5 Ιουνίου 2007

:) Τρίτη ...

... δύο μέρες πριν το ταξίδι, άϋπνη νύχτα και -το έχουμε πει ότι σιχαίνομαι τους γιατρούς, δεν το έχουμε πει ;;; -(no offense guys, όχι εσάς, το επάγγελμα, την διαδικασία, τις αναμονές, τις πιθανότητες). Ε, σήμερα πήγα στον γιατρό "μου" (δεν τον είχα δει μέχρι τώρα) οικειοθελώς ... Μυϊκός πόνος στον ώμο (ναι τον δεξί, αυτόν που ταλαιπωρείται από το συνεχές γράψιμο στον πίνακα), απίστευτα έντονος, κακός, ενοχλητικός, διαπεραστικός, συνεχής και ανεξήγητος πόνος. Με έπιασε χτες το βράδυ ξαφνικά και με ταλαιπώρησε όλη την νύχτα. Ειλικρινά δεν θυμάμαι να έκανα κάτι ιδιαίτερο που θα εξηγούσε τόσο πόνο. Εκτός και αν θεωρήσει κανείς ότι είναι αντίδραση/προειδοποίηση ... γρουμφ...

Anyways, περίμενα να ανοίξει το ιατρείο για να μου δώσει ναρκωτικά και painkillers ο γιατρός ... μου έδωσε αντι-κάτι και βιταμίνες και ένα μήνα off ... Χωρίς συζήτηση ... Φυσικά και ΔΕΝ θα τον ακούσω στον μήνα των διακοπών (δεν προλαβαίνω, δεν προλαβαίνω) αλλά ... ... με ενοχλεί η ιδέα ότι
the system is slowly shutting down χωρίς να με ρωτήσει ... ταπ ταπ ταπ ταπ ταπ ... ΜΗΝ το πει κανείς, ΔΕΝ γερνάω, απλά το παράκανα ... λίγο. Από σήμερα θα αρχίσω τα πορτοκάλια, την υγιεινή διατροφή, το μαγνήσιο και την ξεκούραση (πάνω από 4 ώρες ύπνο κάθε μέρα, προμιθ), μόλις περάσει λίγο ο ώμος (και ο φόβος) την γυμναστική (τάβλι και περπάτημα) και καθαρίσαμε ... Ε-μά!
and it's still midday...
Καλησπέρα!
[sh@t sh@t sh@t
ποιος θα κουβαλάει όλο αυτό το baby shopping?]

5 σχόλια:

Кроткая είπε...

φυσικά και είναι προειδοποίηση!

φυσικά και ένα μήνα off!
και προσοχή και βιταμίνες και μαγνησιο και γενικώς τα χαπάκια σου -αντιφλεγμωνώδη σου έδωσε μάλλον.

been there seen that, όχι με τον ώμο, αλλά με αυχένα και τένοντα -τον δεξί, το ποντίκι φταίει!

άμα σε ενοχλήσει μία φορά, μετά πάει, ξανάρχεται σε τακτά χρονικά διαστήματα, για να μην ξεχνιέστε...
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΗΛΙΚΙΑΣ!
εγώ το έπαθα στα 24!!
θέμα τρόπου ζωής είναι!

KV είπε...

Κροτένια, με τα φτωχά μου Γαλλικά περισσότερο σαν αποσύνθεση το είδα απ'ότι τενοντίτιδα (εξ'ου και οι διακοπές). Εκτός των διακοπών που ΔΕΝ γίνεται να πάρω ... είμαι maxed out σε αντί- (φλεγμονώδη, πυρετικά, βιωτικά κλπ κλπ κλπ), βιταμινούλες, μαγνησιάκι ΚΑΙ έφαγα και ένα μηλαράκι! :))))
Ο γιατρός είχε πλάκα... εκτός από το γνωστό μη-ρίσκο burn out (εξ΄ού και ο μήνας), μου έγραψε λίστες με βιταμίνες για να μην τον ενοχλώ λέει συνέχεια όταν θα ξαναρχίσω τα σπορ (ταπ) ... γιατί προέβλεψε ότι μάλλον θα τον ενοχλώ ... Δεν προέβλεψε αν θα τα ξαναρχίσω ...
Η αλήθεια μάλλον είναι ότι μεγαλώνοντας (λίγο) ο οργανισμός δεν ανέχεται πλέον πολλές υπερβολές ... μάλλον ... λέω να μην το πολυψάξουμε!

σμακ

snikolas είπε...

Δεν πιστεύω ο doctor να σου είπε να κόψεις και τον καφέ, έτσι; :)

Кроткая είπε...

ε, ναι, κι ο δικός μου ο οργανισμός ανέχεται όλο και λιγότερα τώρα τελευταία και με εκνευρίζειπάρ απολύ, ειδικά όταν απαιτεί να τρώει ντομάτες σε καθημερινή σχεδόν βάση και του κάνω σχεδόν πάντα το χατήρι. Επίσης, απαιτεί κι αυτός γυμναστική, όχι καθιστική ζωή, λιγότερο καφέ (άρχισα να έχω αϋπνίες! από τον καφέ! εγώ!) και πολλά άλλα. Προς το παρόν μπορώ να κάνω πως δεν τον ακούω, μερικές φορές, αλλά με εκνευρίζει με όλες αυτές τις απαιτήσεις.

πάρε τον μήνα off όμως, αυτό είναι πάντα καλοδεχούμενο, ε;

KV είπε...

χαχαχα Νικόλα δεν λέμε τέτοια στον γιατρό, του δίνουμε πολλούς βαθμούς ελευθερίας!!!! Coffee is off limits

Κροτένια οι ντοματούλες και τα λοιπά καλά δεν με προβληματίζουν... η καθιστική ζωή είναι που δεν μπορώ (εύκολα) να αποφύγω... Και ... μπλιαχ ... γυμναστήριο ξανά ;;; πλήξη! Μάλλον ποδήλατο, περπάτημα και πισίνα, δεν με βλέπω εύκολα να ξαναγυρίζω στον διάδρομο!

Καλημέρα!