19 Ιανουαρίου 2008

ΣΚ

Μεγάλο σπίτι => πολύ καθάρισμα.
Καινούριο εργαστήριο => πολλή δουλειά.
Βοήθεια : καμία!
Και όχι, δεν περίμενα τα άλλα παιδάκια στο νηπιαγωγείο να μου καθαρίσουν το σπίτι... Βοήθεια εκεί που χρειάζεται εννοούσα, στο στήσιμο μιας καινούριας επαγγελματικής ζωής. Βοήθεια όχι ανάλογη εκείνης που είχα στην pretend, τουλάχιστον όμως θετική διάθεση, μερικά tips ... Όόόόόόχι !!! Ίσως ευθυνοφοβία και αρνητική διάθεση είδα τις περισσότερες φορές μέχρι τώρα (εκτός της αδιαφορίας σε βαθμό κακουργήματος) : "Γιατί ΑΥΤΗ" -εγώ!- "και όχι εγώ;" type of contribution και μάλιστα ΜΕΤΑ, αφού κάτι έχει τελικά γίνει με μεγάάάάλη, ασύμμετρα μεγάάάάάλη προσπάθεια .... Ταπ & γρουμφ, όλα μαζί, huh??? μμμμ ... ναι.

Έβγαλε ήλιο, η pretend μου είναι πολύ μακρυά (πολύ περισσότερο από την χιλιομετρική απόσταση αν σκεφτεί κανείς την αδυναμία επικοινωνίας, compliments of our national telecommunication company -μχ). Πολύ μακρυά και όσοι έκαναν τα ΣΚ μου ζωντανά, οι καφέδες εδώ πίνονται αργά ... Δύσκολο να σχεδιάσω την μέρα μου, δύσκολο να αποφασίσω το σημερινό μέτωπο επίθεσης. Το σπίτι με τις κούτες του (παρόλο που έχω άπειρες δουλειές στο νηπιαγωγείο) φαίνεται πολύ πιο σίγουρο bet για να τελειώσω την μέρα αισιόδοξα.
Αν δεν πάει η pretend στο βουνό, πρέπει να φτιάξει το βουνό την pretend του εδώ, kind of mood όμως και ας μην βγάζετε νόημα... Αρκετά με την ηττοπάθεια, ε;
Ο καφές νούμερο 3 τελειώνει, ήχοι μόνο από το pod (enough is enough και με το χαζοκούτι, είναι Σ, που είναι ο Jamie;;;), ήλιος και ... επαναστατική διάθεση. Time to take off I guess.
Καλημέρες
[weird light greys]

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

καλημερα KV, και να φανταστεις εγω νομιζα οιτ οι καφεδες εκει κατω πινονται πολυυυυ πιο γρηγορα.... καθε φορα που ερχομια πινω ημερησιως 5, και εναν βραδιατικα! εδω 3 με το ζορι!

καλο υπολοιπο ΣΚ!

νατασσΆκι είπε...

Αχ, έχεις δίκιο, πρέπει να ψάξουμε να βρούμε τον Jamie!
για το νηπιαγωγείο και τα παιδάκια του - no comments, τι να πω;
γκρρρ!

Ακόμα οι τηλεπικοινωνίες;
γκρρρ!
(κι εγώ έχω πρόβλημα με το θανάση του γραφείου..γκρρρ)

Μ' άρεσε το Αν δεν πάει η pretend στο βουνό, πρέπει να φτιάξει το βουνό την pretend του εδώ
φιλάκι και καλό κουράγιο, φιλενάδα!
(ξανά thanx στο γείτονα, κι από μένα!)

KV είπε...

Κααααλημέρα κούκλες!

@ Lifewhispers περαστικά!!! Εννοούσα αργά μέσα στην μέρα, απόγευμα! Στο άλλο έχεις δίκιο :))))
Νο 4 και δουλειά και εδώ ... σε πολλά επίπεδα!
Περαστικούλια ξανά, καλή δουλειά, καλό απόγευμα!

@ Φιλενάδα, ακόμα οι τηλεπικοινωνίες, ας είναι καλά ο γείτονας!
Όσο για το άλλο ... έτσι δεν κάνουμε παντού;;; Απλά ίσως όχι τόσο δύσκολα. Ελπίζω κάποια στιγμή να γίνει θέμα εγωισμού, θα το κάνει πολύ πιο εύκολο! ;)
Φιλιά, σμακ σμακ και καλό απόγευμα!

Ανώνυμος είπε...

