23 Αυγούστου 2007

αηδιούλες

23 Αυγούστου η επίσημη έναρξη του Ιδρύματος εδώ. Πανηγυρικά (δύο ομιλίες σε μια μέρα), η πρώτη επίσκεψη που υπάρχει εδώ και μήνες στην agenda, οι πρώτες συναντήσεις με αγνώστου λόγου ύπαρξης επιτροπές, εξετάσεις την επόμενη εβδομάδα ... Μας λένε έμμεσα (πλην σαφώς) ότι πέρασε το καλοκαίρι ... μμμμμμμμ ... αηδιούλες! Καθόλου δεν τελείωσε το καλοκαίρι, ειδικά για εμάς που δεν πήγαμε διακοπές εφέτος. Το καλοκαίρι θα περάσει όταν στα υποχρεωτικά μου ταξίδια στην Λεβεντογέννα, δεν θα έχει νόημα να ξεκλέψω χρόνο για μία βουτιά (Νοέμβρη that is). Και θα ξαναρχίσει τον Ιανουάριο. Και να μην σας φαίνεται καθόλου παράξενο. Ήταν ο καιρός σοβαρός μέχρι τώρα για να περιμένουμε αυτά που ξέραμε τα παλιά;;;;;; Όχι! Ε, λοιπόν;;;; Ιανουάριο για να έχω και εγώ κάτι να κάνω!
Anyways, καφές νούμερο 2 (αργώ), αλλαγή εμφάνισης (ω ναι, όσο το Ίδρυμα είναι κλειστό, αργεί και η ενδυματολόγος μας), τίποτα σιδερωμένο (ήθελα τρελλά να σιδερώσω αξημέρωτα, αλλά είμαι τραυματισμένη), ο ατμός στο μπάνιο κάνει θαύματα! Let's get the show started.
Καλημέρες
[υποψία ήλιου]

18 σχόλια:

νατασσΆκι είπε...

Καλημέρα KVούλα!
(νο 3 καφές, πιο γρήγορη!)

Σιγά να μην πέρασε το καλοκαίρι!
Τι λένε, καλέ!
Κι έχεις δίκιο, μπάνια μέχρι Νοέμβρη στη Λεβεντογέννα - και πιο παλιά έτσι καναμε - και από Γενάρη...θα δούμε...(παλιά αρχίζαμε τα μπάνια τον Απρίλη, που κατεβαίναμε για Πάσχα...τώρα, όπως έγινε ο καιρός..)

32 γράφει το θερμόμετρο ΗΔΗ - και μένω κοντά στο βουνό, να σκεφτείς!

σμακ!

:))))))

Я верю в Сталина είπε...

Σε συνέχεια του σχόλιου που άφησες στο πρηγούμενο ποστ, καταρχην καλημέρα!!!!!!!! Καλη αρχή και φέτος...
Λοιπόν με όλες αυτες τις πιλοτικές ακτινοβολίες (εσένα βλέπω τωρα;) θα φωσφορίζεις σαν τα νανο-bio-λαμπίδια που εκτρέφεις! (γλγ είναι θερμοκηπίου ενα πράμα; Σαν τις ντοματες; Ή σαν τις τσιπούρες;;;;;)

Και όσο για μπάνια στη Λεβεντογέννα, ένα θα σου πω... Ιανουάριος 1997, Ναυτική βάση Κυριαμαδίου , έξω από τη Σητεία... μέχρι και ψαροντούφεκο κάναμε! Cavo Paradiso εντελώς... :)

KV είπε...

Bonjour και από την εργατιά της pretend!

@ γλυκοπατατάκι σε φτάνω μην νομίζεις! Με γοργούς ρυθμούς!
Όταν έμενα στην Λεβεντογέννα κάναμε βουτιές όλο το χρόνο. Όταν πάγωνε πολύ το νερό (έφτανε δηλαδή την θερμοκρασία της pretend το καλοκαίρι!) βουτούσαμε με τις στολές!!! :) Σέϊμ και στο νησί μου!
Καλό κουράγιο σήμερα με τις ζέστες σας, είναι μέρα για κλιματιζόμενο πολυκατάστημα! Χρεώνεις την πιστωτική του γιατρού!
σμακ!


@ Γιατρέ μου Καλημέρα και σε σένα και ευχαριστώ (δυσκολεύομαι να το δω σαν αρχή μια και δεν είδα το τέλος εφέτος αλλά πάντα είναι πιο όμορφες οι αρχές!)
Λες να κατέβω στην Λεβεντογέννα και να φωσφορίζω;;;;; Μπα! μόνο τα νανολαμπάκια μας φωσφορίζουν, εμείς αλήθεια είναι ότι τα πλησιάζουμε μόνο με γάντια!
:))))) Εκεί λοιπόν η αρχή της σχέσης σου με την Λεβεντογέννα ;;;; Είναι όντως cavo paradiso εκεί στα νότια μερικές φορές. Ένα νότιο σπίτι θέλω να αποκτήσω, πάνω στην θάλασσα για τα ΣΚ.
σμακ, καλό κουράγιο και σήμερα.

Я верю в Сталина είπε...

Ουσιαστικά ναι...
Για τα ΣΚ ε;
Ενώ τις καθημερινές; Πάντως δεν είναι και πολύ trendy το φλούο... Να προσέχεις

Alepouditsa είπε...

Βonjour- bonjour!!

καφές 1 τελειωμένος και νομίζω ότι μπορεί να την σκαπουλάρω και να μην πιω 2. Προς το παρόν, μπουκάλι νερό μπροστά μου...

