17 Ιανουαρίου 2008

παλιάμπελο

Μία απόδραση είναι πάντα καλή. Τώρα μάλλον, είναι ... όόόόό,τι χρειάζεται. Η αλήθεια είναι ότι σκόπευα να είμαι εγκρατής, να μείνω εδώ και να το προσπαθήσω (το απροσπάθητο! -νέα λέξη, δεν περιγράφεται αλλιώς, σόλλυ!) και να αφήσω τα σούρτα-φέρτα που ήξερα για λίγο! Kαι ας ήταν ... ψιλοκαλούτσικο το (αυστηρά επαγγελματικό) ταξίδι που μου πρότειναν να κάνω ...
Το καθυστέρησα, το καθυστέρησα, το αποφάσισα, το ξαναμετάνοιωσα σε μια κρίση ευσυνειδησίας (aka βλακείας slash αυτομαστιγώματος) και σήμερα ... το σκέφτηκα λίίίγο πιο επιστημονικά. Τι κάνω εδώ;;; Το μεγαλύτερο διάστημα της μέρας κοιμάμαι. Εγώ που ... δεν έχω κοιμηθεί περισσότερες από 4, άντε 5 ώρες τη μέρα από το δημοτικό (μια φορά με ξεγέλασαν και κοιμήθηκα απόγευμα και είχα πονοκέφαλο για 3 μέρες)! Τώρα κοιμάμαι το μεσημέρι, κοιμάμαι νωρίς το βράδυ, κοιμάμαι όποτε μου δοθεί ευκαιρία ή δημιουργώ την ευκαιρία ... Κοιμάμαι μάλλον για να μην ασχοληθώ άλλο με αυτά που θέλω/πρέπει/μου οφείλω και προσπαθώ να οργανώσω αλλά ... όλο κάπου κολλάω (και μην νομίζετε ότι γράφω από την δική μου γραμμή, ας είναι καλά ο γείτονας!). Ξέφυγα, κολλάω σε μικρά, απλά, καθημερινά πράγματα τα οποία θέλουν ΜΌΝΟ διάθεση για να γίνουν. Διάθεση και επαγγελματισμό (ηθική το λέμε αυτό για να μην γράφω δύο λέξεις;;;). Τις τελευταίες μέρες οι ώρες ύπνου αυξήθηκαν δραματικά, τα παράπονα σταμάτησαν, το ίδιο και οι συζητήσεις ... Και επειδή με ξέρω τι παλιοχαρακτήρας είμαι, τα παρατάω. Σιγά σιγά αλλά σταθερά.
Ξαναξέφυγα ... Γιατί όχι λοιπόν μία
(άκρως επαγγελματική) απόδραση;;; Άλλωστε η συνείδησή μου μπορεί να είναι απόλυτα ήσυχη, δουλειά είναι : Μία εβδομάδα planning, μια εβδομάδα ταξίδι, 45 λεπτάκια διάλεξης, καμμία άλλη υποχρέωση, το ταξίδι σοφά προσχεδιασμένο (όόόόχι εγώ, εγώ κοιμόμουν!), όλα πληρωμένα... Ε ... ας πάει και το παλιάμπελο, έτσι;;;; :)
Καλησπέρες
[3 λίτρα νερό την μέρα...]

Στόχος: Θέλω ειλικρινά να δω, είναι οι δρόμοι στο Mumbai χειρότεροι από αυτούς που προσπαθεί να διασχίσει το γατί κάθε μέρα;;; Έχω αρχίσει να έχω σοβαρές αμφιβολίες!

7 σχόλια:

νατασσΆκι είπε...

Η θεραπεία ύπνου - εξαιρετική!
(δες το Φρέντυ, μακάρι να μπορούσα κι εγώ πιο συχνά...)
:)
Καλά κάνεις, κι ευκαιρία να δεις και το Mumbai(αποκλείεται οι δρόμοι να είναι χειρότεροι, στο λέω!!!)

