15 Απριλίου 2008

εμμονές ενός νευρονίου :(

Keeping me busy φιλενάδα ;) Αυτή η μπιρίμπα είναι πονηρή. Εμμονές ... μμμμμμ ...

@ Ο θερμοσίφωνας ... ταπ; Ναι! Νομίζω είναι κληροδότημα της προηγούμενης γενιάς. Μπορεί να μην έμαθα τα χρήσιμα που έχουν να μας μάθουν, αλλά αυτό το εξέλιξα σε επιστήμη. Με το που απέκτησα δική μου στέγη, δεν έφυγα ποτέ από το σπίτι χωρίς την "αυτόματη" σκέψη να συνοδεύει το κλείσιμο της πόρτας : "Έκλεισα τον θερμοσίφωνα????" ... Σκέψη που ακολουθείται και από τις ανάλογες κινήσεις: ξεκλείδωμα, έλεγχος και -αν υπάρχει χρόνος- ... "Μα ... σίγουρα τον έκλεισα τώρα???", δεύτερο ξεκλείδωμα! :( ;;;; Στα 10 χρόνια που θα έπρεπε να είχα κανονικά ξεχάσει ΤΙ είναι θερμοσίφωνας (σπατάλη ενέργειας?), απλά σιγά σιγά άλλαξα την σκέψη σε χαμόγελο: "Αχ τι καλά, δεν έχω θερμοσίφωνα!" ... αλλά η σκέψη εκεί, ταυτόχρονα με το κλείσιμο της πόρτας! ... Ε, καλά ... δεν χρειάζεται να περιγράψω την χαρά μου όταν ξαναείδα τον διακόπτη με το κόκκινο λαμπάκι της πυροσβεστικής ... (μα τους κρατάμε ακόμα τόόόόσο μεγάλους τους διακόπτες στα σπίτια για συναισθηματικούς λόγους;;;;) ... Γρουμφ!

@ Το σαπούνι του πλυντηρίου ... Ό,τι σαπούνι και αν έχω χρησιμοποιήσει, χωρίς ΠΟΤΕ να έχω την αντίθετη ένδειξη, είμαι απόλυτα σίγουρη ότι δεν έχει ξεπλυθεί καλά ... Αποτέλεσμα: τα ρούχα ξεβγάζονται -at least- twice. Την σπατάλη σε νερό την καλύπτω με έξτρα ανακύκλωση.-

@ Η κατάλληλη κούπα για καφέ είναι μία και ανάλογη της περίστασης. Το πρόβλημα είναι ότι καμιά φορά, δεν είμαι σίγουρη ΠΟΙΑ είναι και ... ΦΥΣΙΚΑ δεν θέλω να το ρισκάρω ... μπρρρρρρρ. Κούπα-ράφι watching λοιπόν, (a veeeery smart process that can practically last for ever and is totally analogous to bird watching) μέχρι να σιγουρευτώ απόλυτα!

@ Το γάλα (το εβαπορέ aka coffee milk) και οι χαρτοπετσέτες. Είμαι πάντα απόλυτα σίγουρη ότι τελειώνουν. Έχω ένα ντουλάπι ΝΟΥΝΟΥ και άλλο ένα χαρτοπετσετοειδη ... seriously.

@ Τα παπούτσια και τα Q tips στα ταξίδια ... ταπ ... Μπορεί να φύγω από το σπίτι χωρίς διαβατήριο (το έχω κάνει), χωρίς εισιτήρια (ή με λάθος εισιτήρια), χωρίς καμία ιδέα για το που είναι το ξενοδοχείο μου, χωρίς καν πιστωτική κάρτα ... Όταν όμως (ή αν) φτάσω εκεί, μπορεί να μην έχω τα κατάλληλα ρούχα αλλά παπούτσια και Q tips δεν θα μου λείψουν ΠΟΤΕ!

@ Οι γραμμές στα τετράδια και τα μπλοκάκια και τις κόλλες αναφοράς και σε ό,τι έχει γραμμές τέλος πάντων ΔΕΝ έγιναν για να γράφει κανείς πάνω τους. Όόόόόχι, έγιναν για να γράφει κανείς μεταξύ τους. Ακριβώς στη μέση, ποτέ πάνω στην γραμμή (χρόόόόνια και πολλές τιμωρίες τώρα).
Επιπλέον, η Α4 ΔΕΝ είναι το κατάλληλο μέγεθος χαρτιού ... Η Α4 διπλωμένη στην μέση και ... στραμμένη 90ο, είναι!
Το μπλέ στυλό, ειδικά αν δεν έχει την απαραίτητη μύτη (μπλιάχ ούτε γατί) και οι κόλλες χαρτιού που δεν είναι λείες (μα απόλυτα) επίσης big no-no. ΕΚΤΟΣ και αν είναι από εκείνες τις κίτρινες στο μπλοκ με τις τρυπούλες έτοιμες στο πλάϊ ... Εκεί η έλλειψη της απαραίτητης αφής αντισταθμίζεται από την εμφάνιση! Επίσης -δεν χρειάζεται να το πω υποθέτω- κάθε κόλλα έχει και το στυλό της, έτσι;;; Δεν βάζουμε καφέ στο κίτρινο, ούτε μπλέ στο άσπρο... μπλιαχ ξανά! Αν προσπαθήσει κανείς να με κάνει να γράψω αλλιώς ... απέτυχε! Λέξη! Μουλαρωτική εμμονή, δεν αλλάζει με τίποτα.

