12 Ιουνίου 2007

scheduling horrors

Καμμιά φορά σκέφτομαι μήπως ο τίτλος των περισσότερων post θα έπρεπε να είναι : "η γκάφα της ημέρας" ... ταπ ... ας αντισταθούμε λίγο ακόμα σε αυτό...
Βάλανε τον λύκο να φυλάει τα πρόβατα στην pretend και επομένως δεν φταίω εγώ για τις γκάφες μου! Να εξηγήσω: Με έβαλαν υπεύθυνη του προγράμματος των σεμιναρίων του Ιδρύματος... εμένα, που δεν μπορώ να περάσω μέρα χωρίς να μαλώσω με την δική μου ταπεινή (yet κατα-παρα-σουπερ-γεμάτη) agenda. Ε, τα κατάφερα ένα μήνα (απίστευτη προσπάθεια όμως, άλλο να το λέω και άλλο να το δείτε), δύο μήνες, έξι, δέκα ... Χωρίς κανένα σφάλμα... Δεν ήταν ώρα να τα κάνω μπάχαλο;;; Ήταν (από καιρό!)
Όποιος είναι παρόν τον Δεκέμβρη στην pretend θα ακούει 2 ομιλίες τουλάχιστον την μέρα ... ενίοτε θα χρειάζεται να είναι σε 2 αμφιθέατρα ταυτόχρονα (άσε που θα έλεγα να χτίσουν μερικά ακόμα, δεν μου φτάνουν...) και η υποφαινόμενη θα πρέπει να μην κάνω άλλη δουλειά: ομιλία, μαμ και νάνι ... μμμμ ... πάνω που έλεγα ότι το μόνο μου πρόβλημα θα ήταν οι 2 δουλειές, τα εβδομαδιαία ταξίδια, τα 2 σπίτια και η διεθνής μετακόμιση ... ΧΑ !
Προς το παρόν όμως ο Δεκέμβρης είναι μακρυά ... κάποιος να μου βρει πως μπορώ να είμαι στις 28 Ιουνίου το βράδυ στην pretend και στις 29 πρωΐ-πρωΐ στην Λεβεντογέννα ... (φρέσκια και έτοιμη για δουλειά!)
γρουμφ
Καλησπέρα
[βάρβαρη η επιστροφή:(]

5 σχόλια:

Unknown είπε...

28 το βράδυ τί έχεις; Καταθέτεις FP7;; :ppp

Διακτίνιση;

Αλήθεια σε πόσα αμφιθέατρα θα μιλήσεις ταυτόχρονα;
Την κλωνοποίηση την σκέφτηκες;

[Πάντα καλοί οι βάρβαροι. Άλλωστε τι θα κάναμε χωρίς αυτούς;]

Кроткая είπε...

Καμηλιέρη, διακτινισμό το λένε...

Αλλά, όπως και να'χει από το στομα μου το πήρες!

Πτήση τσάρτερ λόγω θερινής περιόδου δεν πάιζει;

KV είπε...

Darth διακτινισμός, συμφωνώ και εγώ, η καλύτερη λύση ... αργεί ακόμα! Δεν μιλάω εγώ, άλλοι μιλάνε, εγώ απλά τους μπέρδεψα το πρόγραμμα!
[εεεε ... ναι ...]

Κροτένια ψάχνω αλλά ... δύσκολο!
Μόνο με τηλεμεταφορά το βλέπεις και εσύ, έτσι;;;

Unknown είπε...

Μα καλά, την κλωνοποίηση ούτε να την σκεφτείς;

>:)

KV είπε...

Όχι ... τουλάχιστον όχι ακόμα :)