27 Ιουνίου 2007

εκμυστηρεύσεις ...

"Τώρα που είμαστε οι τρεις μας και δεν μας ακούει κανείς άλλος ... πες μου για την μπέμπα"
Οι τρεις μας: Το 6χρονο ανήψι μου (Έκπληξη Νούμερο 1), Η μπέμπα (Έκπληξη Νούμερο 3) και εγώ. Αγκαλιά σε έναν καναπέ που έχει χωρέσει πολλές τέτοιες συζητήσεις και αγκαλιές ... Η Έκπληξη Νούμερο 2 έκανε την ίδια ώρα το δίκαιο πραξικόπημά της στο άλλο δωμάτιο μονοπωλώντας την μητέρα της και αποδεικνύοντας περίτρανα ότι όταν δείχνεις μία φουσκωμένη κοιλίτσα σε ένα μωρό και λες το κλασσικό "ΤΙΙΙΙΙΙ έχει μέσα στην κοιλίτσα η μανούούούλα;;; Νι-νί!", το live νινί ΔΕΝ καταλαβαίνει ΤΙΠΟΤΑ όσο και αν χαμογελάει... Κοκολάτες νομίζει ότι έχει μέσα η κοιλίτσα...
Το
"πες μου για την μπέμπα" το έπιασα μέχρι και εγώ ότι ήταν κλειστή ερώτηση. Rephrasing: "Πως νοιώθεις τώρα που έχεις και δεύτερη αδελφούλα;;;"
Ο μικρός χαζεμένος εντελώς με το πλασματάκι και την ηλιθιότητα της ερώτησης, ευγενέστατος όμως : "Καλά!"
"Σου αρέσει που έχεις δύο αδελφές"
"μμμμμ ναι. Γλυκούλα δεν είναι;;;"
"Σχεδόν σαν και εσένα όταν ήσουν μωρό" ... χαμόγελο ... "Θα σε πειράζει όμως που θα κλαίει πότε-πότε;"
"Καθόλου δεν θα με πειράζει. Και να κλαίει και να γελάει και να κάνει ότι θέλει. Ακόμα και να μου σπάει τα πράγματα όπως η 2 δεν με νοιάζει... " Τι απάντηση περίμενα από ένα παιδί που κατέβηκε τις σκάλες λίγες ώρες πριν φωνάζοντας "Καλώς ήρθες μωρό μας" και κρατώντας το αγαπημένο του παιχνίδι για να της το δώσει ;;;;
"Μόνο ..." κόμπιασμα ...
"Μόνο ένα πράγμα θα ήθελα ... Να μην αρχίσει και αυτή να με ακολουθεί παντού και συνέχεια ... Χρειάζομαι και λίγο ησυχία." ...
Γουάου...

Αυτή η τελευταία φράση μου έχει καρφωθεί καθώς κοιτάω
τις πτήσεις για Λεβεντογέννα : "Μόνο να μην με ακολουθούν συνέχεια, χρειάζομαι λίγη ησυχία". 2 ακόμα άχρηστα και αδικαιολόγητα, διήμερα ταξίδια στα σκαριά για τον επόμενο μήνα. Πότε το πληροφορήθηκα;;; Σήμερα! Τι μπορώ να κάνω; Μάλλον τίποτα, μάλλον να μην αδειάζω καν την τσάντα... "Let the games begin" το όνομα της εποχής (και αυτό, για να μην την ονομάσουμε "Κα Κούλα, The Return"). Oh well ... μετράμε: Πόσες φορές μέσα στο καλοκαίρι μπορεί να με φέρει -απρογραμμάτιστα και χωρίς λόγο- πίσω η κα Κούλα πριν επαναστατήσω τρελλά ;;; [Για να είμαι ειλικρινής, νοιώθω πως έχω ήδη έχω ξεπεράσει το όριο ... χμμμ...]
Night-night
[αν αντί γατί είχα αγοράσει αεροπλανάκι
θα μας ερχόταν μάλλον φτηνότερο
το φετινό καλοκαίρι...]

