7 Νοεμβρίου 2007

@ λακκούβες

@ Νηπιαγωγείο (without explanation or further comments εκτός του ότι, ΌΧΙ, δεν θέλω να διαλέξω με ποια παιδάκια θα παίζω. Με κανένα από ΑΥΤΑ τα παιδάκια δεν θέλω να παίξω! Αν θέλω να παίξω θα πάρω Nitendo... E-MA!).
@ Τα γυρινάκια επιτέλους εδώ (only 5 days door to ... almost door ... μέχρι το τέλος λάθη, δίπλα τα πήγανε ... ταπ). Προσπαθούν να συνηθίσουν και αυτά το περιβάλλον αλλά μάλλον είναι ακόμα ζωντανά (καμάρια μου!)
@ Μία φράση -χωρίς άλλη εξήγηση επίσης: Πονοκέφαλος is here, stronger than ever ... σπίτι ΤΟΥ ... ταπ ... (όχι δεν επιπλέουν τα ξερά)
@ Και η λακκούβα που άφησα φεύγοντας είναι ακόμα εδώ. Εξηγώ : στο δρόμο για το παλιό μου σπίτι (τότε) υπήρχε Η λακκούβα. Δεν μιλάμε για λακκουβίτσα 5 εκ. x 10 εκ., όόόχι μιλάμε για μια μικρή, κακομαθημένη τάφρο που ΔΕΝ υπήρχε περίπτωση να αποφύγεις (πεζοδρόμιο to σχεδόν πεζοδρόμιο). Ασυναίσθητα πριν φτάσω στην συγκεκριμένη στροφή για πρώτη φορά μετά από τόόόόσα χρόνια (ε καλά, φυσικά είναι ακριβώς μετά την στροφή...), έκοψα ταχύτητα και κράτησα λίγο πιο γερά το τιμόνι. Και ναι, ήταν εκεί. 10+ χρόνια μετά! Λίγο μεγαλύτερη απ' όσο την θυμάμαι (αλλά μπορεί και να φταίει ο κουβάς που οδηγώ αυτές τις μέρες, μην γινόμαστε και άδικοι) αλλά εκεί ...
@ Για τις καταλήψεις δεν άκουσα τίποτα και με ενδιαφέρει (μα ... λύθηκαν όόόόλα τα προβλήματα;;;)
@ Για τα αεροδρόμια επίσης δεν άκουσα τίποτα ... καλό αυτό, ε ... ;;;
@ Αύριο πολλές ώρες, προετοιμάζομαι κβαντισμένα (τα κβάντα μικρά, τα μικροτερότερα).
@ Βροχή και κρύο ή μάλλον υγρασία. I hate υγρασία, δανείστηκα κουβέρτες ... ταπ ... που πήγε το welcome to the tropics που είχε πάνω το συμβόλαιό μου;;;
@ Το Γαλλώδι στέλνει μικρά, ευγενικά SOS ... :( 3 days to go home ... 10 to come back ...
@ Γνώρισα μια συνάδελφο, που γύρισε πριν 1 χρόνο στην Λεβεντογέννα μετά από 20 χρόνια απουσίας και ήταν χαμογελαστή και άνετη. Μου ήρθε να την φιλήσω... seriously!

Τέλους κβάντου (το κβάντο, του κβάντου;;; κλίνουμε και τα λατινικά;;;;), 10 σελίδες ακόμα πριν το επόμενο διάλειμμα, Νο 10 and the night is still young.

Καλησπέρες
[e-μικρή ευχαριστώ :)))
seriously!]

5 σχόλια:

Кроткая είπε...

χαχαχα, σου θυμίζω το told you so και το σχόλιο "ΤΙΠΟΤΑ δεν μου είχατε πει". Πες τα και στην χαμογελαστή συναδέλφισσα.

Πολύ εκτιμώ το τι ονομάζεις home και τι back.

Συγκατοίκηση οκ, ρεβίθια έφαγα χωρίς να τα μαγειρέψω.

Bad days έχει ακόμα πολλές. Μέχρι τα Χριστούγεννα σχεδόν. Αλλά όταν θα τελειώσει η κατάληψη και επανακτήσω το σπίτι μου, θα ξαναβρω την καθημερινότητά μου και θα είναι όλα καλύτερα.

