3 Ιουνίου 2008

... για αγρίους

Στο δρόμο για το σπίτι ...
Είχε προηγηθεί μια (what a surprise) ήσυχη μέρα, το logout αναίρεσε το προγραμματισμένο τελικό μου μάθημα (πράγμα που στεναχώρησε και εμένα αλλά και τους μαθητές γιατί ήταν πανηγυρικά προγραμματισμένο), στο super-market δεν είχε αυτά που έψαχνα, στο λογαριασμό μου δεν έχουν πιστωθεί ακόμα τα τελευταία ταξίδια (ένα extra άγχος σε αυτό εδώ το 0-balance μέρος του πλανήτη), η κίνηση η αναμενόμενη: Φρικτή. Οι σκέψεις οι ίδιες...
Άσχετο:
Όταν φορτώνει κανείς (με τους μήνες και τις μέρες και τα μέρη) χρειάζεται το απαραίτητο ventilation ... αυτό που δεν κάνεις -συνειδητά- στους ανθρώπους που αγαπάς όσο και αν σε πιέζουν, δεν κάνεις στους φίλους και τους γνωστούς και προσπαθείς να μην κάνεις -όσο είναι εφικτό- και στον εαυτό σου.

Ξέφυγα. Κίνηση φρικτή. Ο καθένας την παλεύει με τον τρόπο του. Εγώ πχ με μια μέση θερμοκρασία γατιού 18 oC και ραδιόφωνο. Σημειωτόν (έτσι γράφεται?) ... Σταμάτα-ξεκίνα. Το γατί είναι ευγενικό και δεν παραπονιέται. Και εγώ μάλλον χαλαρή (όσο γίνεται) απολαμβάνω καφέ Νο 8 και μουσικούλα στη δροσιά.
Βλέπω μια κοπέλα που προσπαθεί να περάσει τον δρόμο ώρα και -παρόλο που κινούμαστε όλοι με μια μέση ταχύτητα 0.123 km/h- δεν τα καταφέρνει. Σταματάω -την αφήνω να περάσει (το ότι δεν γυρνά καν να με κοιτάξει, άλλη ιστορία). Βλέπω με την άκρη του ματιού τον αγρότη (κανένας παραλληλισμός με τους αγρότες που αγαπώ, το αμάξι έδωσε το όνομα) μέσα στο τέρας που κινείται πίσω μου (Νο λάστιχα ... 15000, σχεδόν μου κάνει σκιά) να κάνει ένα μορφασμό. Δεν δίνω σημασία, θα μιλάει με την κοπέλα δίπλα του.
Παρακάτω σταματάω για μία γιαγιά φορτωμένη με ψώνια. Το "σταματάω" ευφημισμός, δεν χρειάζεται καν να ακουμπήσεις το φρένο, δεν κινούμαστε. Και άλλος μορφασμός ... Τώρα λέει και κάτι και απευθύνεται σε εμένα. Τον αγνοώ.

Το όλο συμβάν θα είχε τελειώσει καλά αν ... λίγο πιο κάτω δεν ήταν μια μαμά, με ένα 4χρονο στο χέρι που κρατάει και τα ψώνια, και ένα καρότσι που περιέχει ένα στριγκλίζον (αυτό σίγουρα δεν γράφεται έτσι) πιτσιρίκι στο άλλο. Απόγνωση -picture this: Διαβάσεις πουθενά (φανάρια;;; χαχαχαχαχαχαχα), η κυρία σκαρφαλωμένη στον λαχανόκηπο που έχει στη μέση η λεωφόρος (the term λεωφόρος ΙΖ relative), το ένα μωρό κλαίει, το άλλο την τραβάει, τα ψώνια μπαλαντζάρουν μεταξύ φθοράς και λαχανόκηπου και η θερμοκρασία 35 oC. Σταματάς, έτσι? Ναι ... Ε, έτσι νόμιζα και εγώ και σταμάτησα και μάλιστα η συγκεκριμένη κυρία, παρόλη την πίεση των τέκνων και της ζέστης μου έστειλε και ένα πολύ ευγενικό χαμόγελο. Πρόλαβα να το ευχαριστηθώ???
ΧΑ! Ξεχάσατε το αγρότη. Κορνάρισμα, χειρονομίες και φωνές ταυτόχρονα με το χαμόγελο. Συνεχόμενα κορναρίσματα μάλιστα, και οι φωνές να συνοδεύουν χειρονομίες και ... εξυπνάδα ... Μαύρο -ξεκούμπωτο- πουκάμισο, μαύρο παντελόνι και στιβάνι, ξανθό τσακλοκούδουνο στη θέση του συνοδηγού =>οι φωνές ανεβάζουν τις μετοχές του ... η κακή απομίμηση του Λεβέντη, ο neo-μάτσο ... ταπ ταπ ταπ ταπ ταπταπταπ yeeeeeee! ...
Παραλείπω τον διάλογο που ακολούθησε -μπορεί να διαβάζουν και ανήλικα. Δεν σήκωσα τον τόνο της φωνής καθόλου πάντως (γεγονός που με κάνει ιδιαίτερα περήφανη). Και δεν γράφω για τον διάλογο (παρόλο που ήταν classic) - Ένα ευχαριστώ ήθελα να γράψω στον κύριο αγρότη. Unloading χωρίς ΚΑΜΜΙΑ, μα ΚΑΜΜΙΑ, after-τύψη. Phew!
Καλησπέρες
[logout σημαίνει
αύριο μετά τις 11
σπλαααααααατς]

33 σχόλια:

νατασσΆκι είπε...

