14 Ιουνίου 2007

Decaf ..

Seriously ???
Γρουμφ ... Δεύτερη φορά μέσα σε μία εβδομάδα που μου φτιάχνουν decaf... και επιμένουν κιόλας ότι μου φτιάχνουν καφέ ... για να με περιποιηθούν ... (ΧΑ! Καφές νούμερο 4 στο γραφείο μου, ο καλυτερότερος)! Φυσικά όσο και να διαμαρτύρεται και να προσβάλλεται ο παραβάτης, 2 λεπτά μετά την πρώτη γουλιά είμαι σίγουρη ... μαααα ... παίζουμε με αυτά τα πράγματα ;;; Δεν παίζουμε! Η δικαιολογία "μπερδεύτηκα" στο super market είναι παιδική ... (μια και το συζητάμε, πως θα γίνει να περάσουμε ένα νόμο που να απαγορεύει να μπαίνουν τα κουτάκια pretend καφέ δίπλα στα κανονικά στο super market;;;;... Ο κόσμος μπερδεύεται και τα αποτελέσματα μπορεί να είναι δραματικά ... καθοριστικά για την μέρα του... Θα βάζαμε ποτέ χλωρίνη στο ράφι με τα παιδικά ;;; Jeeeeez ...) Ελλειψη καφεΐνης και γκρίνια!

Καλησπέρα
[Λιακάδα τώρα,
ομπρελλίτσα μετά!]

@ Επιτέλους τελευταίο μάθημα για το εξάμηνο (μα μήπως παρακράτησε αυτό το εξάμηνο;;), τελευταία φορά το συγκεριμένο μάθημα εδώ ... Ανακούφιση και ... μικροενοχλήσεις :)
@@ Ό,τι θυμάμαι χαίρομαι από το τελευταίο ταξίδι! α. Τα cookies της Aegean είναι συλλεκτικά;;;; Δοκίμασα μόνο και μόνο επειδή μου έστειλε η Αλεπουδίτσα ... Πάντα croissanάκι (και ούτε που να το κοιτάξω όπως καταλαβαίνετε) έχουν στις πτήσεις για Λεβεντογέννα και σου χαμογελάνε λες και σε προσέχουνε... ... ταπ ... β. Νικόλα, μάλλον σε άκουσε ο Εθνικός μας αερομεταφορέας με τα cookies και αντεπιτέθηκε. Αν ταξιδέψεις με ΟΑ πάρε αυτά τα ανεξήγητης προέλευσης, παράξενης εμφάνισης chip με γεύση μπουγάτσα!!! μμμμμ ...

6 σχόλια:

Unknown είπε...

Decaf?

Μπλιάξ...
Μα τίποτε δεν σέβονται πιά; Όλα ιμιτασιόν;;;

Τώρα τελείωσες εσύ; Εγώ χτες :)

Alepouditsa είπε...

μπορεί το "μενού" της Aegean να διαφοροποιείται με τους προορισμούς.... :-PP

(καλά, μου κατέβηκε κάτι και το πα...μη βαράτε)

Φιλάκι!

Кроткая είπε...

ΥΒΡΙΣ! Άκου decaf!! να τα ξεχάσει αυτά το γαλλώδι άμα γίνει λεβεντογέννικο!!!

Ομπρελίτσα κι εσείς, ε; Εμείς ακόμα περισσότερο... Εμ, έχουμε και μια παράδοση στις ομπρελίτσες...

Αλεπουδίτσα, δεν είπες βλακεία. όλες οι εταιρίες το κάνουν αυτό.

snikolas είπε...

Να κάνεις μήνυση σε αυτόν που σου έφτιαξε ντεκαφεινέ. Θα μαθευτεί και δεν θα τολμήσει κανείς να σου σερβίρει μάπα πράγμα. Πάντα το καλύτερο θα έχεις.

Όσο για το μπισκοτάκι απ’ ότι κατάλαβα έχει να κάνει με την ώρα. Μπορεί και να κάνω λάθος. Άκουσα και εγώ να λένε για τα τσιπς με γεύση μπουγάτσα αλλά δεν τα έχω δοκιμάσει.

KV είπε...

Darth ξεπεσμός! Με τι να τελειώσω ;;;

Αλεπουδίτσα μπορεί... ποιον μετρ πρέπει να δωροδοκήσω για να αλλάξουμε μενού;;;;

Κροτ (βροχήήήήήή) ύβρις, ναι... Θα το έφτανα μέχρι και έγκλημα από αμέλεια... :) Το Γαλλώδι δεν θα πειραζόταν τόσο με τον καφέ, ξέρεις πως είναι τα Γαλλώδια... Εδώ έκοψε το τσιγάρο ... άσε!

Νικόλα το σκέφτηκα για την μύνηση αλλά θα την πείραζε πολύ την μητέρα μου (η πρώτη που έκανε ΤΟ λάθος!) Πάντως έχεις δίκιο: τον δικό μας καφέ για να νοιώθουμε ασφαλείς!
Τα τσίπς είναι ισχυρός ανταγωνισμός αλλά θα πρέπει να τα δοκιμάσω άλλη μια φορά πριν αποφασίσω ποια εταιρία θα χρησιμοποιώ! ...

μάκια

Unknown είπε...

Τα μαθήματα :)