13 Απριλίου 2007

#1. Hopping

Πως βρέθηκα in the middle of f%^$£"ng nowhere;;;;; Εύκολα! Συνδύασα μια γεμάτη μέρα που κράτησε περισσότερο απ΄όσο έπρεπε, με ένα Αλσατικό dinner στην αυλή ενός γραφικότατου εστατορίου, ωραιότατο κρασάκι, εκλεκτή παρέα, κέφι, γέλιο και το τελευταίο δρομολόγιο για pretend ... Το τελευταίο - τελευταίο δρομολόγιο, αυτό που δεν επιλέγουμε ποτέ γιατί το τραίνο σταματάει παντού, κάνει περισσότερη ώρα και αν το χάσουμε ... χαθήκαμε. Έχασα όμως το ακριβώς προηγούμενο για 2 λεπτά και ... σιγά! Τί μπορουσε να πάει στραβά ;;;
χμμμ ...
Οι οικοδεσπότες μου με άφησαν στο τραίνο για το "End of the Monde", έκαναν hop στο δικό τους τραινο και εγώ παρόλο που άφηνα μια πολύ μεγάλη πόλη αισθανόμουν ασφάλεια. Hopping# σε 2-3 τραίνα και σε 3-4 μόλις ώρες θα ήμουν στην pretend. Piece of cake.
ΧΑ!
11:45 Το τραίνο σταμάτησε σε έναν άδειο σταθμό, με μόνο τα απαραίτητα φώτα, με ελάχιστους επιβάτες που απομακρύνθηκαν γρήγορα ... Spooky αλλά είχα απόλυτη εμπιστοσύνη στο σύστημα. Το τραίνο ΜΟΥ θα ερχόταν αμέσως και θα με έπαιρνε μακρυά από την εγκαταλελειμένη ενδοχώρα! Επαιδευμένη στο train hopping# δεν περίμενα λεπτό, πήγα αμέσως στον πίνακα που έδειχνε τα δρομολόγια ... Πλατφόρμα 3, την εντόπισα αμέσως, ήταν αυτή απέναντι με το τραίνο που έφευγε ...
11:47 ... το δικό μου τραίνο που έφευγε... χμμμ... No panic. Πρώτη φορά έχανα τραίνο, πλοίο, αεροπλάάάάνο;;; όόόόόχι! Πίσω στον πίνακα με τα δρομολόγια. Θα έφευγα με το επόμενο τραίνο για οποιοδήποτε πόλη που αναγνώριζα το όνομά της ... simple...
11:55 Μόνο που ο πίνακας είναι άδειος μέχρι το πρωΐ. Επόμενο δρομολόγιο (και μάλιστα προς τον βιομηχανικό βορρά), στις 5, (05) ... Τα φώτα της αίθουσας αναμονής σβήνουν στο βάθος ... Τηλεφωνώ αμέσως στην τραινο-εταιρία (ο χρόνος είναι χρήμα σε τέτοιες περιπτώσεις και τα 0800 rule) τους εξηγώ που είμαι, κοιτάζουν τους πίνακες με τα δρομολόγια (τραίνων, αεροπλάνων, πατινιών) διεξοδικά, και μου εύχονται ευγενικά καληνύχτα !
12 και κάτι: Damage control. OK, παγιδεύτηκα. Σιγά το πρόβλημα! Θα περάσω το βράδυ μου στο
"End of the Monde"!!! Cute, σίγουρα θα είναι όμορφο χωριουδάκι, το ξενοδοχείο θα μοιάζει με αυτά της Γαλλωδίας! Θα κάνω μια βόλτα, θα παραγγείλω έναν τεράάάάάστιο καφέ, θα κάνω ένα τεράάάάστιο ντούζ και θα χαζέψω τηλεόραση μέχρι να με πάρει ο ύπνος. Θα βάλω το Sony μου να με ξυπνήσει στις 5, θα ευχαριστηθώ καφέδες και τοπίο στο τραίνο και θα είμαι στο Ίδρυμα στην ώρα μου και φρέσκια φρέσκια!!!
to be continued ...
Καλημέρες
[καλοκαιρινή άνοιξη
one day to go]

