17 Μαρτίου 2007

#1 (of many)

Σήμερα (ανάμεσα σε βόλτες, καφέδες και άλλα τέτοια ανοιξιάτικα) ανακάλυψα ότι η μετακόμιση στην Λεβεντογέννα θα μου στοιχίσει αρκετά περισσότερο (αστρονομικά περισσότερο) από την αξία αυτών που θα μεταφέρω. Την ονομαστική αξία. Αμέσως μετά -εν μέσω σκληρότατων διαπραγματεύσεων- ανακάλυψα επίσης ότι δεν είμαι διαθετημένη να αποχωριστώ τίποτα. Ούτε ένα φλυτζανάκι του καφέ (καφές νούμερο 5 by the way) και ας έχω ξεπεράσει κατά πολύ το όριο βάρους που μπορεί να φιλοξενήσει ένα διαμέρισμα σε αντικείμενα! Ξέρω, οι αναμνήσεις δεν φεύγουν και δεν έχουν να κάνουν με αντικείμενα ... ΟΚ, ΟΚ, ΟΚ ... Διαπραγματεύτηκα όμως για το πως και το που θα είναι το καινούριο μου σπίτι, τον τρόπο που θα γίνει η μετακόμιση, τον χρόνο, τα πάντα. Παζάρεψα σκληρά κάθε λεπτομέρεια πριν το αποφασίσω και έκανα και τις υποχωρήσεις μου... Μου φαίνεται αδιανόητο να παζαρέψω άλλη μια φορά. Και αυτή τη φορά να έχει να κάνει με το ποιο φλυτζάνι μου αρέσει περισσότερο. Χμμμφφτ. Τι ερώτηση είναι αυτή;;; Και τα 50 μου αρέσουν περισσότερο, αλλιώς δεν θα ήταν εδώ. ταπ ταπ ταπ ταπ ταπ ... Εnd of discussion.

Ηθικό Δίδαγμα: ΝΑ τι παθαίνει κανείς όταν προσπαθεί να οργανώσει τα πράγματα νωρίς, πριν από την τελευταία στιγμή. Προβληματίζεται άδικα!
Καλησπέρες
[άνοιξη εντελώς :)
ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση και επίσημα}

8 σχόλια:

Unknown είπε...

Δηλαδή δεν πήγες ίδρυμα;;;

ΟΥΑΟΥ!!!!

Τα φλιτζανάκια τα κάνεις συλλογή ή τα χρησιμοποιείς ΚΑΙ τα 50;;;;

Кроткая είπε...

χαχαχαχα!!! σωστό! αν και εγώ είμαι υπέρ του προγραμματισμού και υπέρ των εκκαθαρίσεων, αλλά όταν τις επιλέγω εγώ, όχι όταν μου τις επιβάλλουν!

τι εννοείς Καμηλιέρη; Γίνεται να έχεις λιγότερα από 50 φλιτζανάκια;

KV είπε...

@ Darth ... δεν βαριέσαι το ξέρω αλλά ... τόση σημασία έχει πότε πάω ή δεν πάω στο Ίδρυμα;;;
Τα φλυτζανάκια τα χρησιμοποιώ όλα και καμμιά φορά ... δεν βρίσκω και κατάλληλο ...

@ Κροτένια σωστά! Και σε αυτή την περίπτωση θέλω και τα 50 απαραίτητα φλυτζάνια μου (για το ένα φταις εσύ !!! Έχει γίνει αγαπημένο βραδυνό by the way) ΚΑΙ να μην πληρώσω 8k!!!


Καλημέρα!!!

Кроткая είπε...

νομίζω πως πρέπει να εξηγήσουμε στον καμηλιέρη ότι το φλυτζάνι που επιλέγεις είναι θέμα διάθεσης, ώρας και κατάστασης. αλλιώς είναι όταν είσαι αγουροξυπνημένος το πρωί, αλλιώς όταν πίνεις απογευματινό καφέ, όταν έχεις τις μαύρες σου, όταν είσαι χαρούμενος, όταν βαριέσαι. Επίσης, ανάλογα τι καφέ θα πιεις: εσπρέσσο, νες ή καπουτσίνο.

Αχ, μωρέ καμηλιέρη, μόνο να κοροϊδεύεις ξέρεις...

snikolas είπε...

Μμμμ ναι, δεν νομίζω δε θα μπορούσα να αποχωριστώ ούτε μια κούπα μου.

KV είπε...

@ Και για να καταλάβει ο Καμηλιέρης Κροτένια μου να επεκτείνουμε την λογική στα πάντα για να μην ξαναρωτάει ΠΩΣ εγώ έφυγα με 3 βαλίτσες (ε, και 2 σακ βουαγιάζ :) ) και τώρα χρειάζομαι νταλίκα ;;;
μάκια!

@ Επιτέλους και αρσενικός υποστηρικτής! Ευχαριστώ Νικόλα!!!

Xνούδι είπε...

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΕ ΌΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΥΠΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΤΟΥΛΑΠΙ!!!!!!

(Εγινα σαφής νομίζω) :ΡΡΡΡ

Καλησπέρες πολλές και κουράγια και χαμόγελα όπως πάντα ότι και να γίνει. :)

Кроткая είπε...

εεεε, όπως ακριιβώς και εγώ θα χρειζόμουν αν ερχόταν η επάρατος ημέρα του επαναπατρισμού....

Χνουδάκι, χαχαχαχα!!! έγραψες!