21 Ιανουαρίου 2008

24/7

Goooooooood morning Vietnam! It's 0600 hours!!! What does the "O" stand for ??? "O my God, it's early!"??? Speaking of early...
ό,τι θυμάμαι χαίρομαι, ε;;; :) Πάντα ήθελα να ξεκινήσω ένα post με αυτή την φράση και το Vietnam να έχει και νόημα! Ε, τώρα έχει!
Καφές Νούμερο 4 και χτες: καθάρισα, έκανα κηπουρική, διάβασα (εξωσχολικά), πήγα μια βόλτα το γατί, ξαναέκανα κηπουρική, ξανακαθάρισα, ξαναβγήκα έξω, ανέβασα (άδειες) κούτες στο πατάρι, μέχρι που -σχεδόν- σκέφτηκα να σιδερώσω. Γραμμή στο κείμενο που πρέπει να παραδώσω πάντως δεν κατάφερα να γράψω! What's new, huh? Άλλωστε οι πρώτες πρωϊνές ώρες είναι πάντα οι καλύτερες για δουλειά.
Σκοτάδι ακόμα έξω, υγρασία, ζέστη στο γραφείο, μουσικούλα και (έκπληξη) κίνηση στους διαδρόμους του νηπιαγωγείου από πολύ νωρίς ... από χτες αν κρίνω από τους μαύρους κύκλους στα μάτια των υπνωτισμένων πιτσιρικιών που κοίταζαν τον καφέ μου με λατρεία καθώς έμπαινα στο κτήριο! :) Τέτοια εποχή, η βιβλιοθήκη δουλεύει 24/7! Να και ένα καλό με τα χρόνια που πέρασαν: σαν τον Θέμο και εγώ: ούτε παίρνω μαθήματα, ούτε δίνω εξετάσεις ... :))))
Back to work! Καλή μας εβδομάδα!
Καλημέρες
[... ]

15 σχόλια:

νατασσΆκι είπε...

Καλημέρες
σκάφτηκες να σιδερώσεις????!!
(είσαι σε απελπιστική κατάσταση, άρα..!)
(κι εδώ αϋπνίες..)
νο 3 ήδη, και φαρυγγίτιδα: ούτε α δεν βγαίνει!

(πολύ μ' άρεσε η εισαγωγή, θέλω κι εγώ! :))) )

Καλό ξεκίνημα της εβδομάδας
Σμακ!

KV είπε...

@ Φιλενάδα ... σαν αεράκι πέρασε η σκέψη και ... έφυγε!!!!
Ωχ, φαρυγγίτιδα;;;; Γιατί καλή μου;;; Περαστικά! Όσο για την εισαγωγή :) βάλε και εσύ το Vietnam, σιγά το μονοπώλιο!!!! Αλλά να ξέρεις, εδώ ΕΙΝΑΙ και nam!
Νο 5, σμακ, καλή εβδομάδα!

Alepouditsa είπε...

εγώ πάλι να μην μπορώ να σηκωθώ ένα πράγμα.. 7:00 το ξυπνητήρι να χτυπάει, 8:20 η καλή σου να σηκώνομαι.. και αυτό να συμβαίνει οοολλοοο τον Ιανουάριο... 06 και κάτι είδα και ανατρίχιασα!

Ο νο 1 τελείωσε... και προς το παρον το έχω ρίξει στο νερό...

σιδέρωμα.. σιδέρωμα;; ΣΙΔΕΡΩΜΑ;; κβούλα! συνετίσου!

Καλημερούδια :-)

KV είπε...

@ Αλεπουδίτσα μου, ούτε που την ακούμπησα την σιδερώστρα όμως. Φιλοσοφική ήταν η σκέψη!
Πιες και κανένα καφέ, τόσο πολύ νερό μπορεί να σε πειράξει, να το ξέρεις!!!!!
Καλημέρες, Καλή εβδομάδα!

Ανώνυμος είπε...

πόσο πολύ σε ζηλεύω που μπορείς και ξυπνάς όλο κέφια από τις 6! μα πώς το κάνεις???

δεν είμαι εκτός θέματος, αλλά ΕΧΩ νεύρα, διότι, σήμερα το πρωί άργησα στο τεστ των σουηδικών ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΤΑΙΩ για πρώτη φορά (το μετρό έφτιαγε κυρία, αλήθεια λέω!) και η σκρόφα καθηγήτρια άρχισε το τεστ με το listening, με αποτέλεσμα να χάσω το πρώτο μέρος του ΕΝΤΕΛΩΣ!

