11 Ιανουαρίου 2008

Άσχετα

Άσχετο 1:
Το ερώτημα κολλητέ δεν είναι αν είμαι εγώ υπερβολική ... Γιατί ΑΑΑΑααν είμαι (που μάάάάλλον (σίγουρα) είμαι), δεν ήμουν πάντα;;; Έγινα ξαφνικά μόλις πάτησα στη Λεβεντογέννα;;; Όόόόόχι! Αν είμαι υπερβολική, ήμουν πάντα!!! Και αυτές τις αρχές, εγώ τις έχω ξανακάνει - επιτυχώς. Εσύ πάλι, να το σκεφτώ ... μμμμμ ... : Όχι! Άρα να αφήναμε την κριτική για λίγο;;; Μπορεί το μοναχικό νευρόνιο να "έπρεπε να ξέρει τα δεδομένα εδώ" ... αλλά φαίνεται ξέχασε το άμοιρο, και μάλλον είχε καλό λόγο για να ξεχάσει, huh?

Άσχετο 2:
Το ραδιόφωνο είναι το θετικό που ψάχναμε τόσες μέρες. Δεν είναι το μόνο, είναι το μόνο διαφορετικό που με έχει ακουμπήσει μέχρι τώρα.

Καφές νούμερο 5, στο νηπιαγωγείο, το silver pod μου κρατάει παρέα στην τρομακτικά δυνατή ησυχία του παλιογραφείου μου, το νευρόνιο το βρίσκει ΠΟΛΥ δύσκολο να δουλέψει, τα deadlines αρχίζουν να γίνονται απειλητικά, για το ταξίδι χρειαζόμαστε ένα ακόμα προξενείο :) -ο καλύτερος πελάτης τους έχω γίνει!
Καλησπέρες
[ibid]

Απορία: Πόση είναι η standard απόκλιση από το 10ήμερο για την απόκτηση τηλεφωνικής γραμμής ;;;

7 σχόλια:

νατασσΆκι είπε...

Το νευρόνιο θα περάσει δύσκολα - το ξέρεις...
Το ραδιόφωνο είναι ποοοολύ καλή συντροφιά (και ενημέρωση, μέχρι να έρθει το νετ στο σπίτι, και γλυτώνεις και τη φρίκη της-μπλιαξ-Tvής)
**για την απόκτηση τηλ. γραμμής από τον ΟΤΕ;
(νομίζω ότι η υποχρέωσή τους είναι να την εγκαταστήσουν σε 30 μέρες max από την αίτηση - αλλά θα κοιτάξω και θα σου πω)

(νο 7 - έρχεται ΣΚ - φιλιά πολλά)

KV είπε...

Νατασσάκι μου, θα μπορούσε όμως και να μην περάσει τόόόόσο δύσκολα. Όλα είναι ΚΑΙ θέμα διάθεσης και ανατροφής, παντού αυτό!
Το ραδιόφωνο και το pod με σώζουν αυτές τις μέρες!
Όσο για τον ΟΤΕ, 10 μέρες είπαν ... ταπ!

Νο 7 ή 8 και ... πλήττω!

Ανώνυμος είπε...

να πεις του Κολλητού ότι από κάτι τέτοιους χαλαρούς και μη υπερβολικούς τύπους είναι που έχουμε αυτά τα χάλια. Που ξέρουν να κοροϊδεύουν κιόλας τους κουτόφρραγκους επειδή είναι συνεπείς και σωστοί!

όσο για το νετ, στους γονείς μου το έφεραν την ημέρα που είχαν υποσχεθεί, δλδ 6 εργάσιμες μετά την αίτηση. Και ήταν ΟΤΕ, δλδ κόννεξ.

μυστικό: το ραδιόφωνο παίζει και μέσω δικτύου! :)

Ανώνυμος είπε...

ααααααα
για μη ελληνόφωνα προξενεία δεν έχουμε άκρες! :)

αλλά είμαι σαββατογεννημένη και μπορώ να τους καταρραστώ αν δεν κάνουν τη δουλειά τους καλά!!!

KV είπε...

Krot μου, μυστικό : ο Θανάσης του γραφείου (-->ΔΥ) ήρθε χωρίς μεγαφωνάκια και δεν του έχω βάλει ακόμα! :)))) Θα τον αντικαταστήσω όμως σύντομα με τον Θανάση του εργαστηρίου, που είναι pretendιανός και ήρθε με τα όλα του!!!!
Όσο για τον ΟΤΕ, ας ελπίσουμε να κάνει όσο λέει! ... δράμα να μην μπορείς να πάρεις ούτε ένα τηλέφωνο ... (remember Γαλλώδι;;; τώρα παραπονεμένο Γαλλώδι!)
Τα Ελληνόφωνα προξενεία μάλλον χρειαζόμαστε (πρέπει να το διασταυρώσω γιατί αυτοί εδώ δεν ξέρουν και τι θέλουν τελικά!)
Όσο για τον κολλητό ... με εκνεύρισε πολύ, με εκνευρίζει πολύ αυτό το "δέξου το όπως είναι αλλιώς είσαι παράξενη και υπερβολική" ... Είμαι! ΑΛΛΑ όχι για αυτό! Αν το ίδιο παράπονο το κάνει κάποιος άλλος, είναι φυσιολογικό αλλά επειδή το κάνω εγώ και δυστυχώς παραπέμπει σε σύγκριση, είναι υπερβολικό και κακό;;; ήμαρτον! Ουφ!
Α ... και το Σαββατογεννημένη επίσης θα θυμάμαι!!! Σίίίίίίγουρα θα χρειαστεί!
Σμακ σμακ σμακ σμακ

Ανώνυμος είπε...

Θανάσης χωρίς ηχεία = μισός Θανάσης!!

κατά τα άλλα, στις υπηρεσίες σας!!!

KV είπε...

Εντελώς μισός, και λιγότερο από μισός !
Σμακ