9 Ιανουαρίου 2008

G-B

Καφές Νούμερο 3 (!!!), πονοκέφαλος, τάσεις φυγής (ε, καλά τώρα...), γκρι μέσα και έξω ... Gordon Bennett που λένε και οι κάτοικοι του νησιού "ευγενικά" ...

Ελάχιστες κούτες πια στο σπίτι -με -τον -κούκο/δρομέα -πάνω -στο -μενιρ που ακόμα δεν μοιάζει "σπίτι", πολλές στο εργαστήριο (ίσως αν πέρναγα λίγο πιο συχνά;;; μπααα...), αρκετές στο γραφείο. Μμμμμ ... ναι, ΟΚ, ΟΚ ... όόόόλα θα γίνουν. Προς το παρόν απασχολώ το νευρόνιο με ηλεκτρικά (the one thing I hate almost as much as ironing!) ... Seriously!!! Στο ... "φορητό μικροσκόπιο" και μόνο μετρήσαμε 8 pretendιανές πρίζες!!! Oh, yes, ΑΥΤΟ ούτε που το είχαμε σκεφτεί :)))), it WILL take a while :)
Καλημέρες
[γυαλιά ηλίου
για 1000 λόγους]

10 σχόλια:

νατασσΆκι είπε...

Σμακ!
και κουράγιο - τα ήξερες/περίμενες αυτά, non?

(καφές 7! (από τις 5 το πρωί..)
μόλις τελειώσεις με τις κούτες σου, κι αν σου λείψουν, έλα κι από δω! )

Φιλάκια
:))

**αυτό με τις πρίζες που ποτέ και πουθενά δεν φτάνουν... γκρρρ!

Alepouditsa είπε...

το καλό στην παρούσα φάση είναι ότι κανείς δεν θα σου πει τίποτε που καθυστερείς να περάσεις από το εργαστήριο... όλα κυλάνε αργαααααα... έχει και τα καλά του το νηπιαγωγείο! βέβαιως είναι λιγότερο ενδιαφέροντα αλλά περισσότερο ξεκούραστα...

ΥΓ: αυτό το 1000 λόγους δεν μου άρεσε... ζόρι, μεγάλο...

Η μπλογκόσφαιρα όμως σου κάνει παρέα! (έστω.. από μακριά...)

Μάκια :-))

Alepouditsa είπε...

ΥΓ: και τώρα ανακάλυψα και το gordon bennett....

give a little time to yourself! θα συνηθίσεις... ειλικρινά this is too much ακόμη και για εσένα (που έχεις συνηθίσει τα πήγαιν΄-έλα)

Ξανά Μάκια!!

Ανώνυμος είπε...

1. καλέ, έφυγες από την pretend χωρίς να αγοράσεις αντάπτορες? δεν σου είχε μείνει η συνήθεια μετά από τόσα χρόνια στο Νησί?
έχω έναν αντάπτορα από τον pretendιανό βραστήρα μου (satrap τέλειος!!), μπορώ να σας τον νοικιάσω!

2. συμφωνώ με την Αλεπουδίτσα, κι ας μη με συμφέρει!

3. να μην περνάς από το εργαστήριο, δεν χρειάζεται!

4. Αλεπουδίτσα, πού βόσκουν οι καμήλες, δυο μήνες τώρα????

Ανώνυμος είπε...

α, και, γουότ ιζ Gordon Benett?

ONOMATODOSIA είπε...

τάσεις φυγής (ε, καλά τώρα...),

ax!μη λες τετοια.

τελικα πατριδα ειναι εκει που εχεις τις πιο πολλες αναμνησεις...

KV είπε...

Καλημέρα, Καλημέρα ... έχετε δίκιο, κάθε αρχή και δύσκολη ΟΜΩΣ εγώ την έχω ξανακάνει αυτή την αρχή. Σε αρκετά μέρη, όπου δεν μιλούσα απαραίτητα και την γλώσσα ... ταπ ... και : ΔΕΝ είναι κάθε αρχή απαραίτητα τόόόόόσο δύσκολη ... Εκτός και αν την σχεδιάσει ένα σύστημα έτσι ... ΓΡΟΥΜΦ!