Με εκδικείται η σκύλα, επειδή αργούσα όλο το εξάμηνο, αλλά θα δει αυτή αν μας ζητήσουν να την αξιολογήσουμε! Διότι το μάθημα που έκανε ήταν ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ! και είμαι αντικειμενική, ΟΛΑ τα παιδάκια (κι εκείνα που ξυπνούσαν νωρίς και δεν έχασαν ούτε λεπτό μάθημα) το ίδιο λένε!

Γιατί στα λέω όλα αυτά; Επειδή είσαι από τη μεριά εκείνων που παίρνουν γραπτά και βάζουν θέματα: να μην είσαι σκληρή με τα παιδάκια που αργούν στο μάθημα!

(εγώ την κηπουρική την αφήνω για την άνοιξη, το δε σίδερο, έχω τρία χρόνια να το πιάσω στο χέρι μου!!)

Alepouditsa είπε...

Κροτούλα:
εγώ να κάνω μια ερώτηση σεμνά-σεμνά και ταπεινά επωφελούμενη από το χώρο της κβούλας;

τρία χρόνια χωρίς σίδερο, πώς βγαίνεις;;

Μπουρδουμπλούμ.... είπε...

Γκουχ-γκουχ...εγω δλδ που δίνω μαθηματάκια και βλέπω τον ήλιο έξω και ταράζομαι,και καθόλου δεν ανοίγω βιβλίο,να τις πατήσω τώρα τις τσιρίδες ή μετα?? :P :P
Καλη Εβδομαδαααα!!!!

Manos S. είπε...

ΠΑΣ ΒΟΛΤΑ ΤΟ ΓΑΤΙ;;; Θεϊκό...μπορεί να είσαι και η μοναδική στον κόσμο που το κάνεις!!! :)

KV είπε...

@ Δεν ξέρω Κροτένια μου, πάντως πάντα κεφάτη ξυπνάω ... ότι ώρα και αν είναι!
Όσο για τα θέματα και τις σκρόφες καθηγήτριες, δεν ξέρεις πόσο μέσα έπεσες σήμερα!!! :) Το θέμα είναι ... κακός είναι αυτός που θα επιβάλει όρους ή αυτός που τον ανάγκασε επειδή συμπεριφέρεται σαν τρίχρονο;;; εμ! Πάντως εγώ μαζί σου, σκρόφα η ... Σουηδικού! Να τις βάλεις κακό βαθμό! Μα ... σουηδικά;;;; !!!!! Εντυπωσιάστηκα! Μπρρρρράβο!
Σίδερο και εγώ, κηπουρική όμως μεγάλη αγάπη ... Σμακ

@ Αλεπουδίτσα αγοράζει ρούχα που δεν θέλους σιδέρωμα, φοράει ασιδέρωτα μάλλινα και όταν πάει στην μάδερ, τυχαία όλα στη βαλίτσα είναι ασιδέρωτα ! Τυχαία το λέω!

@ Μπούρδου μου, όχι να μην πατήσεις τις τσιρίδες! Γιατί να πατήσεις τις τσιρίδες;;; Πως πάει ;;;;; :pppp Καλή επιτυχία! Σμακ!

@ Βεβαίως πάω βόλτα το γατί Μάνο. Συνέχεια. Μάλιστα πότε το πάω εγώ, πότε με πάει αυτό ... Ξέρεις τι λέμε γατί σε αυτό το μπλογκ, έτσι;;;;

Manos S. είπε...

έχει αυτόματο πιλότο;;; Πως σε πάει αυτό βόλτα;;; :D

Ανώνυμος είπε...

χμ... οι όροι πρέπει να υπάρχουν και να είναι σεβαστοί από όλους. ΑΛΛΑ, χρειάζεται και μια ευελιξία. Είμαι καλή στο μάηθημα και δνε το λέω για να περιαυτολογήσω, αλλά επειδή είναι αλήθεια, διαβάζω και τα πάω καλά. Δεν θα ήταν κρίμα να χάσω το εξάμηνο από μια ατυχία; Δεν είμαστε παιδάκια, όσοι πάμε σε αυτό το μάθημα, είμαστε ενήλικες και εργαζόμενοι, δεν πάμε για να χάνουμε την ώρα μας.
Ξέρω καλά πως οι συνάδελφοί της είναι επιεικείς σε αυτό το σημείο, γιατί ο συνήθης λόγος να χάσεις μάθημα ή να καθυστερήσεις είναι επειδή σου έτυχε κάτι στη δουλειά σου και όχι επειδή τεμπέλιασες ή βαρέθηκες.

Από την άλλη, επειδή στο προηγούμενο εξάμηνο είχαμε άλλη καθηγήτρια που ήταν πολύ καλή (έκανε εκπληκτικό μάθημα, δεν είχα αργήσει σχεδόν ποτέ και είχα χάσει μόνο ένα, επειδή είχα κίνητρο να παρακολουθώ), και είχε τύχει το ίδιο στις εξετάσεις σε μια συμμαθήτριά μου: η καθηγήτρια λοιπόν καθστέρησε λίγο το listening, για να την περιμένουμε και είμασταν όλοι σύμφωνοι σε αυτό.