Σμακ!
(καλός τελικά ο γείτονας!)
(τα 3 λίτρα τη μέρα μια χαρά είναι)
(νο 6 -μόλις!-και δουλειά ακόμα...)
σμακ ξανά.

KV είπε...

:) 3 λίτρα νερό την ημέρα μαζεύει από ένα δωμάτιο ο αφυγραντήρας φιλενάδα ! :))))
Όσο για το ταξίδι, νομίζω χρειάζομαι μία ψιλοαπόδραση μήπως και γεμίσουν οι μπαταρίες και αυτή εδώ, ε... δεν είναι και άσκημη!
Θα σου πω για τους δρόμους όταν γυρίσω, σιγά όμως μην μας ακούσει το γατί και αυτομολήσει!!!!
Νούμερο 6 και εδώ και προσπαθώ να με πείσω ότι δεν νυστάζω και μπορώ να δουλέψω!!!!
Σμακ!!!!

Ανώνυμος είπε...

άλλο το καραϊβικο-τάξειδο, άλλο το mumbo-τάξειδο?

ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ!
εγώ δεν θα το σκφτόμουν ούτε ένα nanosec!! 'άκου που θα έχεις και τύψεις και θα το στριφογυρίζεις στο -ταλαιπωρημένο- νευρώνιο!! σιγά τώρα!!!

αχ, ζηλεύω!

και, όσο για τους δρόμους, πάιζει να είναι λίίίίίγο χειρότεροι. Αλλά εκεί κυκλοφορούν και αγελάδες ελύεθερες!

KV είπε...

χαχαχαχαααααααα !!!!! Να απαντήσω σε αυτό με τις αγελάδες;;; Όχι, όχι, όχι αντιστέκομαι! (αλλά είμαι σίγουρη, θα το σκεφτείς μόνη σου :) )
Άάάάάλλο το ένα ταξίδι, άλλο το άλλο -είπαμε είμαι αγεωγράφητη αλλά όχι ΤΟΣΟ! Η δουλειά Κροτ μου ... τι να κάνεις;;; (εδώ τώρα πάει καλά το "η φτώχια θέλει καλοπέραση" μου φαίνεται!)
Το ξέρω ότι δεν θα το σκεφτόσουν nanosec, και εγώ -κανονικά- δεν θα το σκεφτόμουν (καθόλου) αλλά είναι λίγο (ελάχιστα) παράξενα τα πράγματα εδώ και έχω (ελάχιστα πάλι) αγχωθεί μήπως και δεν πάρουμε το Νομπελ (ή μήπως δεν επιβιώσουμε, ένα από τα δύο, θα σε γελάσω ποιο!) ...
Σμακ Σμακ!

νατασσΆκι είπε...

ααααα! Αυτό ΔΕΝ είναι καλό!
:(
(δεν αντέχω την υγρασία, καθόλου! Στο δικό μου χωριό ΔΕΝ έχει!)
(Θα το δεις)
Σμακ!
(νο 7 & 8 - μαζί...)

tassoula είπε...

Το ΤΕΛΕΙΟ ταξίδι;;;;
Α, τι καλά!!
Και οι δρόμοι μια χαρά θα είναι και η υγρασία. Ολα σούπερ!!
Καλό βράδυ!!

KV είπε...

Καλημέρα, Καλημέεεεερα!

@ Nατασσάκι μου όχι, δεν είναι καλό!!! Αλλά το παλεύουμε και αυτό! Νούμερο 4 και ακόμα να επιδράσει!!!!

@ Τασσούλα,
Θα ήταν ΤΟ τέλειο αν είχα λίγο περισσότερες μέρες αλλά... να μην παραπονιέμαι κιόλας!!! Οι διργανωτές και με ανέχθηκαν με τα ναι και τα όχι μου, και κανόνισαν ικανό διάστημα να δω σχεδόν κάθε μέρος!
Οι δρόμοι, εκεί, φοβάμαι ότι θα είναι μια χαρά!!! :))))