The Show has started λοιπόν... Καλή αρχή, να το "ευχαριστηθείς"...

όσο για τα μπάνια, εδώ καλέ στην Ευβοια αν είναι καλός ο καιρός η μάνα μου κάνει μπάνια Νοέμβρη, στη Λεβεντογέννα δεν θα κάνει ο κόσμος;;

Φιλάκιααααααα!!!! :-)))

ένα θέμααααα......

Я верю в Сталина είπε...

BTW καταλαβαίνω την εσωτερική σου ανάγκη για σίδερο τη μαύρη νύχτα και πόσο λυπήθηκες που δεν μπορούσες... Κουράγιο KV μου... Θα περάσει κι αυτό! Κουράγιο

KV είπε...

@ Γιατρέ μου για τις καθημερινές ιδανικά θα ήθελα ένα Νεοϋορκέζικο penthouse στην κορυφή του πιο ψηλού κτηρίου που βλέπει ανοικτό πέλαγος. Στην πραγματικότητα, υποψιάζεσαι βέβαια τι θα βρω! Το Fluo δεν είναι trendy στους κύκλους σου (και πολύ καλά κάνει) στους δικούς μας fluo rulez!
Όσο για το σίδερο ... ήθελα, το δακτυλάκι!

@ Αλεπουδίτσα μου με ένα καφέ καλή μου ΠΩΣ πας μέχρι την δουλειά;;; μου λες;;;;
Μπάνια έπονται το ξέρω και για αυτό δεν παραπονιέμαι καθόλου!

σμακ

Alepouditsa είπε...

Λοιπόν, ελπίζω να κάθεσαι!

τον τελευταίο καιρό, πάω στην δουλειά χωρίς καφέ...

τον 1ο τον πίνω στο γραφείο.

όλα εξαρτώνται από το πόσο κουρασμένη είμαι όταν ξυπνήσω...αν κοιμάμαι όρθια, θα πιω καφέ...

αν έχω επίσης παρέα, θα πιω καφέ...

...πώς νοιώθεις;;;....

Alepouditsa είπε...

εμμ...επίσης ο καφές εξαρτάται πάντα από το πόσες ώρες έχεις κοιμηθεί... (και εγώ δεν ξενυχτάω τον τελευταίο καιρό)

Я верю в Сталина είπε...

Τώρα πόσο Newyorker θα είναι το penthouse στα ιερά χώματα της Λεβεντογέννας... Τέλος πάντων. Βολέψου με το ομώνυμο περιοδικό, θα σου έρθει και πιο φτηνά...
Τώρα αν έχεις τέτοια κάψα για το σίδερο, μια πρέσσα θα σε βοηθούσε, πάντως...

KV είπε...

@ Σοκαρισμένη Αλεπουδίτσα μου, σοκαρισμένη!!!! Αφού τα καταφέρνεις και φτάνεις ΜΠΡΑΒΟ σου. Εμένα θα με βρίσκανε στο ανσανσέρ!!!!

@ Γιατρέ μου :p

Μπουρδουμπλούμ.... είπε...

Το ξερα ότι θα σου στοιχήσει αυτό με το σίδερο...
Σωωωωπα-σώπα,μην κάνεις έτσι...!!

KV είπε...

Mπούρδου μου, θα βγουν οι βάσεις, δεν θα βγουν;;;; χεχεχεχεχε (σαρδόνιο) ΜΕΤΑ θα καταλάβεις όόόόλο το concept του σιδερωμενου σεντονιού που το αγαπάς και σου αρέσει αλλά προτιμάς να το κάψεις παρά να το σιδερώσεις!!!! Και μετά να δω αν θα με ξαναπειράξεις!!!

Я верю в Сталина είπε...

ξερεις κατι;
απο εκει μας αναψες φωτιες και μετα εφυγες...
ελα να δεις πως καταντησες το ποστ, που ηταν σοβαρο σοβαρο...

Μπουρδουμπλούμ.... είπε...

ναι αλλά προς το παρόν έχω όλο το δικαίωμα να σε δουλεύω για το σιδερό!! :Ρ :Ρ :Ρ
Και δεν καταλαβαίνω προς τι η ενόχληση σου? Είναι τόσο διασκεδαστική ασχολία! Ξέρεις τι ωραία που είναι να κοιτας τους άλλους που σιδερώνουν??? :Ρ :Ρ :Ρ

Ανώνυμος είπε...

ωραίες οι "αηδιούλες" σου...

:)

Я верю в Сталина είπε...

Εμ ήρθες και μου το έκανες αμέρικαν μπαρ το μαγαζί, εμ εξαφανίζεσαι σαν το φάντασμα, εμ μου ξανάρχεσαι και καλά, ντεμέκ συγκαταβατικότητα και τί ωραία που τα λέτε και να τα ξαναπούμε, αλλά έχω και κάτι PR meanwhile...
Αααααααα... τσιριμπιμ τσιριμπομ μου φαίνεται...


Επιστήμων άνθρωπος σου λέει μετά...

:)

Πώς είστε apropos; Όλα καλά;

KV είπε...

# Μπούρδου baby, I can wait :)))) ΑΛΛΑ ναι ξέρω τι ωραία είναι να βλέπεις τον άλλον να σου σιδερώνει ... εσύ ξέρεις πόσα χρόνια θα περάσουν για να το ξαναπείς αυτό ;;;;; :)))))

@ Αργυρένια, μπα... αηδιούλες είναι!

#Γιατρέ μου μια χαρά... τι άλλο ρώτησες;;;;;


σμακ