14 Ιανουαρίου 2008

πίσω

Μα μου είχε σπάσει τα νεύρα τόσες μέρες αλλά το βρήκα! Τελικά το κόλπο με τον pretendιανό κούκο-δρομέα που έχει εγκατασταθεί στο σπίτι μου είναι το εξής απλό: Κάθε φορά που τον κουρδίζεις (κάθε 12 περίπου ώρες), γυρνάς τον μεγάλο δείκτη 270-280 μοίρες πίσω. Τότε, εκεί κάπου προς το τέλος της διαδρομής του ξεκουρδίσματος, έχεις για λίγο την σωστή ώρα! Δεν υπάρχει καμμία άλλη λύση (δεν παίρνει από συζήτηση, άσε που είναι δύσκολο να του πεις την άποψή σου στον ελάχιστο χρόνο που περνάει έξω ... δοκίμασα). Οι δείκτες πίσω λοιπόν ... όπως και με την δουλειά ένα πράγμα αυτές τις μέρες. Αν γυρίσει ο δείκτης λίίίίγο πίσω, τότε όλα δείχνουν να πηγαίνουν ρολόι! (keyword εδώ: δείχνουν) ...

Καφές νούμερο 3, μετά από ένα ΣΚ ξεκούρασης (από τι;;;), λέω να γυρίσω λίίίγο πίσω τους δείκτες σήμερα ...
Αναρωτιέμαι πως είναι οι μέρες του διαδόχου μου στην pretend. Το Γαλλώδι-κατάσκοπος κλήθηκε
ήδη δύο φορές να τους σώσει ... Είμαι περίεργη ...
Καλημέρα
Καλή Εβδομάδα
[σνιφ]

12 σχόλια:

Xνούδι είπε...

Ύφος "μαμά άσε με λίιιιιγο ακόμα", καφές 1 (!) και τραγουδάκι που ενώ θα έπρεπε, ΔΕΝ είναι το manic Monday.
Φιλάκι και καλημέρα :)

http://www.zshare.net/audio/649216380a278c/

νατασσΆκι είπε...

Είναι περίεργο, αλλά αυτό το "μαμά άσε με λίγο ακόμα" σκέφτηκα κι εγώ αμέσως - το έχω ακούσει και αρκετές φορές τελευταία (και το έχω πει περισσότερες, αλλά μην το κάνουμε θέμα...)

Νο 3 κι εδώ, βροχερός καιρός, (χάλια γκρι) και ναι: λίίίίίίγο πίσω, καλό είναι.

Καλημέρα, καλή βδομάδα
Φιλί :)

KV είπε...

Καλημέρα, Καλημέρα!

@ Χνουδένια και εγώ το ίδιο ύφος έχω ... από τις 05 που ξύπνησα (ταπ;;;). Manic Monday εδώ (following a lazy WE), thanks για την πάντα επίκαιρη μουσική. Φιλιά και Καλημέρες!

@ Νατασσάκι μου κανένα χάσμα γενεών δεν υπήρξε ποτέ στο παλιοΔευτεριάτικο ξύπνημα :)))) Εδώ μάλλον πάλι θα έχουμε λιακάδα με ολίγον γκρι (έξω...)! Μου λείπει λίγο (και) ο σοβαρός χειμώνας :))))
Καλή εβδομάδα (τηλέφωνο ακόμα), καλό κουράγιο, πολλά φιλιά. Σμακ!

Alepouditsa είπε...

Γαλλώδι κατάσκοπος να κληθεί πάραυτα να δώσει αναφορά! και σβέλτα...

Καλημέεερεεεςςς!!

πάω για καφέ νο 2 και σήμερα ειναι βροχερή μέρα :-(

(παιδί μου, αυπνίες έχεις;;)

KV είπε...

Όόόόόχι (το αντίθετο, έχω πέσει σε χειμερία -ελπίζω- νάρκη), δουλειά είχα και δεν την είχα κάνει!
Το Γαλλώδι εκτελεί το καθήκον του μια χαρά ... Τον μισούμε τον καινούριο :))))) Φιλιά -Καλημέρες - από τους τροπικούς εδώ θα σας λέω μόνο όταν ΔΕΝ έχει ήλιο!

Ανώνυμος είπε...

καλημερα KV! να γυριζω τους δεικτες πισω και να "δειχνουν" τα πραγματα καλα, εμενα ως επι το πλειστον με γεμιζει ασφαλεια, οσο ανασφαλες κι αν ακουγεται αυτο. αληθεια, σε εχουν καλεσει 2 φορες να τους σωσεις;;; χμμμ...

Ανώνυμος είπε...