@
to be continued
Καλησπέρες!
[μα ...
ούτε ανάσα;;
:(]

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

παπούτσια ΦΥΣΙΚΑ!!

(έχεις όμως χάσει εισιτήριο, χωρίς να ξέρεις πού στο καλο το έχασες, χωρίς να υπάρχει καμία λογική εξήγηση για την εξαφάνισή του, εκτός της ταπεινωντικής παραδοχής ότι υπάρχουν εξωγήινοι???)

KV είπε...

Χαχαχαχαχα!!! Όχι, αλλά ψάξε ΚΑΤΩ από τα συρτάρια (γραφείου ή κομοδίνου) γιατί οι ίδιοι εξωγήινοι πρέπει να έκλεψαν και το εκλογικό μου βιβλιάριο (κανέναν αιώνα πριν, έχω να ψηφίσω μία αιωνιότητα και μια μέρα) και το έκρυψαν κάτω από τα συρτάρια όπου και το βρήκα μετακομίζοντας! Σιχαμερά, μικρά, μουλωχτά, πλακατζίδικα παλιοΕ.Τ.άκια!

νατασσΆκι είπε...

Χεχεχεχε!!
Τις ξέρω εγώ αυτές τις εμμονές!!!
:)

Του θερμοσίφωνα, μετά από τόσα χρόνια ηλιακό,την έχω αποβάλει -αλλά όλες τις άλλες..
Χμμ!
:)))

Θα περιμένω τη συνέχεια -αν και, θα τις αναγνωρίσω ξανά..!
Σμαααααααακ!
(τέλος του καφέ και της δουλειάς σε (νανο)λίγο ;))

KV είπε...

:)))
Φιλενάδα, δεν νομίζω να τελειώσει ποτέ αυτή η μπιρίμπα! Ένα γράφω, χίλια θυμάμαι ... μπρρρρρρρρρρρ!
Καλή ξεκούραση, λέω και εγώ να κάνω ένα μικρό break!
Σμααααααααααααααακ

νατασσΆκι είπε...

απαπα!!
Για καλημέρα μπήκα...
Αυτό με το χαρτί, τι το ήθελες;
Ξέρεις πόόόόόόσες τιμωρίες;
(σχεδόν όσες και για να μάθω να γράφω με το "σωστό" χεράκι... γκρρρ!)

Το μπλε στυλό το έχω καταργήσει -μαύρο στο λευκό χαρτί, και φυσικά Α4 διπλωμένο! (το "λοξά" είναι ίδιον του χαρακτήρα μου, έτσι κι αλλιώς!)


Καλημέρες φιλενάδα!!!
νο5 ήδη, και πολύ-πολύ ζέστη σήμερα!
:):):):)

Unknown είπε...

Κλείδωσε ξεκλείδωσε... στο τέλος δεν θα είσαι σίγουρη αν κλείδωσες την πόρτα :p

Unknown είπε...

Κλείδωσε ξεκλείδωσε... στο τέλος δεν θα είσαι σίγουρη αν κλείδωσες την πόρτα :p

White Filly είπε...

ααα..γεια σου ρε Κβουλα! μου έφτιαξες το κέφι! :-))

εγώ έχω πάει ένα βήμα πιο μπροστά απο τον θερμοσίφωνα... τσεκάρισμα σε όλο το σπίτι ότι είναι κλειδωμένο...τουλαχιστον περνάω από όλα τα δωμάτια και βλέπω ότι είναι κλειστά, κατόπιν ρίχνω και μια ματιά στον θερμοσίφωνα, τσεκάρω αλλη μία, βεβαιώνομαι ότι όλα είναι εντάξει και ΜΟΝΟ τότε ανοίγω την πόρτα για να φύγω...;-))

Καλημέρες!! :-D

An-Lu είπε...

Από τις @γραμμές και κάτω σε "έχασα"....να το κοιτάξεις πληζ!

Кроткая είπε...

