10 Ιανουαρίου 2008

perspective

Η μέρα μου ξεκίνησε με γραφειοκρατεία. Έντονη, κακιασμένη, σιχαμερή γραφειοκρατεία ... Και αυτό -τώρα που η ένταση είναι ακόμα εδώ- σημαίνει πολλά ... Σημαίνει ότι ΔΕΝ μπορώ πλέον να επιστρατεύσω humor και λογική (άσε που έχω την φοβερή υποψία ότι η λογική δεν είχε ποτέ θέση εδώ ... ταπ).
Μέχρι τον καφέ νούμερο 4 ήμουν έτοιμη να τα παρατήσω. Όόόό-όχι την γραφειοκρατεία και τις χιλιάδες -apparently απαραίτητες- αιτήσεις που έχω να κάνω, το νηπιαγωγείο ολάκερο! ... Γιατί δεν το έκανα;;; Ταπταπ ταπταπ ταπταπ... Tempting, πάρα πάρα ΠΑΡΑ πολύ tempting αλλά, δυστυχώς, δεν με παίρνει να το κάνω τόσο γρήγορα χωρίς σκέψη και χωρίς οργάνωση. Μετά από μια διεθνή μετακόμιση δεν είναι εύκολες (ή εφικτές καν) τέτοιες αλλαγές ... Και είναι και το άλλο ... Έχω την αίσθηση ότι κάτι τέτοιο πολύ θα ευχαριστούσε τους γραφειοκράτες ... και αυτό δεν το θέλω, μα καθόλου!

Αλλαγή θέματος:
Καφές Νούμερο 7, τον φτιάχνω στο γραφείο πλέον ...
Απίστευτη, τρομακτική ησυχία (missing το pretend γραφείο δίπλα στο pretend εργαστήριο)...
Δουλειά δύσκολο να γίνει (το νευρόνιο).+-
Εδώ και καιρό σκεφτόμουν αν θα έκανα ένα ταξίδι-συνέδριο-υποχρέωση. Καινούριο (super ενδιαφέρον) μέρος του πλανήτη, minimum υποχρεώσεις (45 λεπτάκια :) ), έξοδα όλα πληρωμένα, φιλοξενία παραδοσιακά βασιλική. Χμμμμμμ ... το σκεφτόμουν γιατί δεν ήξερα τις υποχρεώσεις μου εδώ ... Τώρα που ξέρω, τώρα που και το φλυτζάνι του espresso να κοιτάξω το λέει καθαρά : "γραφειοκρατεία", ... αρχίζω να το σκέφτομαι αλλιώς ... :) Αίτηση για Visa asap. Νομίζω μάλιστα πως το συγκεκριμένο ταξιδάκι είναι απαραίτητο και θα βοηθήσει σημαντικά στην αλλαγή του ... perspective μου!!!
Καλησπέρα
[σταθερά γκρι]

7 σχόλια:

νατασσΆκι είπε...

(στο σταθερό γκρι, σου στέλνουμε χρωματιστό φιλί να φωτίσει.. :) )

Κατά τα άλλα,πολύ καλή προοπτική το ταξίδι - να πας τρεχάλα!
:)
(καλό κουράγιο φιλενάδα, τι άλλο να σου πω; )

νατασσΆκι είπε...

(ξέχασα : καφές 7-8, νεύρα πολλά - διάβασμα ο μικρός, αλλά όχι γκρι - απαπαπα!
σμακ! σμακ! σμακ! )

KV είπε...

Όσο δεν είναι γκρι είμαστε καλά φιλενάδα :)
Η αλήθεια είναι ότι το βαριόμουν ένα τόσο μακρινό - σύντομο ταξίδι ΑΛΛΑ τώρα το βλέπω με άλλο μάτι!
Δεν πιστεύω να έχεις νεύρα με το διάβασμα του μικρού;;; Τα έχουμε πει αυτά: ΜΗΝ επιτρέπεις στο παιδί να διαβάζει, δεν ξέρεις/βλέπεις τι μπορεί να πάθει;;;;;
Φιλιά :) σμακ σμακ και στους δυο σας

νατασσΆκι είπε...

