπε...

成人聊天室,免費遊戲,正妹牆,SEX,色情,免費影片,尋夢園聊天室,情色視訊,嘟嘟成人網,後宮電影院,hi5,玩美女人,a片免費看,性愛,視訊聊天室,plus論壇,中部人聊天室,本土自拍,本土自拍,微風論壇,hi5,色情遊戲,色情影片,080視訊聊天室,情色遊戲,好玩遊戲,成人影城,色情影片,中部人聊天室,美女寫真,情色網,好玩遊戲區,免費視訊聊天,校園正妹牆,伊莉論壇,視訊交友,美女寫真,我的遊戲口袋,伊莉討論區,a片免費看,色遊戲,情色視訊,成人影片,美女寫真,情色文學,性感影片,言情小說,成人影片,視訊美女,線上遊戲,色情,A片下載,A片下載,微風論壇,免費視訊聊天,85cc成人片,免費視訊,哈啦聊天室,成人光碟