το εισιτήριο πάντως δεν βρέθηκε ποτέ. έβγαλα άλλο και έσκασα και 30 ευρώπουλα για χάρη του! από τότε, τα εισιτήρια φυλάσσονται σε κουτί που κλειδώνει!

εμένα πάλι δνε μου αρέσει καθόλου το λείο χαρτί, προτιμώ να έχει άγρια υφή.
επίσης, ΠΟΤΕ στυλό που γράφει χοντρά, μόνο roller ball ή λεπτό μαρκαδοράκι.
μπλε; καφέ; τι χρώματα είναι αυτά;
Ζήτω τα μωβ, ροζ, κόκκινα, θαλασσιά, προτοκαλί!!!

(και τέλεια τα κίτρινα μπλοκ με τις τρυπούλες!)

Ανώνυμος είπε...

KV!!!!!!
με πολλα θαυμαστικα σημερα διοτι τι μαθαινω για σενα;;;; αναμεσα στις γραμμες; οχι καφε στο κιτρινο; οχι μπλε στο ασπρο; παιδι μου, εγω εγραφα ημερολογιο λευκο (με αγρια υφη) και με ασημι στυλο, να μην κατλαβαινει κανεις!χεχεχεχεχεχεχε

ζωγραφιζεις κυριολεκτικα σημερα!!

KV είπε...

@ Φιλενάδα αυτό με το χεράκι, όχι μόνο το τράβηξα αλλά το αρνούνται κιόλας. Έγραφα λέει με το δεξί εξ από ανέκαθεν ... ταπ... Και γιατίίίίίί δεν έχω κουβαλήσει ΠΟΤΕ εξάδα δίλιτρων νερών με το σωστό χεράκι, ε;;;;
Ο καναπές βολικότατος ... χουζούρι, ξαναχίζω αξημέρωτα!!! Ωρα για τον βραδυνό καφέ! Σμαααααααααακ

@ Καμηλιέρη όχι ... άλλωστε με την πόρτα δεν εχω ψύχωση. Από εμπειρία μιλάς;

@ White Filly ... και ρε και Κβουλα ???? χμμμμ ... Πόση ώρα σου χρειάζεται για να βγείς από το σπίτι δηλαδη???

@ An-Lu αν ήταν να το κοιτάζω κάθε φορά που με χάνατε ... δεν θα έκανα άλλη δουλειά ... αλλά ... να το κοιτάξω!!!! :)

@ Λωράκι άγρια υφή ΚΑΙ λεπτό μαρκαδοράκι ;;;; Kinky!!!! :)))) Αυτό με τις ανατολικές χώρες που λέγαμε, ΝΑ ΠΑΣ. Μια βαλίτσα μωβ, ροζ και θαλασσιά και προτοκαλί με βούλες θα κουβαλήσεις πίσω, άκου τι σου λέω :))))
Όσο για ΤΟ κίτρινο μπλοκ, μα δεν είναι ... απλά τέλειο?

@ LifeWhispers μου, {με κακομαθαίνετε} Genetic defect οι γραμμές ... με καταπιέζουν πολύ ... :( Άσε να μην πιάσω τις γραμματοσειρές στον Θανάση. Ξέρεις πόσο καταπιέζομαι τώρα που γράφω με τις Ελληνικές??? Φρίκη, μπρρρρρρ :(
Αυτό με το ασημί πάντως μου έβαλε ιδέες. ΚΑΛΟ! Και μοχθηρό ... χμμμ το επόμενο proposal θα έχει κάτι από lifewhispers μου φαίνεται!!!


Σμααααααααααααααααααααακ

νατασσΆκι είπε...

μα.. κι εμένα (αλλά εγώ το θυμάμαι, κι έχω και θείους μάρτυρες -ωστόσο, το αρνούνται- τα γνωστά..Πάντως, έχω καταφέρει και γράφω και με τα 2 -και όλες μου τις δουλειές (και ράψιμο ακόμα) τις κάνω με αριστερό)

Κι εγώ ξεκουράστηκα -έχει συνέχεια...
Σμααααααααακ!!!
:)

KV είπε...

Μαααααααααααα copy paste??? Ήμαρτον!
Εγώ δεν τις κάνω όλες με το αριστερό αλλά τις δύσκολες σίγουρα. Και φυσικά ... ο θείος επιβεβαίωσε όσα θυμόμουν και με έσωσε από χρόνια θεραπείας! :)

Εγώ σήμερα ύπνο νωρίς, αλλά θα πιω καφέ με τον κόκκορα!!!!
Σμααααακ

White Filly είπε...

χμμμ..έχουμε κανένα πρόβλημα με το ρε και το κβούλα;; να τα αλλάξουμε άμεσα... ;-))

KV είπε...

ευχαριστώ!!!! ;)