@ Νατασσάκι μου, Νο 5 και ... έτοιμη να τα παρατήσω! Με τις κούτες και τις αιτήσεις και την #$@!γραφειοκρατεία και τους ΔΥ... ταπ! (και σμακ)

@ Αλεπουδίτσα θενκς για την προσπάθεια εμψύχωσης :) αλλά δεν είναι θέμα μου αυτές τις μέρες το αργά (το οποίο και σιχαίνομαι!), ούτε το να με αναγκάσει κάποιος να κάνω κάτι ή να πάω κάπου (μόνο οικειοθελώς ! :) ) ... με κουράζει ότι πρέπει να παλεύω με ένα σύστημα σχεδιασμένο να σε λυγίσει από τις πρώτες μέρες. Και δεν βρίσκω τον λόγο να το κάνω αυτό. Να παλέψω για κάτι ναι... αλλά να έχει νόημα!
Και ναι, τα έχει παίξει λίγο και ο εαυτός μου που είναι συνηθισμένος στα πήγαινε-έλα αλλά δεν με λυγίζει αυτό ... Η γραφειοκρατεία και η ανευθυνότητα και η αδιαφορία με λυγίζει, για την ακρίβεια τα βαρέθηκα ήδη ... γρουμφ! Να ξαναπώ ότι ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να το συνηθίσω το σύστημα αυτό. ΑΝ βρω κουράγιο θα το παλέψω, αν όχι, ξέρεις πόσες δουλειές βρήκα στο δίκτυο χτες που έψαχνα;;;; :) Σμακ!

@ Κροτάκι
1. ... και έλεγα "τι ξέχασα, τι ξέχασα;;;" ! Δεν αγόρασα μετατροπείς γιατί δεν το σκέφτηκα. Οι πρίζες είναι mixed πλέον στην pretend και δεν ήταν προφανές. Έλα όμως που στα πράγματά μου είχα 100% pretend πρίζες! Τώρα πρέπει να τις αλλάξω όλες!
2. ΧΑ! Και εγώ από μακρυά θα συμφωνούσα! :) Δεν μου λες ... στα προξενεία εξακολουθούμε να έχουμε γνωστούς;;;; (της μεγαλοπρέπειας ο πληθυντικός!)
3. ... δεν περνάω ... δεν το πολυαντέχω ακόμα!
* Ο Gordon Benett ήταν ένας τύπος εξώλης και προώλης για τα ήθη των Νησιωτών (Χα!) και πλέον slang έκφραση ... ξέρεις για να μην πει κανείς τίποτα χειρότερο ...
{
http://www.peevish.co.uk/slang/g.htm
http://news.bbc.co.uk/1/hi/magazine/6226293.stm
}
Εγώ λέω να την συνηθίσω!!!!

@ Ονοματοδοσία ... τεράστιες τάσεις φυγής και ... πατρίδα είναι εκεί που νοιώθει κανείς σπίτι του και όμορφα... ε;;;;

φιλιά

Alepouditsa είπε...

ααα... έψαχνες και στο διαδίκτυο... ωραία! η KV σε νέες περιπέτειες! :-ppp

(περιμένω τα νέα επεισόδια της πολυτάραχης σειράς με αγωνία!
:-ppp)

κουράγιο! ...όπου νοιώθει καλύτερα η ψυχούλα σου...!!

Φιλάκια

Alepouditsa είπε...

Krotoula:

οι καμήλες τραβάνε κάτι ζόρια το τελευταίο διάστημα...εκτιμώ πως θα επανέλθουν δριμύτερες αλλά δεν ξέρω πότε...

Φιλάκια

KV είπε...

Αλεπουδίτσα μου, όταν μέσα στις πρώτες εβδομάδες της καινούριας σου δουλειάς, ψάχνεις για δουλειά ... μάλλον κακό είναι ... !!! Nevertheless καλό είναι να ξέρεις ότι δεν είναι το μοναδικό σου option! Αυτό με τις πορτοκαλιές;;; Σοφό!