6 Νοεμβρίου 2007

19 ...

Όχι καφέδες βρε! :)))
Η μέρα ξεκίνησε με Magritte, ξανά λοιπόν Magritte και προειδοποιώ ότι θα ξεφύγω αισχρά (η διάθεση)! Καφές Νο 8, η γεύση σε καφέ και κέφι σταθερά παράξενη.


Όσο καιρό τα σούKερ μάρκετ μάζευαν "προσωπικά δεδομένα" δεν με πείραζε καθόλου. Να τα μαζέψουν, γιατί να μην τα μαζέψουν;;; Να τα μαζέψουν και να φτιάξουν τα ράφια τους όπως τα θέλω εγώ (ΑΝ καταφέρουν να τα επεξεργαστούν γιατί έχω την υποψία ότι δεν ψωνίζω μόνο εγώ) ...
Τώρα όμως αλλάζουν λίγο τα πράγματα ... Η Μαμά Ευρώπη, σύμφωνα με τον Άνεμο και λοιπές πηγές, προτείνει την υιοθέτηση Αμερικάνικης πολιτικής με συλλογή τουλάχιστον 19 στοιχείων από τα προσωπικά δεδομένα# κάθε ταξιδιώτη που μετακινείται μεταξύ μαμάς Ευρώπης και άλλης κακής χώρας (για βοηθήσει στον ... πόλεμο κατά της τρομοκρατίας).
Taking into account ότι η pretend είναι εκκολαπτόμενη μεν, κακή δε (και επίσης ότι έχω πάρα μα πάρα πολύ δουλειά να κάνω και δεν θέλω να την κάνω), απασχόλησα το νευρόνιο με τις πιθανές ερωτήσεις που θα οδηγούσαν σε αυτά τα 19 πολύτιμα δεδομένα άμεσα. Και φυσικά, έχοντας πείρα στο πως η Μαμά Ε. βγάζει τα αποτελέσματα και τις στατιστικές της, έθεσα και το επίπεδο των ερωτήσεων (-∞).

Το αποτέλεσμα κατά το νευρόνιο είναι ότι, ΑΑΑΑααααν θέλετε στο μέλλον να δείτε το Taj Mahal, να περπατήσετε τα δρομάκια της Πόλης (ωχ είπα Πόλη με Π κεφαλαίο;;;), να ψωνίσετε jeans στην 5η (γιατί είστε τιποτένιοι καταναλωτικοί τύποι) ή να διακοπεύσετε ταπεινά στο Burj Al Arab, θα πρέπει να

σταματήσετε άμεσα το blogging ΚΑΙ το surfing.