υπάρχει pretendιανός κούκος που πάει λάθος?
αυτό είναι για να τον πουλήσεις στο Κρίστις και να μην χρειαστεί να ξαναδουλέψεις ποτέ στη ζωή σου!

γιατί τον μισούμε τον καινούριο?
και τι λέει το Γαλλώδι κατάσκοπος?

*αχ, ναι, αυτό το Ικεα το Σάββατο, σκέτη καταστροφή!

KV είπε...

@ lifewhispers Καλημέρα, Καλημέρα! Έφτιαξε ο Θανάσης σου ;;;; Αυτό το "δείχνουν" συνειδητά μαγικό, ε;;; :) Όχι δεν έχουν καλέσει εμένα 2 φορές (εγώ παίρνω μόνο "άνετα" e-mail του στυλ: "Όλα ΟΚ εδώ, κάθομαι στο γραφείο σου και χαζεύω το ποτάμι" !!!!) Το Γαλλώδι όμως που είναι εκεί, ναι το έχουν φωνάξει ήδη 2 φορές! Του είπα να τους χρεώνει για να έχουμε και κάτι να ξοδεύουμε στην Λεβεντογέννα!!!!

@ Κροτιδάκι μικρό ... δεν το είχα σκεφτεί!!!! Δίκιο έχεις να τον προσέχω τον Κούρδο-κούκο, μπορεί να με βγάλει από το οικονομικό αδιέξοδο!!!! ΧΑ! Τέλειο!
Τον καινούριο δεν τον μισούμε (εκτός όταν γράφει τα άνετα mail του τύπου που εξήγησα στην lifewhispers). Μάλιστα κάναμε ότι μπορέσαμε για να ξεκινήσει καλά (όχι για αυτόν βέβαια, γιατί νοιώθαμε υποχρέωση στους άλλους)... Τον ζηλεύουμε όμως τρελλά. Έγινε χαλίφης στη θέση του χαλίφη και έχει τα πράγματά μας (σχεδόν όλα :) ) ... Ο πληθυντικός της ευγένειας. Το Γαλλώδι τον μισεί φρικτά, θα πρέπει να ρωτήσεις το ίδιο γιατί!!!!!
Όσο για το ΙΚΕΑ ... είναι ευχάριστο αν έχεις αποφασίσει να μελετήσεις το ανθρώπινο είδος στην πιο καταναλωτική του στιγμή!!!!

Σμακ

Ανώνυμος είπε...

αααα, αλλάζει το θέμα!
αν έχει τέτοια συμπεριφορά, έχει ΔΙΚΙΟ το Γαλλώδι!

ουστ στον σιχαμένο καινούριο!

το ΄σχόλιο για το ΙΚΕΑ -> ΧΑΧΑΧΑΧΑ!

KV είπε...

Μααααα.... "κάθομαι στο γραφείο σου, χωνεύω τα Χριστουγεννιάτικα (αυτό δεν το έγραψα πριν...) και χαζεύω την θέα" ... ;;;;;; λένε τέτοια;;;;;;;;; Ειδικά όταν του άφησες τα πάντα έτοιμα;;;; Αλλά είπα να μην τον μισήσω από τώρα ... Φανερά τουλάχιστον... Το Γαλλώδι όμως μου φαίνεται είναι σοφό, σοφότατο Γαλλώδι! Για αυτό του είπα να χρεώνει με την επίσκεψη!

ΙΚΕΑ = μεγάλο σχολείο... για πολλά πολλά πράγματα, να μου το θυμηθείς ... Άλλο παράδειγμα : Θες να δεις ποιος είναι καλοφαγάς - καλοφαγάς και μπορείς να του εμπιστευτείς το στομάχι σου και ποιος σκέτο imitation ;;;; Πες την φράση "ΙΚΕΑ-dog" !!!!! :))))

Ανώνυμος είπε...

το Γαλλώδι δεν είναι πια στο ίδιο μαγαζί με τον διάδοχο? απέκτησε δικό του μαγαζί?
(ξέρει το Γαλλώδι, πάντως, να το ακούς!).

Ikea dog? α, εδώ είμαι αδιάβαστη!!!

KV είπε...

Όχι βέβαια! Σιγά μην εμπιστευόμουν το Γαλλώδι μου στον πρώτο τυχόντα! Το Γαλλώδι είναι σε ένα σκοτεινό (ψέμματα) δωμάτιο που το λένε μοναστήρι (αλήθεια) και γράφει και εγώ το προσέχω και το κατευθύνω δικτυακά.

Όσο για τα ΙΚΕΑ-dog ΜΠΡΑΒΟ σου που δεν τα ξέρεις!!!! :))))