17 σχόλια:

Μπουρδουμπλούμ.... είπε...

Γλύκας ο μικρός! Εμένα ο δικός μου brother μόνο απόπειρα δολοφονίας μου δεν είχε κάνει!!(γιατί έχουμε 2 χρόνια μόνο διαφορά και δεν μπορούσε να οργανώσει το σχέδιο,αλλιώς...!)
Ασχετο βέβαια με το θέμα,αλλά έχω να πω ότι η φωτό που βάζεις στα ποστς σου είναι πάαααρα πολύ ωραίες!! Καληνύχτα!

Кроткая είπε...

ακόμα να μετανιώσεις για την οριστικη μετακόμιση;;;

Unknown είπε...

Εμ και εκεί, και εδώ; Δεν γίνεται αν δεν ταξιζεύεις συνέχεια, δεν στο 'παν;

Θέλω να δω τον μικρό όταν θα κάνει μέρες να κλείσει μάτι από το κλάμα.... :p

Alepouditsa είπε...

καλά, ο μικρός είναι άπαιχτος!! πολύ ψυχούλα :-))

και by the way αυτό με την ησυχία....σοφό!

κοίτα να δεις που τα από τα παιδιά μααθαίνεις τα καλύτερα!!!

Φιλάκια :-)))

KV είπε...

Μπουρδουμπλούμ.... o μικρός ΚΑΙ γλύκας ΚΑΙ -μεταξύ μας- super χαλβάς (σαν τα μούτρα μας τον κάναμε! Να γλύφει το παγωτό και να στο δίνει ένα πράγμα... Τέτοια καλοσύνη δεν έχω ξαναδεί.) ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να κάνει τρομοκρατική ενέργεια. Η μεσαία όμως ... σαν τα άλλα μούτρα μας την κάναμε: τσαούσα! Εκεί όλα είναι πιθανά!
Thanks για τις φωτό, είναι έργα που μου αρέσουν πάντα! Σμακ

Κροτ μου, δεν τίθεται θέμα πλέον να το μετανοιώσω, ήδη κάνουμε αντίστροφη μέτρηση, η γνώμη μου δεν μετράει. Το να τα τινάξω όόόόλα στον αέρα όμως, πάντα παίζει :)

Κακέ Καμηλιέρη, όχι δεν μου το είπαν! Και να μου το έλεγαν δεν θα έκανα τίποτα διαφορετικό. Είναι θέμα ανώτερων επιλογών. Και δεν με πειράζουν τα ταξίδια, η κακία και η ανοργανωσιά με πειράζει!
Ο μικρός κοιμάται παντού άνετα, είναι all weather!

Αλεπουδίτσα μου, εντελώς ψυχούλα, από τις καλυτερότερες που έχω δει. Δεν ξέρω αν αυτό είναι καλό στην εποχή μας βέβαια. Πάντως ο μικρός λέει πολλέέέέές αλήθειες!
Σμακ!

Καλημέρες!

Unknown είπε...

Μάνα μου remote-οργανοτρόλ δεν υπάρχει...

:)

Кроткая είπε...

ο Καμηλιέρης επίσης λέει αλήθειες.

Τίναξέ τα όλα στον αέρα και μείνε στην pretend! εδώ κοντεύουμε να πείσουμε τον Καμηλιέρη να φύγει από την Ψωροκωσταινα και θα επιστρέψεις εσύ?

Καλά, δεν μου είπες? ονομασες πατρίδα σου την pretend? και επιμένεις στην απόφασή σου να φύγεις?

KV είπε...

Γιατί καλέ μου Darth έχεις βρει το control εσύ που είσαι εκεί ;;; Για φτιάξε μου ένα ίδιο!

Κροτένια μία μικρή λεπτομέρεια που δεν ξέρω αν την θυμάσαι: έδωσα την παραίτησή μου ήδη. Την άλλη εβδομάδα, έχουμε επισκέψεις των υποψηφίων για την θέση μου :(((( Για αυτό λέω η επιλογή είναι να τα τινάξω όλα στον αέρα. Πατρίδα είναι είπαμε εκεί που νοιώθεις καλά και σπίτι σου, τώρα είναι εδώ! (και λίγο εκεί!)

