16 Σεπτεμβρίου 2008

101

Yeeeee ... Διάδρομοι, αίθουσες, 'θέατρα, κυλικείο, αυλές γεμάτα με "πρωτάκια" στο νηπιαγωγείο μας σήμερα!!! Πολλοί καφέδες -δικαιολογία για να παίρνουμε από μακρυά μια πρώτη γεύση!
Είναι super refreshing να βλέπεις τα "πρωτάκια" στην επίσημη πρώτη τους. Πρέπει να πέρασαν ώώώώώρες μπροστά στον καθρέφτη για να ετοιμαστούν ... Last time I guess, they will figure out things soon enough. Σήμερα όμως, μοιάζουν τα περισσότερα να βγαίνουν από teen movie. Μάθαμε επιτέλους τι θα φορεθεί στα clubs το φθινόπωρο (Dec. that is) και φυσικά, εκτός από τους trendy, υπάρχουν οι επιμελώς αδιάφοροι, οι ψαγμένοι, οι επαναστάτες, οι ακραίοι, οι με-έντυσε-η-μαμά-και-σήμερα και οι που-είμαι;;; Το γνωστό πλήθος. :)
Ξεκαρδιστικό να βλέπεις τους "παλιούς" να περνάνε από μπροστά τους με ένα "Τσ" στο βλέμμα -αυτοί ξέρουν (χτες ούτε η Capella Sistina να ήτανε το 'θέατρο μεγάλε, σήμερα είσαι ο παλιός!!! ΧΑ!)!!! Εντυπωσιακό επίσης να βλέπεις το άγχος στο βλέμμα των γονιών που τα συνοδεύουν... Οι γονείς (δικαιολογημένα μέχρι ένα σημείο) μοιάζουν να έχουν χαθεί περισσότερο. Ανοίγουν τον δρόμο, κάνουν ερωτήσεις, συμπληρώνουν έγγραφα και αιτήσεις, δίνουν πορεία :') ... Τις περισσότερες φορές το μικρό τους βλαστάρι δεν έχει να κάνει τίποτα -άντε μια υπογραφή. Εδώ μπορείς να βρεις και την εξήγηση για πολλάάάά που θα συμβούν μετά. Πολύ -ΠΟΛΥ άγχος οι γονείς. Τα "πρωτάκια" αντίθετα έχουν το σαρδόνιο χαμόγελο του teen που ξέρει: σε λίγο θα είναι μόνα! ΧΑ! (Home alone και κουράγιο σε αυτόν που θα κάνει μαζί τους τα πρώτα 10000 χλμ)
Anyways, ξαναξεκινάμε! Fresh "πρωτάκια" και καλή διάθεση ... (or so I hope!)

Καλημερούδια
[όόόόόχι κύριε ταξιτζή μου
ΔΕΝ είναι καλύτερο να μιλάς με bluetooth
με έναν άλλο κύριο που λέγεται ΒΟΑΣ
... Jeeeeez!]

9 σχόλια:

νατασσΆκι είπε...

Χα!

Καλή αρχή στα πρωτάκια σας και καλό κουράγιο σε σας
-πάντως, οι "πρώτες μέρες" μοιάζουν σε όλες τις βαθμίδες μου φαίνεται!!!

:)))

(μα, με-έντυσε-η-μαμά!!! Έχεις και τέτοιους!)

και, οι γονείς έχουν πάντα το άγχος, σε όλες τις βαθμίδες επίσης! :)

Σμααααααααααααααααααααααααααααακ!

Καλημέρες :)

Μπουρδουμπλούμ.... είπε...

Αααχ,τα πρωτοετά, καλύτερα απ όλους περνάνε! Κι η πρώτη μέρα είναι soooooooooo thrilling!! :D Μετά,απλά sit back and enjoy the ride! (που λέμε και στο χωριό μου :P )

Καλησπ...μέρα!!

KV είπε...

Καλημερούδια!