ααααχχχχχχχ

αυτο το "μετά τις 11" θέλω εγώ, μπορώ;

τρεχάλα (ανάμεσα σε δρομολόγια για γυμναστήρια, αγγλικά κλπ)
νο 10+ και
σμααααααααααααααααααακ!!!!
:)

Кроткая είπε...

logout ή lockout?

ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ!! καλά έκανες!!
έτσι τους χρειάζεται άμα είναι βλάχοι. Γιατί, Μπέρμπον μου, αυτοί δεν είναι λεβέντες, βλαχαδερά είναι!

KV είπε...

@ Φιλενάδα ... υπάρχει και το "πριν τις 11" ... που είναι από τα "you don't want to know"!!!!
Νο 9 ή 10 και προσπαθώ να οργανωθώ (για αύριο)

@ ΒελγοRatatouille ... παραδρομή (κάτι θα σκεφτόταν ο ποιητής)... Και, ναι, δεν είναι οι βλαχαδεροί μάτσο ιδανικό μέρος για ... ξεφόρτωμα ??? :))))

Σμααααααααααααααααααααακ

Unknown είπε...

Μουστάκι είχε;

KV είπε...

όϊ !

Unknown είπε...

Παράξενο...
Πάει σετ συνήθως με το μαύρο πουκάμισο :p

Eleni είπε...

Χαζούλι, κάτι θα έκανες λάθος. :))) Η γυναίκα είναι... κόσμημα στο μικρό νησί...
Χαλάς την ισορροπία και την τάξη του νησιού, σαλάτα θα τα βρω το φθινόπωρο.

φφφ από Benelux (θα έρθει κόσμος τον άλλο μήνα, δεν έρχεσαι μια βόλτα;)

KV είπε...

@ Multi όϊ πλέον.

@ Ελένη, φοριέται στο δεξί;;;;
Μόνο αν έχεις την κατάλληλη παρέα!!!

Καλημερούδια!

Unknown είπε...

Πφφφ...
Εκμοντενισμοί...

νατασσΆκι είπε...

ναι, χάλασαν κι εκεί, μη νομίζεις...
Εδώ ο Μανουσάκης στο σήριαλ τους έδειχνε με αντάυγιες!!!! :ppp


Καλημέρα φιλενάδα!!!!!!
:)

KV είπε...

@ Μulti, το αναμενόμενο ποσοστό.

@ Νατάσσα, αν τα πρότυπα έχουν ανταύγειες (και τα πρότυπα ξέρεις που τραγουδούν) τότε ΚΑΛΑ έκανε ο Μανουσάκης, θα τις έχουν!!!!

νατασσΆκι είπε...

το ξέρω...
(γκρρρρ!!!)

(7 κιόλας)

Σμαααακ!!

Кроткая είπε...

αναμφιβόλως ιδανικοί!

γιατί με λες ratatouille? πάει το "λωράκι"?

Unknown είπε...

Την έχει δει νονά απ' ότι κατάλαβα κροτούλα, μη μασας... :p

Θα της περάσει...

Ανώνυμος είπε...

axaxxa
can i have a logout please?

περιποιημενο!!
καληνυχτα (η καλημερα δεν εχω ιδεα τωρα)

Кроткая είπε...

εσένα καμηλιέρη, γιατί σε λέει Μούλτι;

νατασσΆκι είπε...

Καμηλιέρη μου, να σε δω να απαντάς τώρα !!!!!

(από το...πολυμίξερ!!! :p)

:)))))))))))))

Καλημέρα φιλενάδα!
6 κιόλας, σμααααααααααααααααακ!!!

Unknown είπε...

Ήδη νομίζω τοποθετήθηκα επί του θέματος: Δεν μπορώ να εξηγήσω τους διαδρόμους του μυαλού της. >:)

KV είπε...

@ Φιλενάδα μου, μην το παίρνεις ... πατριωτικά, μιλάμε για το ποσοστό που θα έπρεπε να πάρουμε ΟΛΟΙ πατριωτικά σε αυτές τις "αντιγραφές"!!!