σμακ

Unknown είπε...

Μπουαχαχαχαχαχαχαχαχα

lololololololol

Αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχα

Τι είπες τώρα...
Θα πείσεις εμένα να φύγω από Ελλάδα...

Αααχχχχχχχ
καλό...
Να 'σαι καλά, γέλασα...

Μπαρμπουνάκι μου να σου θυμίσω ότι το area of expertise είναι process design, optimisation and control;
:ppp

[Μπουαχαχαχαχαχαχα.. άκου θα με πείσετε να φύγω από Ελλάδα... lololol]

Кроткая είπε...

δεν θα σε πείσουμε Καμηλιέρη να φύγεις από την Ελλάδα.
Θα σε πείσουμε να μην υποστηρίζεις ότι είναι καλύτερα στην Ελλάδα χωρίς να έχεις γνωρίσει το πώς είναι εκτός Ελλάδος.

Με εκνευρίζεις ώρες ώρες!

Κουβούλα, δεν γίνεται να τους πεις ότι έκανες ένα αθώο αστείο?

Unknown είπε...

Με τα δικά μου κριτήρια, _είναι_ καλύτερα στην Ελλάδα. Ένα μέρος από αυτά χρησιμοποίησε και το μπαρμπουνάκι απ ότι έχω καταλάβει και έκανε αυτό το "αθώο αστείο" :)

Unknown είπε...

*** Ευτυχώς μου δεν χρησιμοποιούν όλοι οι άνθρωποι τα δικά μου κριτήρια, γιατί δεν θα μας χωρούσε όλους η ψωροκώσταινα :p

KV είπε...

Krot μου ... όχι :( Την άλλη εβδομάδα μάλιστα έχουμε interviews για την θέση μου ... Όποιον και να πάρουνε: Τον μισώ, τον μισώ, τον μισώ!!! Ψέμματα, δεν τα έχω παίξει τόσο που φεύγω αλλά ... ξέρεις, η ανασφάλεια του όχι και τόσο άγνωστου άγνωστου και η ανασφάλεια του αν θα δουλέψουν αυτά που προσπαθώ να οργανώσω... (Και η απόλυτη άρνηση του νευρονίου να σκεφτεί καν την μετακόμιση και το νέο στήσιμο των πραγμάτων -όλων- από την αρχή).
Αντίθετα με όσα λέμε στον Καμηλιέρη, I think there are worse places to live than Λεβεντογέννα! Ειλικρινά. Εγώ δεν ξέρω αν θα έχω το κουράγιο να την φέρω στα μέτρα μου όπως έκανα αλλού!

Καμηλιέρη έχεις ΑΠΟΛΥΤΟ άδικο! Επίσης δεν μπορείς να κρίνεις, δεν έχεις τα δεδομένα!

σμάκια

Unknown είπε...

Διάψευσέ με, μείνε εκεί >:)

KV είπε...

What part of "I quit" didn't you get ?????
Άλλωστε
1. Η απόφασή μου δεν έχει να κάνει με τον τόπο αλλά με την μονιμότητα. Εγώ (αντίθετα με εσένα) πιστεύω ότι μπορώ να ζήσω χαρούμενα στα περισσότερα μέρη του κόσμου ... (αρκεί να έχουν ηλεκτρισμό και πολυκαταστήματα)
2. Σιγά μην θέλω να αποδείξω ότι κάνεις λάθος! Είναι προφανές.!

Unknown είπε...

Ότι δεν κάνω; Το ξέρω...

Και τις φιλοσοφίες περί ηλεκτρισμού να τις πείς στις εκπλήξεις Νο1-3 αν όχι και σε μερικούς άλλους...

KV είπε...

1. ΧΑ !!!
2. Τι σχέση έχει ο ηλεκτρισμός με τις εκπλήξεις και αυτό που έγραψα ;;; Οι εκπληξεις είναι μπόνους στην απόφασή μου, όχι ο καθοριστικότερος παράγοντας!