24 Απριλίου 2007

το λεπτό

Καφές νούμερο 2 (τελειώνει). Στο γιαπί (Ίδρυμα) με μυστρί (Θανάση) και πηλοφόρι (εκατομμύρια κομμένα και μελανιασμένα δέντρα) από νωρίς (πολύ πολύ ΠΟΛΥ νωρίς)
Όόόόχι δεν είναι παράπονο, άλλωστε η προκύρηξη για το συγκεκριμένο super-πρόγραμμα βγήκε τον Δεκέμβρη. Η KV αποφάσισε να σοβαρευτεί τώρα, χτες για την ακρίβεια ... (ταπ)
Μιλούσα με συνάδελφο σχετικά και μου έλεγε ότι το έχει καταθέσει από την προηγούμενη εβδομάδα !!! ταπ ;;; Λογικό. Αναμένεται ότι θα υπάρχουν πάνω από 5000 προτάσεις. Seriously. 5000 send το τελευταίο λεπτό ... Αν υποθέσουμε όμως ότι (με ένα θαύμα) είχα έτοιμο το πρόγραμμα από την προηγούμενη εβδομάδα (τότε που έτρωγα σαρικοπιτάκια;;;) ... θα πάταγα send ;;; Όόόόόχι ... θα περίμενα την επιφοίτηση μέχρι το τελευταίο λεπτό. Ξέρετε, το λεπτό που δεν δουλεύει ο server της μαμάς Ευρώπης ;;; Εκείνο! Θα περίμενα την super νέα ιδέα (και ας ξέρω, ΔΕΝ καταθέτουμε νέες ιδέες), ένα ... σημάδι ότι το πρόγραμμα είναι έτοιμο, ότι έχει ελπίδες, ότι μπορώ να το εμπιστευτώ ... Και επειδή αυτό το σημάδι δεν έρχεται ποτέ, θα περίμενα το λεπτό. Όπως και τώρα.
Η ιδέα είναι εδώ, όχι η καινούρια αλλά η δοκιμασμένη, και η γραφειοκρατεία είναι έτοιμη (και μάλιστα Λεβεντογέννικη γραφειοκρατεία που ετοιμάστηκε εντυπωσιακά γρήγορα), και οι προσφορές για εξοπλισμό on their way και οι φόρμες είναι σχεδόν γεμάτες (όχι και πολύ σχεδόν, λέμε τώρα) και το νευρόνιο όσο ζωντανό μπορεί να είναι ένα μοναχικό άϋπνο νευρόνιο ... Λείπει η αίσθηση ότι μπορώ να τα εμπιστευτώ. Μένουν οι ώρες που θα τα ξανακοιτάω και θα συμπληρώνω ημερομηνίες και λέξεις, και θα αλλάζω εκφράσεις και προτεραιότητες ... Ουφ... ανασφάλειες ;;; μπορεί. Προτιμώ να το βλέπω ακριβώς αντίθετα :)

Καλημέρες
[μέρα για φραπεδάκι;;;]

4 σχόλια:

Alepouditsa είπε...

έλα δυναμικά! το νευρόνιο δεν θα εγκαταλείψει τις προσπάθειες είμαι βέβαιη!

Καλημέρες :-))

Unknown είπε...

Αυτό πάλι που θα το έστελνες ούτως ή άλλως τελευταίο λεπτό δεν το καταλαβαίνω...

Μα με τίποτε...

Ξέρεις ποιές οι πιθανότητες crashαρίσματος την τελευταία στιγμή εεε;;;;

Кроткая είπε...

φραπεδάκι εδώ!

πότε είναι το δεδλάιν?

κοίτα να δεις που πάλι συμφωνώ με τον Καμηλιέρη...

Καμηλιέρη, μήοως σε έχω παρεξηγήσει?

KV είπε...

Αλεπουδίτσα μου, το πως με ανέχεται αυτό το νευρόνιο είναι άλλο θέμα. Εγώ στη θέση του θα είχα αυτομολήσει....

Καμηλιέρη gambling αλλά καλύπτω την πιθανότητα να το κάνω καλυτερότερο! Αϊ θινκ

Κροτένια (να το κοιτάξουμε αυτό;;;;) 24 hours to go!

σμακ