όόόχι, τα νευρα είναι από άλλους λόγους...
ο μικρός διαβάζει από μόνος του, γμτ!
(και διαβάζει ακριβώς αυτά που κατάλαβες - και αντιπαθεί τα υπόλοιπα! :))
(τι θα μου γίνει κι αυτός - άντε να τρέχω με τα ταπεράκια στις pretend, η δόλια μάνα!
:)

Φιλάκια.

Ανώνυμος είπε...

Δεν θέλω να κάνω την έξυπνη, αλλά πόσους μήνες είχε δώσει ο φάδερ?
Ψάχνεις ΗΔΗ για δουλειά στο δίκτυο? ΗΔΗ? Αυτό ξεπερνά ακόμα και τις δικές μου προβλέψεις.

όμως δεν είμαι εδώ για να χαμογελάσω χαιρέκακα, είμαι εδώ για να σου πω τα εξής:
1/ πίστεψέ με, από την λίγη εμπειρία που έχω από όλους αυτούς τους ΔΥ γραφειοκράτες, ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ αν θα τα παρατήσεις! they don't give a shit! οπότε, αν δεν τα παρατάς για να ΜΗΝ τους κάνεις το χατήρι, ε, κανένα χατήρι δεν θα τους έκανες.
Να μην τα παρατήσεις, όμως (ναι, ναι, εγώ το λέω αυτό!), για να δώσεις μια ακόμα ευκαιρία στο δικό σου στοίχημα. Αν φύγεις, αυτοί θα χάσουν, όχι εσύ. Αλλά αν δώσεις μια ευκαιρία, ίσως φεύγοντας να έχεις αφήσει κάτι καλό πίσω σου. Υπομονή, θάρρος και σφιγμένα δόντια!

2. ΦΥΣΙΚΑ και θα πας στο ταξειδάκι! ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ! Από πότε χάνουμε τέτοιες ευκαιρίες?

3. Τους γνωστούς στο Deutsch pretend Προξενείο τους έχουμε ακόμα! Κι αν χρειαστεί, θα τους επιστρτεύσουμε! At your service, captain! :)

Alepouditsa είπε...

καλά λέει η Κροτ.. μια ευκαιρία στο δικό σου στοίχημα!!! (αυτό πώς το είχα ξεχάσει...)

κατά τα άλλα..βλέπω αρχίζουμε να κινητοποιούμαστε...να πας οπωσδήποτε στο ταξίδι!! (εκεί νομίζω μπορείς να κάνεις και δημόσιες σχέσεις έτσι δεν είναι;; καλοοοοο!!)

KV είπε...

@ Νατασσάκι μου, σκέψου το και αλλιώς: Αχ τι ωραία που θα είναι να πίνεις το καφεδάκι σου στην pretend όσο ο ΑστερΆκης κάνει του κεφαλιού του!!!! Γιατί εμείς του το είπαμε, δεν του το είπαμε;;; Μακρυάαααα από βιβλία (αστειεύομαι!)
Καλημέρα, Νο 5

@ Κροτένια το ξέρω για τους ΔΥ και την σκασίλα τους! Μην ξεχνάς ... είμαι λέει κομμάτι του συστήματος!
Έψαχνα, ψάχνω, μάλλον για λόγους αυτοπροστασίας ... Για να θυμάμαι ότι υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές! Θα σου γράψω σουν, θα χρειαστούμε ό,τι προξενική αρχή ξέρεις!!!!! Σμακ

@ Αλεπουδίτσα, εγώ δεν έβαλα στοίχημα. Δήλωση ήταν του φάδερ και ... προτιμώ να μην την κρίνω τώρα... if you know what I mean... Το δικό μου στοίχημα είναι άάάάάλλο! Σμακ!