@ Φιλενάδα, ναι, όλες οι πρώτες μοιάζουν. Έχουν κάτι από ελπίδα μέσα (και πολύ πολύ άγχος .... μέχρι υπερβολής σε μερικές "μεσογειακές" περιπτώσεις! :))
Οι με-έντυσε-η-μαμά-μου είναι από τους καλυτερότερους. Οι με-διαβάζει-ακόμα-η-μαμά-μου ΟΙ Καλυτερότεροι!!! Σμαααααααααααααααααααακ

@ Μικρό, λαίμαργο Μπουρδουμπίνι, είσαι από τους τύπους με το ΤΣΣΣΣΣΣ στο βλεμμα, ε???? :))))))) What a ride όμως! Καλησπ...μέρα!!

Orelia είπε...

με χαρακωσες!
υπαρχουν και σε αυτη την βαθμιδα οι_με_διαβαζει_ακομη_η_μαμα_μου;;;;;

γμτ!
γμτ! γμτ! γμτ!

μου την δινει εκεινη η κατασταση οπου εγω θα πρεπει να αναγνωρισω ως το μεγιστο των καλων προθεσεων καιπραξεων τη μαμα που μου λεει: της κραταω το βιβλιο της Φυσικης και μου τα λεει απεξω.. μα πως;...


καλη αρχη και σε σας KV!

Orelia είπε...

αυτο το κατι απο ελπιδα στα βλεμματα ειναι ομορφο
κι η εξαψη στα προσωπα, ακομη πιο ομορφη
το αγχος των γονιων για τα διαδικαστικα σε αυτην την πρωτη των βλαστων, καθολου ομορφη
ποτε θα μεγαλωσουν αυτα τα παιδια;

Μπουρδουμπλούμ.... είπε...

ΤΣΣΣΣ σφυριχτό κιόλας!(σα τα φίδια ένα πράμα) :P :P

Απορία: Το "101" του τίτλου αναφερέται στα 101 σκυλιά της δαλματίας,κι εαν ναι,τότε ποιος είναι η Κρουέλα?? :P

Καληνύχτες!

KV είπε...

@ Πως δεν υπάρχει ο με-διαβάζει-η-μαμά-μου Aurelie μου;;; υπάρχει, υπάρχει!!! (τι μου θύμησες με το "κρατάω το βιβλίο"!!! Είχα ένα μαθητή πολύ πολύύύύύ παλιά που δεν θα πρέπει να το είχε δει ποτέ το τρίγωνο!!!) Ο ενθουσιασμός πάντως, είναι κολλητικός!!! Όσο για τα μεγάλα παιδιά, δεν ξέρω αν μεγαλώνουνε... αλλά σίγουρα δεν βοηθάνε στην ενηλικίωση των πολύτιμων βλαστών τους μερικές φορές!
Φιλιά (σε διαβάζω να ξέρεις, απλά δεν βγαίνει το σχόλιο αυτή την εποχή/χρονιά!)

@ Μικρή μικρή Μπούρδου, εντελώς Κρουέλλα η yours trully!!! :) Και που να δεις στατιστικές!!!! Όσο για εσένα: ΤΟ ΗΞΕΡΑ!!!! τσσσσ, ε;;;; κρίμα τα νηπιαγωγάκια!

Καλημερούδια!

Orelia είπε...

βρε!
δεν σχολιαζω για να με σχολιαζουνε
το προνομιο της κριτικης ειναι αποκλειστικοτητα μου :Ρ :Ρ :)))
αλλωστε, κι εγω διαβαζω και δεν σχολιαζω μερικες φορες
τις περισσοτερες τωρα τελευταια


καλη δυναμη... :)

KV είπε...

Το ξέρω μικρή Aurelie, απλά ήθελα να ξέρεις ότι σε διαβάζω σε κανονικούς ΚΑΙ ραπ ρυθμούς!
Καλημερούδια!