Σκεφτείτε τις πιθανές ερωτήσεις:
@ Έχετε blog? Ναι => 1 κακό δεδομένο (για τα καλά δεν ενδιαφέρονται).
@ Στο blog γράφετε ανώνυμα ;;; Σχετικό αυτό αλλά για εσένα γράφω ανώνυμα, Ναι => 2 τα δεδομένα {βοηθάω να μπείτε στο ρυθμό: έχεις κάτι να κρύψεις ... ;;; !!! }
@ Διαβάζετε τις απαντήσεις αγνώστων;;; (κατά το πακετάρατε μόνοι τις βαλίτσες σας;) Huh???... Ναι => 3 τα δεδομένα.
@ Έχετε φιλοξενήσει ποτέ στη σελίδα σας σελίδες ή κείμενα ή link σε κείμενα άλλων ;;; Ναι => 4 τα δεδομένα (δεδομένο είναι το συμπέρασμα του γραφειοκράτη, όχι η απάντηση, μην μπερδεύεστε).
@ Έχουν επισκεφτεί ποτέ το blog σας πιθανά μέλη Aραβικών ή κομμουνιστικών ομάδων ;;; Που να ξέρω;;; Τα nicknames! :( Ναι => 8 τα δεδομένα (extra points για την προδιάθεση).
@ Έχετε εκφράσει ποτέ άποψη κατά της Κυβέρνησης, του συστήματος, του Κράτους ή των αρχών;;; Άμεση;;; Και εμμεση! :( Ναι => 9 τα δεδομένα.
@ Έχετε ποτέ εκφράσει άποψη κατά της Μαμάς Ευρώπης;;; :( Ουουουου πολλές φορές => 14 τα δεδομένα (ντροπή τσ τσ τσ).
@ Έχετε ψάξει ποτέ για συνταγές στο δίκτυο: Ναι => 15 τα δεδομένα. Codeword συνταγές.
@ Έχετε πέσει ποτέ πάνω σε σελίδες που θα μπορούσαν να έχουν τρομοκρατικό ή υβριστικό περιεχόμενο;;; Search τον Πρόεδρο με τον Googl-η (hit No 5) και πες μου αν δεν είναι υβριστικό για τους χιπαντζήδες το αποτέλεσμα. Ναι => 16 τα δεδομένα.
@ Αγοράσατε ποτέ κάτι ανώνυμα από το δίκτυο ;;; ΟΚ, ΟΚ, το παραδέχομαι... είχα και άλλη αλλά ήθελα την gadgetένια ... Ναι => 17 τα δεδομένα.
@ Θα μπορούσαν οι σελίδες που επισκέπτεστε να περιέχουν και όπλα ή άλλο τρομοκρατικό περιεχόμενο; μμμμ ... δεν ξέρω ! 19 τα δεδομένα, 2 Points, ένα για την αδιαφορία.

Αρκεί να έχετε blog επομένως για να κάνετε την δουλειά ενός γραφειοκράτη εύκολη και διασκεδαστική.
Εγώ πάλι που ΔΕΝ έχω blog και ΔΕΝ σερφάρω, μόλις έμαθα ότι μπορεί και να ΜΗΝ ταξιδέψω κιόλας για pretend το Σάββατο. ΓΡΟΥΜΦ ...
Καλησπέρα
[και όχι, δεν είναι βράχος,
αλλά αν δεν γελάσουμε μαζί του
μπορεί και να γίνει
]


# Χαζή απορία αλλά να ζητούσαμε να αφαιρεθεί η λέξη προσωπικά δίπλα από το δεδομένα ;;; Μήπως αισθανόμασταν εννοιολογικά πιο ήσυχοι...

10 σχόλια:

Кроткая είπε...

επέστρεψα,υποψιάζομαι ότι σε βρίσκω στην πυροβολημενη Λεβεντογέννα κι ελπίζω να γλίτωσες από τους πυροβολισμούς.

όλα καλά, υποψήφιε τρομοκράτη;

(bad day, μετά τις διακοπές, πολύ bad, δεν παίζω έτσι!!!)

KV είπε...

Krotένια μου, Welcome back!!! Mιθντ για! :)))
Με βρίσκεις πυροβολημένη(εντελώς όμως!) στην πυροβολημένη Λεβεντογέννα... Μόνο τους πραγματικούς πυροβολισμούς γλίτωσα, στους άλλους το παίζω καναρίνι για λίγο ακόμα. Ένα μήνα ... μέχρι να μην μπορεί κάποιος να με αναγκάζει σε/με ταξίδια ... Θυμάσαι πάντως το told you so???? ΤΊΠΟΤΑ δεν μου είπατε!.....Anyways... positive thinking.... ....

Εσύ;;; πέρασες καλά;;; Στο νησί ήσουν ;;;; Επιστρέψατε δριμύτεροι, γεμάτοι πράσινες εικόνες και φωτό;;;; Συγκατοίκηση ΟΚ;;; Ρεβύθια έμαθες να μαγειρεύεις;;;

Φιλί, μην μασήσεις : Πάντα είναι bad day μετά από τις διακοπές! Bad για σένα που γύρισες και πιο bad για την Βελγόδα που δεν έφυγε καν!!! Έπρεπε να της φέρεις δωράκι βρε! (να μου θυμίσεις να σου πω για το Γαλλόδι... :( )

Σμακ

νατασσΆκι είπε...