#
Train Hopping: Sport-τιμής στην ποδηλατοχώρα. Οι ποδηλάτες κάτοικοι θεωρούν θέμα τιμής να νικήσουν το ... σύστημα και να φτάσουν στον προορισμό τους 4, άντε 5 δευτερόλεπτα νωρίτερα ακόμα και αν αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να αλλάξουν 4-5 φορές τραίνο και να διασχίσουν τρέχοντας όλους τους ενδιάμεσους σταθμούς φορτωμένοι με τα ψώνια, το ποδήλατο και 3-4 ποδηλατοχωροκατοικάκια στον ώμο.

7 σχόλια:

Unknown είπε...

Μπουαχαχαχαχαχα

Και έτερο "χαμένο στο terminal" δεν βρήκες;

Να είδες; και μετά μου λες Ελβετία και κουραφέξαλα.... ενώ αν ήσουν στην λεβεντογέννα;

Orelia είπε...

μετα τα τρια τελευταια ποστ(ια) μπορω να ανακραξω σιγουρη για τον εαυτομου: μου αρεσεις!
αποπνεεις μια σοβαροτητα που με καθηλωνει και το εμβριθες του μυαλου σου με σκλαβωνει

βρεεε! μια χαρα τα πηγες εεε;;;

μπορει να σου δανεισει ο Αυτοκρατωρ το πατινακι του
ειναι και πτυσσομενο
ευκολα μεταφερεται
για καθε αναγκη
φανταζομαι θαχετε εκει και νεσσεσερακι καταλληλο για πατινια.. εεε;;;;;

φιλιά KV!
φιλια!
:)))

Marina είπε...

Μπρρ! Μόνη στον άδειο σταθμό, με χαμηλά φώτα. Διπλώνεσαι στο παλτουδάκι σου και αρχίζεις και παίζεις με το κινητό ωσπου να σε πάρει ο ύπνος. Αν θές να κάνεις και κεφάλι διαβάζεις λίγο το τελευταίο βιβλίο του Stephen King "Cell" όπου κάποια δύναμη μέσω κινητών τρελλαίνει το σύμπαν..
Μετά θα φοβάσαι ακόμη και να πάς στην τουαλέττα.
Και μετά?
Και μετά?
Βρέθηκε ΄χωριουδάκι εκεί κοντά?

KV είπε...

@Darth μου, ένας ήταν αυτός που λες!!!! :)
Στην λεβεντογέννα δεν έχει τραίνα. ε;;;

Orelia μου... σοβαρότητα ;;;; εμβριπώς;;; ΧΑ!!! Μια χαρά τα πήγα γιατί το νευρόνιο είχε ενέργεια. Κανονικά έπρεπε να κάτσω κάτω και να κρατάω την μύτη μου κλειστή!
Έέέέέχει πατινάκι ο Αυτοκράτωρ ;))))) χιχιχιχιχιχιχι μάκια!

Μαρίνα άλλο να σου λέω και άλλο να είσαι εκεί. Αλλά κινητό ΔΕΝ παίζεις γιατί δεν ξέρεις ΠΟΤΕ θα χρειαστεί (δεν μου φαινόταν απίθανο εκείνες τις ώρες να πρέπει να μείνω 2-3 μέρες εκεί!) και λογοτεχνία δεν έχεις μαζί σου. Έχει και συνέχεια όμως, θα δεις πως πέρασα την νύχτα μου!!!! Μάκια

Unknown είπε...

Λέμε να βάλουμε για σένα :pppp

KV είπε...

αργείτε όμως!

Unknown είπε...

Ε εδώ σε περιμένουμε, να μην το χάσεις ΚΑΙ αυτό :D