9 Απριλίου 2008

Δεν ξέρω ...

... τι λέτε εσείς για τον καιρό ήήήή ... τι κάνει ο ίδιος ο καιρός για το image του for that matter (κάτι άτοπα σύννεφα βλέπω πάνω από τα κεφάλια μας) ΑΛΛΆ αυτό με τα λουλουδάκια, τα μελισσάκια, την γύρη, τις πευκοβελόνες (μππππρρρρρ) και τις μαργαρίτες που μας πιάνει ΌΌΌΌΌΛΟΥΣ ανοιξιάτικα, έχει αρχίσει να γίνεται ενοχλητικό μα το Άγιο Κρι-Κρι.
ΠΟΛΥ.

Και... καλά τα 8χρονα, 15χρονα, 20χρονα, 25χρονα μαθητούδια και μη αλλά μήήήήήπως να παίρναμε αντισταμινικά ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΆ όόόόόλοι οι υπόλοιποι ;;;; ε ; ; ; ; ;
Ειδικά οι editors ... μμμ ... και οι συνάδελφοί μου ... και η κοπέλα που φτιάχνει τον καφέ στο κυλικείο (πόσο πια για να διαλύσεις λίγο instant σε νεράκι, ρημάδι) , α και ο περιπτεράς ΚΑΙ το Γαλλώδι (το Γαλλώδι να πέσει στο καζάνι!) ... γρουμφ!
:)
Καλημέρες!
[δεν δαγκώνει]

ΠιΕς
# Και ... μέσα στο ανοιξιάτικο παραλήρημα ... οι μικροί ψηφίζουν σήμερα (μα είναι μέρα βρε Άγιο Κρι-Κρι μου για εκλογές σήμερα;;;) ... δυστυχώς δεν βρήκαν το κόμμα που τους είπα να στηρίξουν: Αυτό που ΔΕΝ ρύπανε το ανοιξιάτικο σύμπαν με φυλλάδια και αφίσες ... δεν υπάρχει ... :( too bad.

@ Xε χε χε ... ψηφίζουν και τα συναδελφάκια του Γαλλωδιού εδώ ... Πέρασα από την αίθουσα, με κοίταξαν με απορία. Έκανα δυο ερωτήσεις, "ταπ, μα τι ξέρει αυτή;;;"-βλέμματα αντί απάντησης ...
ΧΑ!!! Page 1 babe στο απίστευτα μεγάλο βιβλίο των μελών, κοίτα ποιος έφτιαξε την ... εταιρία σου δύο αιωνιότητες και πολλέέέές μέρες πριν ... :))) Σεβασμός ... !

5 σχόλια:

Unknown είπε...

Τί σε κάνει να πιστεύεις ότι τα αντισταμινικά έχουν αποτέλεσμα;

Μήπως να ακολουθούσες το ρεύμα για αλλαγή;

(Για λέγε τι καζάνι να παραγγείλω; Στους πόσους βαθμούς το θες;)

νατασσΆκι είπε...

ναι, ναι το Γαλλώδι στο καζάνι!!!!
:))

Κουράγιο φιλενάδα, άνοιξη είναι, θα (μας) περάσει!!!
;)

Σμααααακ!!!
5+

KV είπε...

@ Καμηλιέρη
Ομοιοπαθητική
'Οχι!
(Παράγγειλα εγώ !)

@ Φιλενάδα έχω χάσει το μέτρημα, καζάνι και tatoo!!!

Σμααααααααακ

Ανώνυμος είπε...

τώρα πάλι το Γαλλώδι φταίει; Γιατί να μην εαριστεί κι αυτό λίγο; Πιο πολλά δικαιώματα έχει η κοπέλα στην καφετέρια από το Γαλλώδι δλδ???

Θα φτιάξω ΜΚΟ υπέρ προστασίας γαλλωδιου, αμέ!!!

KV είπε...

:) να φτιάξεις, να φτιάξεις :))))))