@ Λωράκι
{ :) ναι, και χρειάζομαι έναν επειγόντως να περιμένει ολομερής και ολονυχτίς στην είσοδο της πολυκατοικίας για να "ξεφορτώνω" πριν μπω σπίτι!}
Πουθενά δεν πάει το "Λωράκι", ΔΕΝ σε λέω μόνο ratatouille, :) έχει να κάνει με την απάντηση :))) Το νευρόνιο θεωρεί τον Βελγοratatouille τρομερό παλιοΒελγοπειρακτήρι! Αν θες όμως ... σταματάω, αλλά δεν θες, ε?

@ Multi ΟΥΣΤ!

@ lifewhispers μου, logout μακάρι να μπορούσα να σου στείλω. Γιατί το lock-out δεν είναι καλό... καθόλου καλό! Καλησπέρα και take it easy !!! Να προσέχεις και λίγο, ε?

@ Βελγοratatouille σταμάτα να πειράζεις τον Καμηλιέρη, δεν βλέπεις ότι δεν του αρέσει το Μούλτι????? [ από το multi-tasking το οποίο είναι γνωστό χαρακτηριστικό των ανδρών και ιδιαίτερα του Καμηλιέρη, όπως είχε πει και ο ίδιος, άσχετα αν το παίζει duck τώρα :))))) Multi εκείνο το θαυματουργό μίξερ, multi και ο Καμηλιέρης]

@ Φιλενάδα σιγά μην απαντήσει ο Καμηλιέρης, προτιμά να την λέει στο νευρόνιο !!! 6 και εδώ και ... θλιψη λίγο με την κατάσταση.


@ Multi ναι, για να το λες, αυτό θα είναι!

Unknown είπε...

Ούστ ξε-ούστ, άβυσσος η σκέψη του μπαρμπουνακίου...
Και με υψηλές δόσεις μπαρμπουνοεντροπίας...

KV είπε...

ναι...

νατασσΆκι είπε...

αν δεν μου άρεσε τόσο το Καμηλιέρης, θα σε έλεγα κι εγώ multi, να το ξέρεις !!!
(μήπως να το αρχίσω... χμμ... )

Φιλενάδα, μα Συμφωνώ !!! Καθόλου..πατριωτικά, απόλυτο δίκιο!!!!
:)
(έλα, μια και Παρασκευή έμεινε...)
Σμααααακ!!!!

Unknown είπε...

Εντροπική άβυσσος...

KV είπε...

@ Φιλενάδα ... ουφ... :(
Σμαααααααααακ (μικρό Νο, κάτι τρέχει...)

@ Multi μπορεί...

Unknown είπε...

Αβυσσαλέα εντροπία….;

Кроткая είπε...

αχαχαχαχα!!! multi mixer!!!!
καταπληκτικό!!

και βέβαια μου αρέσει το Ratatouille, πιο πολύ από τη Λώρα για να είμαι ειλικρινής!

(θα ψάξω να σου βρω Μπέρμπον για αβατάρι, χο χο χο!)

Unknown είπε...

Να σου στείλω μερικά;

Кроткая είπε...

ναι αμέ!
έχεις πολλές μάρκες?

Unknown είπε...

Ναι αμέ!

Κυκλοφορεί σε aldente, KV κουβούλα, και τωρά τελευταία κυκλοφορεί και από την παλιά και δοκιμασμένη εταιρεία "το κρητικάτσι!

KV είπε...

@ Multi μπορεί και ΟΥΣΤ!


@ ΚροτοRatatouille το ήξερα, το ήξερα, το ΉΞΕΡΑ ότι το λάτρεψες (και btw ήταν κομπλιμέντο).
Όσο για το nick :) Χαίρομαι που παρακολούθησες την αβυσσαλέα εντροπία του νευρονίου :))))) (ναι, ναι, ναι στο αβατάρι, αλλά γιατί δεν του αρέσει του WP το δικό μου;;; εεε;;;; )

KV είπε...

@ Συλλογή κάνεις Καμηλιέρη;;; Να ανησυχήσω ή ... να ανησυχήσω;;;;;

Unknown είπε...

Για να δεις πόσο σε συμπαθώ βρε, παρά την εντροπικότητά σου...

Ανώνυμος είπε...

同志色教館,免費成人影片,情趣,愛情公寓,sogo論壇,麗的色遊戲,情色論壇,微風成人區,情色論壇,一葉情貼圖片區,免費小遊戲,6k聊天室,遊戲基地,手機遊戲,情色遊戲,成人圖片,sogo論壇,成人漫畫,85cc成人片,嘟嘟成人網,情色遊戲,plus論壇,成人網站,情色網,85cc成人片,85cc免費影片,sogo論壇,伊莉論壇,愛情公寓,中部人聊天室,線上遊戲,色遊戲,成人漫畫,情色論壇,本土自拍,做愛,免費遊戲,遊戲區,台灣論壇,美女,色情,視訊美女,史萊姆,愛情公寓,視訊交友,愛情小說,成人光碟,情色文學,免費影片,中部人聊天室,成人文章,色情網站,色情,免費視訊,18成人,成人文章,成人論壇