11 Δεκεμβρίου 2007

αυλαίες

Τρέξιμο όλη μέρα (what's new, huh?). Μάθημα (οι τελευταίες μου δύο ώρες εδώ, yeeeee!!;;), διαλέξεις, συναντήσεις και αντιδράσεις/κερασάκι στην τούρτα ... Λίγο πριν φύγουμε, βάλαμε την τελευταία μας αντίδραση παρέα με το Γαλλώδι ... τότε μου έκοψε :
"Is THIS our last reaction together ?"
"Yep and we managed NOT to kill each other. Last reaction here though..." τονισμένο ... τίποτα άλλο, ποτέ δεν το υπεραναλύουμε ...
Δεν ήμουν έτοιμη για πολλά τις τελευταίες εβδομάδες της αντίστροφης μέτρησης ... ΑΥΤΌ όμως μου στοίχισε. Που ήταν η τελευταία αντίδραση με το Γαλλώδι μου, που ήταν η τελευταία αντίδραση του εργαστηρίου μου εδώ, που σχεδόν δεν το πήρα χαμπάρι ... Last reaction HERE όμως, με το βλέμμα στον Ψηλορείτη το Γαλλώδι μου ... :))) Δεν ξέρω τι θα έκανα όλο αυτό τον καιρό χωρίς την ήρεμη δύναμή του, την αντιδραστική, κρΙτική αλλά κάθετα θετική αντιμετώπιση που έχει για τα πάντα -ακόμα και στον απόλυτο πανικό. Και την περηφάνια του, σε κάθε περίπτωση -απόλυτη αξιοπρέπεια. Δεν ξέρω τι έμαθε αυτό από εμένα -την Παρασκευή θα πάρω μια πρώτη γεύση υποψιάζομαι όμως πως έμαθε και να βλέπει ζωή σε άψυχα γυρινάκια εκτός από το να πρέπει να λειτουργεί σε απόλυτο χάος ... Ξέρω ότι εγώ έμαθα πολλά ... πάρα πάρα ΠΑΡΑ πολλά ...
Αλλαγή θέματος ... αυτό καίει!
Home, στρωματσάδα, τελευταίο καθάρισμα, διάβασμα μιας διατριβής, μάζεμα ... όλα παράλληλα, όλα πιεστικά ... Αναρωτιέμαι πως θα αντέξω την "ηρεμία" μετά ... Ή αν υπάρχει ηρεμία μετά ... :)
night night
[verrée de Noël series ahead]

@ Χιχιχιχι ο φάδερ ΔΕΝ πήρε τηλέφωνο ΜΕΤΑ τον αγώνα ... που σημαίνει οι κόκκινοι προκρίθηκαν τρελλά, έτσι;;;; :)))

5 σχόλια:

Кроткая είπε...

"verrée de Noël series ahead"
ομοίως...

το Γαλλώδι είναι πολύ precious.

ποτέ δεν υπάρχει ηρεμία τελικά.

Μπουρδουμπλούμ.... είπε...

Τρελά και παλαβά προκρίθηκαν! :)
Ε,μετα την καταιγίδα πάντα έχει ηρεμία! ;)

Καληνύχτα!

KV είπε...

Καλημέρα, καλημέρα

@ Κροτ μου, precious και stressed right now!!! Δεν ξέρω αν υπάρχει ηρεμία, ή αν την θέλουμε τελικά ! Enjoy the verrée's!


@ Μπούρδου μου το μάντεψα :))))) Ο Φάδερ κίτρινος, τηλεφωνεί για ανακοινώσεις ΜΟΝΟ όταν χάνουμε ... σπάνια that is!

o είπε...

αυτό που καίει το ακουμπάω ελάχιστα για να πω πως δεν μπορεί να μην πήρε πολλά πάρα πολλά επίσης και αμέσως σε ησυχάζω πως ΟΧΙ δεν θα επέλθει ηρεμία - στην μαμά πατρίδα έρχεσαι :)))))) άλλωστε!

(πίνακας Χόπερ απο τους πολυ αγαπημενους μου)

KV είπε...

... και εμένα από τους αγαπημένους μου. Το αν θέλουμε την ηρεμία σχετικό, όπως και το αν έχει τελικά να κάνει με τον τόπο :)
φιλιά