28 Απριλίου 2007

1.1-1

Μπαίνοντας στην διαδικασία του "καταθέτω -ένα -πρόγραμμα -που -δεν -έχει -βιβλιογραφία", διέπραξα ένα ακόμα λάθος. Υποτίμησα την ΕΕ στην προσπάθειά της να τα κάνει όλα πιο δύσκολα. Καταλαβαίνω την λογική της μαμάς Ευρώπης (the non-eligibility criterium rules) αλλά ... ακόμα να καταλάβω τα manuals. Και proposal που δεν ακολουθεί πιστά το manual, είναι proposal που δεν χορεύει όπως σοφά είπε η Κροτ!
Slaving out λοιπόν, καφές νούμερο 6, λαμπερή μέρα, ανοικτά παράθυρα, φρέσκος αέρα και διάλλειμα.
[5 days to go]
Καλησπέρα!

Τι μαθαίνει κανείς σε μια τέτοια διαδικασία, εκτός από την ίδια την διαδικασία;;; Τον εαυτό του -αν δεν τον ήξερε, και τους άλλους. Tους συνέταιρους, αυτούς που βέβαια δεν διάλεξε από καλάθι. Αυτούς που ... ήξερε ... ;;; XA :) Τους μαθαίνει με λεπτομέρεια που πιθανά, δεν θα ήθελε να ήξερε τελικά :) Όχι πάντα.
Οι συνέταιροι επίσης μαθαίνουν τον coordinator. Μερικοί τον ήξεραν και δεν ανησυχούν, άλλοι δεν τον είχαν καταλάβει και αγχώνονται υπέρ του δέοντος, άλλοι τώρα πίνουν καφεδάκι στον ήλιο και πολύ καλά κάνουν (έτσι ακριβώς θα κάνει και ο
coordinator στην επόμενη πρόταση που δεν είναι coordinator) ...
Το group "μου" πάντως έχει τον καλό, τον κακό και τον άσχημο :))) Και δεν είναι ο κακός αυτός που περίμενα κακός, αλλά είναι καλός αυτός που περίμενα καλός ! χμμμ ...

12 σχόλια:

Кроткая είπε...

αφού πήγες ΚΑΙ για ψώνια ΚΑΙ για καφέ, εγώ πάω πάσσο! τώρα σε βρίσκω μια χαρά.

Ωστόσο, γηράσκω αεί διδασκόμενος. Φυσικά και υπό συνθήκες πίεσης και όχι υπό ΚΣ, μαθαίνουμε καλύτερα και τον εαυτό μας και τους άλλους. Και αυτή η διαδικασία αποκάλυψης ενίοτε απογοητευει και είναι οδυνηρή. Παράλληλα, συχνάκις κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις! Relax and enjoy, θα σε συμβούλευα (και φυσικά γελάει καλυτερα όποιος γελάει τελευταίος, ΧΑ!!).

Πολύ μου άρεσε το ρητό περί χορευταράδικου proposal!! καλή διασκέδαση λοιπόν και προσοχή στο ρυθμό του ντεφιού... ε, του manual εννοούσα!!!

Unknown είπε...

lololol

Όχι, κάνεις λάθος εδώ, δεν θέλουν να τα κάνουν δύσκολα, απλά ούτε οι ίδιοι ξέρουν πως τα θέλουν οπότε σου λένε ας μπερδέψουν τους υπόλοιπους για να βρίσκονται όλοι στον ίδιο παρανομαστή :ppp

Άντε βρε πουλάκι μου να πιείς κανάν καφέ... και όταν μιλάς για ΝΟΕ θυμίσου, σημασία έχει να δείξεις ότι ξέρεις (να γράφεις για) project managment αλλιώς...

Μετά βέβαια σημασία έχει να _μην_ ακολουθήσεις αυτά που έγραψες γιατί θα μπλεχτείς χειρότερα από ότι η μαμά ευρώμη :)))

KV είπε...

Μόνο το γάλα είναι που υποφέρει Κροτ μου, που είναι ακόμα μέσα στο Twingo. Τα υπόλοιπα Ο-Τσέϊ (μέχρι και τα ρούχα αυτή τη στιγμή που μιλάμε αυτοσιδερώνονται). Δεν relax τώρα, τώρα όντως τρέχω.... Προτιμώ όμως να το κάνω μετά. Είτε ήσυχη ότι έκανα ό,τι μπορούσα ή pretend πολυεκατομμυριούχος!

Καμηλιέρη, πως γίνεται και έχεις ΠΑΝΤΑ (παντα πάντα πάντα) αντίθετη άποψη ;;; Ειδικά όταν είναι ευρέως παραδεκτό αυτό που λέω. Λες η ευρώπη να θέλει να διαβάσει 10000 προτάσεις;;;; Ξέρουν ΠΟΛΥ καλά τι θέλουν (πιθανά και ποιους μια και τα προγράμματα είναι πολύ προσανατολισμένα σε συγκεκριμένα εξειδικευμένα θέματα).
Όσο για το proposal itself εγώ γράφω χημεία μπέϊμπι... τα project management κλπ κλπ κλπ είναι Τσόπι και παστέ ! Μία φορά τα (αντι)γράφεις/μετατρέπεις αυτά!
Δεν πας για καφέ;;;;

Кроткая είπε...

"Καμηλιέρη, πως γίνεται και έχεις ΠΑΝΤΑ (παντα πάντα πάντα) αντίθετη άποψη ;;;"

επαυξάνω. πώς το κάνεις; είναι ταλέντο αυτό!!!

τι κάνει το γάλα μέσα στο Twingo? μαθαίνει να οδηγεί; Πάει για καφέ;

Ναι, Καμηλιέρη, ΔΕΝ ΠΑΣ ΓΙΑ ΚΑΦΕ?

Unknown είπε...

Ααα τώρα το έθεσες σωστά (αν και το μπέρδεψες λιγάκι...)

Ξέρουν πολύ καλά ποιούς θέλουν, όχι τί θέλουν :ppp

Kind of magic, isn't it? :)

KV είπε...

Krot, το γάλα βγήκε από το sukermaket (έτσι το λέει ο ανηψιός μου), μπήκε στο Twingo και περίμενε υπομονετικά να το πάω σπίτι!

Καμηλιέρη, αν σου πω ότι την ώρα που το εγραφα σκέφτηκα ότι να το διευκρινήσω γιατί φοβόμουν ότι θα πιάσεις τον Hans-Gert απ'το πόδι, θα με πιστέψεις ;;;; ΟΧΙ!
ΠΟΙΟΥΣ τομείς... ταπ ταπ ταπ ταπ ταπ ταπ ταπ ταπ ταπ ... ήμαρτον!

Unknown είπε...

Χμμμμ κοίτα, θα ήθελα να συμφωνήσω μαζί σου, αλλό ο ΝΚ, ο CK και ο WT έχουν αποδείξει ότι έχω δίκιο προς μεγάλη απογοήτευση του Gus :(

Кроткая είπε...

αχ, περάσατε σε ανώτερα επιστημονικα επίπεδα και δεν σας πιάνω πια....

KV είπε...

Krot ούτε εγώ κατάλαβα λέξη !!!
Καμηλιέρη ... χμμμμφτ

Unknown είπε...

>:p

KV είπε...

... ταπ

Unknown είπε...

τσαφ :p