30 Ιανουαρίου 2008

baby steps

Είναι παράξενο πόσο γρήγορα αλλάζει ο καιρός εδώ στους τροπικούς. Φωτεινή λιακάδα σήμερα, ελάχιστα γκρι προβατάκια στο γαλάζιο ...
Day-off και πέρασα το πρωϊνό με το Γαλλώδι μου :), it was about time ... Όόόόχι δεν είναι εδώ (ακόμα) ... η δύναμη των ηλεκτρονικών μέσων όμως: Ανεκτίμητη!!! Ευτυχώς το γεγονός ότι το Γαλλώδι δεν τα κατάφερε ποτέ να συνενοηθεί με κανένα Θανάση (Γαλλώδι too ανυπόμονο για τα γούστα και του πιο εξελιγμένου Θανάση) σήμερα τουλάχιστον δεν μας ενόχλησε (όμως θα πλήρωνα να το δω να γράφει το διδακτορικό του στον πρώτο μου double -3&1/4 -no -hard -disk -Amstrad, ειλικρινά!!!)
Ξέφυγα. Η επικοινωνία με την pretend και ειδικά το Γαλλώδι υπήρξε μέχρι τώρα πρόβλημα. Λίγο η αδυναμία παροχής γραμμής από τον Εθνικό μας φορέα (ταπ), λίγο που ένας άσχετος δεν μπορούσε να βρει το κουμπάκι που δίνει international call privileges στο νηπιαγωγείο (ή τον δρόμο του για το νηπιαγωγείο ... παίζεται ...), λίγο που ο καθένας έτρεχε για τις δικές του αλλαγές και περισσότερο ίσως, η εκατέρωθεν αδυναμία να καταλάβουμε που βρισκόμαστε ... Και μια αμηχανία ... δεν είναι εύκολο να συνεχίσεις ηλεκτρονικά.
Πάλι ξέφυγα ... Καφές Νο 2, 3 και 4 με το Γαλλώδι μου λοιπόν. Υποθέτω το πρωϊνό "εργασίας" είχε και το super-croissant της καθόλου pretend καφετέριας του Ιδρύματος εκεί, εδώ δεν λέμε την λέξη croissant πια... ταπ. Ήταν άρρωστο λέει το ΣΚ, λύσαμε τα της υγείας, του είπα την κακία μου για τον Πρόεδρο, μου είπε κάτι για ΝτιΒιΝτιά και εκλογές, του είπα για τον χτεσινό pretend τυφώνα, η μικρούλα του λέει έμαθε την Καλημέρα στα Ελληνικά και μετά ... δουλειά ... Ανταλλαγή δεδομένων, αρχείων, ιδέες, planning κλπ κλπ κλπ Δουλειά as usual??? Όχι, είναι διαφορετικά ... Καλά διαφορετικά όμως ... Ένα μικρό βήμα μπροστά ...
Καλημέρες
[... πολύ μικρό]

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

συγκινητικό ε?

αξιολάτρευτο το γαλλωδάκι!

KV είπε...

@ Γαλλωδάκι makes my day Κροτένια. Είναι σημαντικό να μπορείς να επικοινωνείς με κάποιον και στην δουλειά έτσι!
Σμακ

Alepouditsa είπε...

γιεεεεεεεεεεεεε.....

κάναμε βήμα!! :-D

(και γιατί παρακαλώ δεν έχουμε croissants στο νησί που γεννά λεβέντες;;)

KV είπε...

Croissant έχουμε, δεν τρώγονται όμως! Ο καθένας στο είδος του, και στην pretend δεν θα δοκίμαζα σαρικόπιτες (...αν και με τα τυριά που έχουν ... μάλλον ψέμματα λέω!)
Καλημέρα