Να μου φιλήσεις τα γυρινάκια και να τους κάνεις πατ πατ.
(όχι, δεν κλείνονται τα λατινικά στα ελληνικά! Κβάντα είναι ήδη πληθυντικός άλλωστε, ο ενικός είναι κβάντουμ κανονικά. Στα γαλλικά πάλι λέμε "το μάξιμουμ", "τα μαξιμα". Μα δεν ακούγεται χάλια;

Ο Καμηλιέρης πού βόσκει τις καμήλες?

KV είπε...

:)))))))))) χαχαχα και εγώ απόρησα που φαινόταν ήρεμη και χαρούμενη ... ή κάτι ξέρει ή ο δικός της κουμπάρος είναι από άάάάάλλο χωριό!
Home is where your heart is, το ξέρεις καλά. ... Θα περάσει λίίίγος καιρός!
Όσο για τα bad days ... να σου θυμίσω ότι έκανα Χριστούγεννα με τους δικούς μου πέρυσι ;;;; Τους λατρεύω (όταν είναι μακρυά, τις πρώτες 3 μέρες που είμαστε μαζί Ή μόλις δω γεμιστά, ρεβύθια ή σιδερωμένα) αλλά ... καθένας σπίτι του. Ρίξε τον αναμενόμενο καυγά (the sooner and louder the better) και θα ηρεμήσετε για λίγο! Μιλάει η πείρα!!!!!!!!!!
Και εμένα μου φάνηκε κακή η γενική, αλλά μόλις την είχα δει τυπωμένη στο ΕΠΙΣΗΜΟ βιβλίο του παιδικού (εκεί δουλεύω τώρα) και για αυτό αναρωτήθηκα! Θενκς για την διευκρίνηση, θα την πάθαινα στην τάξη αύριο! Και για τα ... μάξιμα, δεν το συζητώ, το έχω ακούσει και ΜΠΛΙΑΧ !
Όσο για τον Καμηλιέρη ...
Sunshine???????????????? ???????????????? ????????? ????????

Φιλιά - κουράγιο - night night

ΠιΕς. δουλεύει λίγο και να τους παρατήσεις σε μουσείο ή εμπορικό κέντρο για μερικές ώρες ή να ζητήσεις ένα συγκεκριμένο πράγμα. Όλα γίνονται για να σε ευχαριστήσουν -μην το ξεχνάς! Απλά δεν ξέρουν πια πως.... Σμακ

νατασσΆκι είπε...

Όοοοοοχι, να μην παίξεις με τα παιδάκια, - καλύτερο το Nitendo, δεν το συζητώ !

:)))))))))))))))))
(ξέρεις, για τα γυρινάκια - στο είχα πει ότι θα αντέξουν και θα είναι καλά, έχουν κάτι από σένα! ;)
Τη λακκούβα την άφησαν εκεί για να σε περιμένει, καλέ! Να σε υποδεχτεί "ένας γνώριμος" στην πόλη - τώρα θα την κλείσουν (ναι, καλά :pp)
:)))
Ούτε κι εγώ άκουσα τπτ για τα αεροδρόμια - μακάρι! :)))

Είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρεις σήμερα - το ξέρω, σου λέω !

(εμείς καταφέραμε να κοιμηθούμε -αργά βέβαια, γι' αυτό νο2 - μα λίίίίγο καλύτερα )

Φιλί μεγάλο - καλό κουράγιο.
:)))

νατασσΆκι είπε...

υγ - ξέχασα: ο Καμηλιέρης - σε βιβλιοθήκη, κάνει αποτοξίνωση! ;)

:))))

KV είπε...

Φιλενάδα τα άλλα τα παιδάκια όμως είναι κακομαθημένα, εγώ με το Nitendo μου και αυτά επιμένουν να κάνουμε gang! Επιβάλλεται να μάθω τις πρακτικές των παιδικών σύντομα!
Ακόμα τίποτα με το αεροδρόμιο άρα ... ταξιδεύω;;;!!! (γιεεεε!)
Παίρνω μαζί μου ψιλοκρυωματάκι, είχα ξεχάσει ότι είναι εποχή των μουσώνων! Ελπίζω εσείς καλύτερα, πυρετούλης άφαντος και φρέσκοι από ύπνο;;;

Καλημέρα -Καλημέρα -φιλί
(δεν είχα δίκτυο :( )