18 Νοεμβρίου 2007

Ορισμοί

Μετακόμιση ονομάζουμε την διαδικασία που καταπίνει κάθε άλλο σχέδιο και αφήνει στην θέση του απορίες ... Πολλές απορίες ...

Πως πολλαπλασιάστηκαν τα πράγματά μου τόσο;;; Έχει νόημα στην εποχή μας να μεταφέρει κανείς ένα δάσος χαρτί;;; Που πήγαν τα κουτιά από τα μηχανήματα;;; Γιατί μετά από 6 τεράστιες κούτες το γραφείο μου φαίνεται ακόμα τόσο ασφυκτικά γεμάτο;;; Πόσα θα μείνουν έξω από τα υπολογισμένα 20 κυβικά;;; ... ... ... .... Προλαβαίνω ;;;
Γρουμφ ...

Καλησπέρες
[grey & cold]

10 σχόλια:

Кроткая είπε...

τι είναι ο άνθρωπος;
ένα τίποτα είναι!

τι είναι η ανθρώπινη ιδιοκτησία;
ένα άπειρο είναι!

νατασσΆκι είπε...

καλέ ηρέμησε...
μετά από τόόόόόόόσες μετακομίσεις, ακόμα αναρωτιέσαι;
(τα πράγματά μας πολλάπλασιάζονται μόνα τους, εγώ εκεί έχω καταλήξει.. ;)

Φιλιά
(νο 7, υγρασία πολύ - αλλά ο Φρέντυ άρχισε να βγαίνει από το σπιτάκι!)

Unknown είπε...

Αυτό πια δεν είναι γραφείο, αποθήκη είναι...

Το τελωνείο έλαβε γνώση;

KV είπε...

@ Krotένια αν αρχίσω τα "τι είναι ο άνθρωπος, ένα τίποτα" τόσο νωρίς, μέχρι την εβδομάδα 49 και τις ακόμα δυσκολότερες 50 και 51 την βάψαμε! :)

@ Νατασσάκι βαθιές ανάσες αλλά ... χάος. Άλλο να σου λέω και άλλο να είσαι μπροστά και να μην ξέρεις τι να τα κάνεις! Από μόνα τους πολλαπλασιάζονται, σίγουρα!
Φιλί σε όλους σας, φυστικάκι στον Φρέντυ! :)

@ Sunshine αποθήκη δεν θα το έλεγα! Αλλά το λυπάμαι τόσο χαρτί.
Το τελωνείο ανέλαβες εσύ να το ειδοποιήσεις ... ή κάνω λάθος;

(μα πως τον λέγαμε εκείνον τον τύπο;;; ξαναρώτησα, έτσι;;;)

night night

Δινονόη είπε...

ασε το ιδιο επαθα κι εγω πριν κατι μερες, πηρα την αποφαση και απαντησα στην Ερωτηση που μας κανει να δισταζουμε σε κατι τετοιες καταστασεις..."Να το πεταξω αυτο;" "Αστο ισως χρειαστει καμια φορα"
Αυτη τη φορα ειπα "Πετα το" και αρχισα να πεταω στα σκουπιδια οτι σαβουρα βρηκα...Και δεν το μετανιωνω...Καθαρισε ο χωρος...

Ανώνυμος είπε...

χαχαχαχαχαχ καλημερα KV!
ο πολλαπλασιασμός των πραγματων ειναικατι που ξεφευγει απο τη δικη μου νοημοσυνη. και το χειροτερο ειναι οτι οταν μετακομιζεις ανακαλυπτει ςπραγματα που δεν θυμοσαουνα ποτε οτι υπήρχαν! αλλα δε γελας με αυτο παρόλη την ταλαιπωρία εε?

Ανώνυμος είπε...

Η ...παλιοζωή...και εμείς οι παλιοχαρακτήρες που δεν χορταίνουμε με τίποτα πια!!!

KV είπε...

@ Παράλογο καλώς ήρθες και ας με βρίσκεις υπό μετακόμιση. Στην ερώτηση "το χρειάζομαι" όποια και αν είναι η απάντηση, η πραγματικότητα συνήθως είναι ότι για να ρωτάμε ΔΕΝ το χρειαζόμαστε. Ναι στη δημιουργία χώρου αλλά ... δύσκολη απόφαση!

@ lifewhispers Καλησπέρα {σου χρωστάω απάντηση στο mail -ευχαριστώ- με τα τόσα το ξέχασα... ΤΑΠ!) Αυτό (το να μην θυμάμαι ότι υπάρχουν) το παθαίνω ... μόνο με τα ασιδέρωτα :))) Σαν να πηγαίνω για ψώνια κάθε φορά που θα δεήσω να ανοίξω το συγκεκριμένο ντουλάπι! Με τα υπόλοιπα ... το κακό είναι ότι τα θυμάμαι όλα :)))) Και ... :( όχι τώρα δεν γελάω ... καθόλου! :)

@ Μάνο πες το ξανά αυτό με τους παλιοχαρακτήρες :))))

Καλησπέρες!

Depsorama είπε...

Χε φυσικά και θα τα προλάβεις όλα, τς, τι ερωτήσεις είναι αυτές, κομπλιμέντα ψαρεύεις;

ΠΙΣΩ, ΛΕΩ, ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ ΚΟΥΤΕΣ ΣΟΥ!!

KV είπε...

Deps σήμερα έχω να γράψω ένα paper (σήμερα μόνο έχω για να το γράψω), αύριο να το καταθέσω, να πάω στις ασφαλιστικές, να κάνω μάθημα, κλπ κλπ κλπ. Μεθαύριο ταξιδεύω για Λεβεντογέννα, 2 μέρες μάθημα, επιστρέφω το Σάββατο, την επόμενη εβδομάδα το ίδιο πρόγραμμα, μετά επισκέψεων όμως και την μεθεπόμενη μετακομίζω! ... Κούτες 4 ... Εγώ προέβλεψα να πετάμε πράγματα από τον 6ο, εσύ πως το βλέπεις;;;; Δεν έρχεσαι καμμιά βόλτα να πακετάρουμε;;;;;