19 Ιουνίου 2007

Μικρούλα μου

Καλώς Ήρθες!
:))))

Τριγυρνάω με ένα θεόχαζο χαμόγελο ανάσας από την ώρα που είδα την φατσούλα σου και της super mum (ex K_E) το απογευματάκι ... Ζαρωμένη και ταλαιπωρημένη και όμως απίστευτα όμορφη (μα να μην πάρεις τίποτα από το άλλο σόι;;;).
Δεν θα σου γράψω εδώ τις ευχές που ψιθύρισα στην πρώτη σου εικόνα, ούτε ξανά όσα είπαμε με τους γονείς σου. Έχουμε χρόόόνια να τα λέμε αυτά και να σε χαζεύουμε. Νομίζω, εδώ πρέπει απλά να βάλω μερικές πρώτες πρακτικές συμβουλές.
Καταρχήν ΜΗΝ ΤΡΟΜΑΞΕΙΣ. Εκτός από τους γονείς σου και άλλα δύο μικρά που θα γνωρίσεις σύντομα και -φυσικά- εμένα, φοβάμαι ότι για όλες τις υπόλοιπες συναναστροφές των επόμενων ημερών θα πρέπει απλά να είσαι υπομονετική και προσεκτική.
Εξαίρεση οι γιαγιάδες και οι παππούδες σου. Πως θα τους γνωρίσεις;;; Απλό:
Η κυρία που παράτησε 2 παιδάκια στην reception του νοσοκομείου και σου κάνει ακατανόητα νοήματα από μακρυά καθώς μιλάμε, είναι η γιαγιά σου. Η μάδερ μας... ΔΕΝ θέλει να σε φοβίσει και δεν έφταιγε καθόλου για το περιστατικό με τα αδελφάκια σου. Εμείς φταίμε που βάλαμε τον λύκο να φυλάει τα πρόβατα!!! Είναι δυνατόν να έμενε σπίτι και να μην σε γνώριζε πρώτη ;;; Όόόόχι βέβαια! Για όλα τα υπόλοιπα που θα σου κάνει τις επόμενες μέρες, είμαι σίγουρη, δεν θα δυσανασχετήσεις καθόλου. Give her the benefit of the doubt. Σε αγαπάει περισσότερο από όλους μας.
Τον παππού θα τον αναγνωρίσεις γιατί θα είναι πάντα πίσω από λουλούδια. Καλάθια, ανθοδέσμες και άλλα τέτοια. Επίσης παππούς είναι ότι έρχεται μαζί με αρκουδάκι (αφού το περάσει από ποιοτικό έλεγχο) και δακρύζει διακριτικά όλο τον πρώτο σου μήνα .
Extend this to the other end of the family και θα αναγνωρίσεις και τους άλλους δύο!
Οι υπόλοιποι ... το ξέρω, είναι όλοι εκεί. Πρόσεχε:
* Θα ξεφωνίσουν και θα συνεχίσουν να ξεφωνίζουν κάθε φορά που σε βλέπουν για τα επόμενα 5 χρόνια (δεν το κάνουν επίτηδες, είναι γονιδιακό). Πάρε το σαν εκπαίδευση, πρέπει να συνηθίσεις τον θόρυβο (έχεις έναν μεγάλο αδελφό που μπορεί να σου δώσει master άμεσα). Κάνε όμως την κοιμισμένη όταν βλέπεις κυρίες που μοιάζουν στην γιαγιά σου... άκου που σου λέω!
* Θα προσπαθήσουν να σε κρατήσουν άτσαλα, τους αρέσουν οι αγκαλιές. Μόλις σου πάρουν τον αέρα, τους επόμενους μήνες, θα συνοδεύουν αγκαλιές με τσίμπημα στο μάγουλο. Κράτα χαρακτήρα! Μην τους δώσεις αέρα από την αρχή, το έχασες το παιχνίδι. Δεν θα βαρεθούν ποτέ!
* Θα σκύβουν πάνω από την κούνια σου και θα λένε ακατανόητα πράγματα ... συνέχεια. Τα περισσότερα θα είναι ευχές και πόσο τους μοιάζεις! Μην προσπαθήσεις καν να καταλάβεις, θα γλυτώσουμε χρόνια ψυχοθεραπείας.
* Θα σε σκάσουν σε δώρα ΑΛΛΑ θα τ'αλλάξουμε όλα μην ανησυχείς ... Δεν υπάρχει περίπτωση να βάλεις ροζ φρου-φρου, σε διαβεβαιώ. Η μαμά σου θα σου δώσει και μερικά πράγματα από εμένα. ΜΗΝ δεχτείς να σου φορέσουν άλλο ρούχο ή να σου δώσουν άλλο χνουδωτό. Είναι η τελευταία λέξη της μόδας στην pretend το baby κίτρινο και η καμηλοπάρδαλή σου, stick to them.
* Αν δεις και κρατάνε κάμερα (μικρό τετράγωνο gadget για να συνεννοούμαστε) ή κινητό (μικρό τετράγωνο gadget που μιλάει) βάλε τσιρίδα να φύγουν αμέσως από το δωμάτιο. Αν αργήσεις, κλείσε τα μάτια, ακολουθεί flash...
* ...
Δεν τα θυμάμαι όλα όσα ήθελα να σου πω και τσαντίζομαι ...
Ζηλεύω ;;; Φρικτά ! Θα'θελα πολύ τώρα να είμαι εκεί και να σε σκάσω στα φιλιά πρώτη!!!
Όνειρα γλυκά μικρούλα μου,
Να μας ζήσεις !

[η κυρία με την διαπεραστική φωνή είναι η χειροτερότερη όλων
προτείνω να κλαις με το που την ακούς να πλησιάζει]

8 σχόλια:

Unknown είπε...

Ομορφιές :)

Καλότυχο :)

KV είπε...

Απίστευτες!
Ευχαριστούμε!!!!

Кроткая είπε...

NA ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ! Να έχει υγεία (πάνω από όλα, άκου που σου λέω!) και να είναι χαρούμενο!

Πωπω, όλες αυτές οι θείτσες όμως, ε?

Markos είπε...

Να σας ζήσει.
Να το δείτε χαρούμενο και ευτυχισμένο.

Φιλιά :)

Alepouditsa είπε...

Καλορίζικη η μικρή κούκλα!!

υγεία και ευτυχία (=πολλά-πολλά γέλια να έχει σε όλη της τη ζωή...)

(ζηλεύεις;;; μήπως θα ήθελες να έχεις και εσύ μια "κουκλίτσα";;;)

Φιλάκια :-)))

KV είπε...

Krot μου, Ευχαριστούμε (να δεις κάτι δακτυλάκια... τέλεια!)!!!!! Μία είναι η θεία, οι άλλες απλές οδοντόκρεμες!

Μάρκο, ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ, ευχαριστούμε!

Αλεπουδίτσα μου, να είσαι καλά!

{Κουκλίτσα θα ήθελα, όχι τέτοια ζηλεια όμως! Θα ήθελα ΚΑΙ αυτή ΚΑΙ μία δική μου!}

σμακ!

Μπουρδουμπλούμ.... είπε...

Να σας ζήσει-να σας ζήσει!! :)
Χαζομαμά είχα ακούσει,χαζομπαμπά είχα ακούσει χαζοθεία ομολογώ ότι δεν είχα ακούσει!! :) :)

KV είπε...

Χαζοθεία είναι το καλυτερότερο: Δεν αλλάζει πάνες! :))))))