Άουτς!
(εμένα και τα προσωπικά δεδομένα του σόυκερ μάρκετ με πείραζαν, πάντως)

η pretend είναι εκκολαπτόμενη μεν, κακή δε - ναι, ε;;

έχω πάρα μα πάρα πολύ δουλειά να κάνω και δεν θέλω να την κάνω
αουτς ξανά....
Καλό κουράγιο...
:(
(ο μικρός κοιμάται - ελπίζω να μην κάνει άλλο πυρετό το βράδυ, μπας και καταφέρω να κοιμηθώ κι εγώ ...)

σμακ!

tassoula είπε...

Καλησπέρα!
1ον)Εχω ένα πρόβλημα με το μπλόγκ σου (κ μερικά άλλα).Είναι η 20η φορά που προσπάθησα για να μπώ.Ολες τις άλλες κολλούσε και με πέταγε έξω.Μερες τώρα.Σου έχει πεί κάτι κάποιος άλλος αν είναι να τσεκάρω το δικό μου.
2ον)Οσο για το πόστ είμαι σίγουρη πιά οτι βίζα για Αμερική δεν θα πάρω.
Καλό βράδυ!!

KV είπε...

@ Νατασσάκι άουτς δεν λες τίποτα :( αλλά δεν μασάμε! Ελπίζω ο μικρούλης να κοιμήθηκε ήσυχα, και εσύ! Φιλιά, Καλημέρα (Νο4)

@ Τασσούλα Καλημέρα!
Όχι δεν μου είπε κάποιος ότι έχει πρόβλημα να φορτώσει το "σπίτι" μου, εγώ μπαίνω κανονικά ... υποψιάζομαι ότι αν σε μερικούς φορτώνει αργά, έχει να κάνει με τις Γιαπωνεζούλες που χορεύουν πάνω. Αν συνεχίσει, πες μου να τις βγάλω! Και ... ναι, βίζα και blogging??? Πολλά δεν θέλουμε;;;
Φιλιά -Καλημέρα!

Alepouditsa είπε...

ok, ok... είναι ο Πύργος των Πυρηναίων, το βρήκα!

και γιατί 19;

και γιατί ξεκίνησε με Magritte παρακαλώ;;
ξεκινάνε οι δουλειές με Magritte και δεν το ήξερα; :-pp

η pretend εκκολαπτόμενη... ΟΡΙΣΤΕ;;; ΗΜΑΡΤΟΝ!

κατά τα άλλα, το ήξερα εγώ ότι ήσουν ύποπτο πρόσωπο με αυτόν τον Αραβα που κάνεις παρέα! τς, τς, τς :-pp

όσο για την μαμά ... (Ευρώπη ντε..) αισθάνομαι ότι σε λίγο θα ζω στο matrix! ουφ!

Καλημέρες είπα;; ε, λέω!
καλημερούδια! Φιλάκια πολλά!!! (να κάνω μαγικά να φύγει η κακιά διάθεση;;)

Alepouditsa είπε...

Update!

ok...ok.. η μέρα ξεκίνησε με Magritte... το πρόσεξα τώρα...(τώρα;;; :-Ο)

έχεις δίκιο ;-))

KV είπε...

@ Αλεπουδίτσα ο Πύργος των Πυρηναίων ;;; Μπορεί :)
19 αποφάσισε η Μαμά Ε. ... Εμείς τι μπορούμε να πούμε ;;; :) ΚΑι ναι βρεμ εκκολαπτόμενη η pretend, δεν είναι Ευρώπη :))))
Όσο για τον Magritte, η διάθεση!!!
Πολλά φιλιά, καλό απόγευμα!
Σμακ

Alepouditsa είπε...

ναι... δεν είναι Ευρώπη αυτό μας μάρανε!

μήπως να την βάλουμε και νο1 επικίνδυνη για τρομοκρατία;;

χάλι...μαύρο...

KV είπε...

χαχαχαχα τρομοκράτης η pretend :))))
Μέχρι και οι pretendιανοί θα γελάσουν!
σμακ