20 Απριλίου 2008

Μπλε

Aaaaaa-lors ! που λέει "σοβαρότατα" και πολύ ΠΟΛΥ γαλλοπειστικά και ο 3χρονος super πιτσιρικάς της παρέας (μιλάμε για ΤΟ super εξελιγμένο μοντέλο πιτσιρικά). Όπως πάντα, λίγο πριν- και λίγο μετά-, είναι οι καλύτερες εποχές για τα νησιά μας. Κόσμος αρκετός αλλά όχι πολύς, καιρός καταπληκτικός (για τον μέσο τουρίστα πάντα), και bonus εκείνη η γλυκύτατη, μυστηριώδης ατμόσφαιρα αναμονής των νησιών μας λίγο πριν το Πάσχα. Ίσως να είναι ό,τι πιο αυθεντικό έμεινε, αυτή η ατμόσφαιρα, δεν ξέρω ...
Γαλλοπαρέα μαζί μου στο νησί, και οι αναμνήσεις μας πάνε πίσω στα χρόνια της ποδηλατοχώρας (και των τεράτων της) και στους ανθισμένους αγρούς της Γαλλωχώρας (ηλιοτρόπια, λεβαντες και wine tasting) και στην pretend ... :) So good to be with friends. Το "κουτσομπολιό" και το catching up δίνει και παίρνει δυο μέρες τώρα ... Και μαζί βόλτες και ατελείωτο περπάτημα- δεν νομίζω να υπάρχει βότσαλο των παιδικών μου χρόνων που να μην ξαναπατήσαμε !!! Sweet. Είχα χρόνια να "δω" έτσι το νησί. Τόσο μπλε και ΤΟΣΟ άσπρο!!!! ΑΠΟΛΥΤΗ αλλαγή ατμόσφαιρας και διάθεσης ... Χμμμμ (δίκιο έχω, δεν είναι ο τόπος, οι άνθρωποι είναι...) ... Anyways, πάω να φτιάξω πρωινό!
Καλημέρες
[σνιφ]
* Αυτό με το χειροκρότημα, που έδυσε ο ήλιος ... διαχρονικά ΧΑΖΟ!

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

θα θελα να σ ου ευχηθω να αργησει να τελειωσει αυτο το τριημερακι σου, μα ολα τα ωραια τελειωνουν! εσυ απλα κοιτα να εκμεταλλευτεις οσο μενει στο επακρο, γιατι αυριο ειναι Δευτερα! και γιατι χαζο;;; αμα σου λειπει, δεν ειναι καθολου χαζο να χειροκροτας μπροστα σε ενα ηλιοβασιλεμα!!
καλημερες!

νατασσΆκι είπε...

Aaaaaa-lors, ακριβώς έτσι !
Δεν μετράει το "που", αλλά το "με ποιους"!!!

Να περάσεις καλά, φιλενάδα μου!!!!
(φωτογραφίες!!)

Σμαααααααααααακ!
:)))))))))

Unknown είπε...

Ενώ οι 100άδες κόσμου πλάι σου στο "ρομαντικό ηλιοβασίλεμα" θα ήταν λογικό αν δεν χειροκροτούσαν;

Σπέρεεεεςςς

Ανώνυμος είπε...

εμ, είδες που τα κατάφερε πάλι ο ήλιος να δύσει? (άλλωστε μόνο στην Οία δύει, αλλού πουθενά!!!)...

και φωτο?!?! :) θα το αντέξω λέμε!

Καμηλιέρη, δίκιο έχεις μεν, πάάάάάάλι γκρινιάζεις δε!

Unknown είπε...

ΟΥΣΤ

Ανώνυμος είπε...

καημηλιέρη, επαναλαμβάνεσαι!!!!

Unknown είπε...

Νιανιανιανιανια

Ανώνυμος είπε...

typical camelman!!!!