Τούτη εδώ, όλο το εξάμηνο δεν εξηγεί τίποτα και απλά κάνει ανάγνωση από το βιβλίο!

Αν ήταν εντάξει κι εκείνη, θα δεχόμουν να "τιμωρηθώ" ίσως εφόσον δεν ήμουν εντάξει εγώ. Αλλά τώρα;

Θέμα ισορροπίας είναι, νομίζω.

Αλεπουδίτσα, εκτός από αυτό που είπε η KVούλα, έχω μια καλή κυρία που έρχεται και με βοηθάει: κι είμαι κι εγώ πολύ πολύ καλή μαζί της. :) (δλδ της δίνω περισσότερα χρήματα από όσα μου ζήτησε).
Κάνω ΟΛΕΣ τις δουλειές χωρίς διαμαρτυρία: σίδερο και μαγείρεμα όμως, ζεν μπολώ! :)

Marina είπε...

Καλημέραααα! Ξύπνησες νωρίς, ήπιες καφέ στην υγειά του Βιετνάμ!(φοβερή ταινία παρεπιπτώοντως)έκανες δουλειές..ε! ό΄χι και να σιδερώσεις! Ελεος!

Ενα γιατρό γρήγορα. ..τα χάπια μου και ένα ταξί να φύγω.

KV είπε...

@ Όλα θέμα ορισμού Μάνο και θεώρησης!!! Όταν φτάνουμε στην ώρα μας το πάω εγώ, όταν χανόμαστε με πάει αυτό, όταν τρέχουμε γιατί βιαζόμαστε το πάω εγώ, όταν έχουμε χρόνο με πάει αυτό!!! :) :p

@ krotkaγιένια Συμφωνώ σε όλα. Να το πάω ένα στάδιο πιο πέρα;;; ΑΝ υπάρχει ευθιξία και εμπιστοσύνη τότε δεν χρειάζονται καν οι κανόνες, ορίζονται εύκολα και αυθόρμητα κατά περίπτωση.
Btw όταν έκανα μάθημα (ποδηλατικά), η καθηγήτρια με έχει βάλει στο μάτι για τους λόγους που εξηγείς (και μερικούς ακόμα που είχαν να κάνουν με παλιμπαιδισμό, αλλά cute παλιπαιδισμό) και μου έκανε ανάλογα. Ε, κάποια στιγμή έχασα κάθε ενδιαφέρον...
Μα ... σουηδικά ;;;; :)

@ Ματινάκι και αργά να ξυπνούσα και να μην είχα δουλειά, ΠΑΛΙ τα ασιδέρωτα θα παρέμεναν ασιδέρωτα! Δεν φτάνω συχνά στην actual πράξη, απλά όταν είμαι κατσουφιασμένη πότε πότε μου περνάει από το μυαλό!

Καλησπέεεεεερες!

Ανώνυμος είπε...

Σουηδικά, ναι, λόγω συγκυρίας! Μου προέκυψε και είπα "why not?"!!
μα είδες όμως πώς μπορούν να σου ανακόψουν τον ενθουσιασμό και σου μηδενίσουν τα κίνητρα να κάνεις κάτι? πόσο εύκολα γίνεται αυτό!

"Δεν φτάνω συχνά στην actual πράξη, απλά όταν είμαι κατσουφιασμένη πότε πότε μου περνάει από το μυαλό!"
αχαχαχα, ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ!!!

(Εμένα ΟΥΤΕ από το μυαλό δεν μου περνάει! Αλλά είμαι πολύ καλή στα πλυντήρια, στο πότισμα και λοιπά κηπουρικά, στην αναδιοργάνωση επιπλωσης και διακόσμισης, στο σκούπισμα -αν και δεν είναι το καλύτερό μου!- και στο πλύσιμο πιάτων/κατσαρολικών/λοιπών αναλώσιμων κουζίνας!!!)

KV είπε...

Έχουμε τα ίδια ταλέντα (υποθέτω ΚΑΙ εσύ δεν πλένεις ούτε κάλτσα στο χέρι) και σε περνάω στην μαγειρική!!!! Δεν ξέρω αν τα καταφέρνω πάντα αλλά μου σουπερ-αρέσει!!!

Πολύ καλά έκανες με τα σουηδικά και ... να σου πω, καταλαβαίνω το σπάσιμο, αλλά υποθέτω έχεις ήδη αρχίσει τα αντίποινα, έτσι;;;; Πείσμα, όχι τσαντίλα! ;)
σμακ