ξέρεις κάτι;
θυμώνω. πολύ θυμώνω. με το "γιατί αυτή και όχι εγώ;", με τον φιλοτομαρισμό και την εγωπάθεια. σκέφτομαι πόσο δύσκολη ήταν για μένα η προσαρμογή στην pretend, επειδή είχα να κάνω με "συμπατριώτες σναδέλφους" από τους οποίους δεν είχα καμία βοήθεια, καμία στήριξη και μπόλικο σαμποτάρισμα, ενώ οι pretendiανοί που βρέθηκαν στο δρόμο μου και ΔΕΝ ήταν φίλοι, ούτε ΚΑΝ γνωστοί, όπως και οι αλλοδαποί γνωστοί ήταν χρυσάφι. Έδειξαν νοιάξιμο, κι ας μην λημουν τίποτα εγώ γι'αυτούς.

σκέτη απογοήτευση, αλλά "θέλει δουλειά πολλή", όπως ξέρεις.

καλό κουράγιο, μην το βάζεις κάτω, άλλωστε έχεις ακόμα χμ... έξι μήνες? χε χε χε

KV είπε...

Krotένια μου (σμακ), όόόόόχι 6 μήνες :).
ΤΣΑΝΤΙΖΟΜΑΙ(αλλά πολύ) με το ΑΣΚΟΠΟ της υπόθεσης. Και κάνω τις συγκρίσεις που έκανες αναπόφευκτα και συνέχεια. Γιατί αυτό το διάστημα μου δίνεται ΣΥΝΕΧΕΙΑ η ευκαιρία, στο παραμικρό... Δεν βγάζω συμπέρασμα όμως ... Αν εξαιρέσουμε το θέμα παιδείας, κουλτούρας ή απλής ευγένειας που προκαλεί τέτοιες καταστάσεις, βρίσκω την όλη κατάσταση άσκοπη. Γιατί για να ταλαιπωρήσεις κάποιον (ηθελημένα) ή να τον σαμποτάρεις, χαλάς και εσύ λίγο την ζαχαρένια σου (εκτός και αν σε λένε Αδόλφο). Και στο τέλος, πες ότι ταλαιπωρούμαι (ξανά πολύ) ΔΕΝ βλέπω να κερδίζει κανείς κάτι, εκτός και αν είναι ΚΑΚΟΣ και ΜΙΖΕΡΟΣ και δεν έχει με τι άλλο να ταϊσει ένα εμφανώς υποσιτισμένο πλήθος κακοαναθρεμμένων νευρονίων χαμηλής λίμπιντο.

Προσπαθώ να σκέφτομαι ότι τελικά απλά αλλάζει (σημαντικά) η πυκνότητα τέτοιων τύπων σε ορισμένους χώρους (ή γεωγραφικά πλάτη) και προσπαθώ περιοριστώ στο να πεισμώνω. Αν το σκεφτείς ... αυτό το "γιατί ΑΥΤΗ και όχι εγώ", είναι στο τέλος (ναι αφού έχεις περάσει ένα λούκι που δεν θα έπρεπε να περάσεις) η καλυτερότερη εκδίκηση (και ναι :) κακία!).
Τι και αν κουβάλησα μερικά κιβώτια παραπάνω; ή βάζω πρίζες και καλώδια που φοβάμαι; ή αν πληρώνω και παίρνω δάνεια για να στήσω ότι έστησα με υποτροφίες και βοήθεια αλλού. Ή αν για ένα χαρτί θα πρέπει να ... δουλέψουν και οι φίλοι σου στα προξενεία; Τελικά θα τα κάνω αυτά που πρέπει να κάνω. Όχι τόσο γρήγορα (ή ευχάριστα) όσο θα τα έκανα στην pretend (και πολλάάάάά άλλα μέρη) αλλά θα τα κάνω.

Αυτό για εμένα. Που δεν νομίζω -αν ξεπεράσω το εξάμηνο- να θέλω καν να προσαρμοστώ. Δεν έχω κουβέντα όμως να πω για όλους όσους δέχονται αυτή τη νοοτροπία γιατί "έτσι είναι στην Ελλάδα"....

Σου φαίνομαι τσαντισμένη;;;; :))))

νατασσΆκι είπε...

Αν ήμασταν πολλοί που ΔΕΝ λέμε "έτσι γίνεται στην Ελλάδα, ωχ μωρέ!" θα ήταν αλλιώς ΚΑΙ στην Ελλάδα..
Αλλά δεν είμαστε...
(στην επόμενη γενιά, ίσως..)

Σμακ!

KV είπε...

Να γίνουμε φιλενάδα μου, να γίνουμε! Γιατί η επόμενη γενιά μαθαίνει από εμάς και γιατί ... δεν μας αρέσει!!!!

Σμακ -Καλημέρες!