12 Αυγούστου 2007

:) μείον ένα!

... και ύστερα λένε ότι οι καταχρήσεις κάνουν κακό ... ταπ : αηδιούλες my friends, αηδιούλες !!! Κανένας δεν ήταν πιο έφηβος από τον Jagger χτες και ας είχε περισσότερους από 40000 εφήβους στην Pontaise ... Δυνατό υπερθέαμα, το καλυτερότερο δώρο για εφέτος το καλοκαίρι (ένα από τα καλύτερα δώρα ever για να είμαι ειλικρινής). Το εισιτήριο κόστισε an arm and a leg στην μαύρη αγορά (λίγο περισσότερο απ'όσο 10 ήμερες διακοπών σε νησί του Ειρηνικού plus the margarita's) και άξιζε κάθε φράγκο και ίσως και άλλα τόσα.
Ο συννεφιασμένος ουρανός της πόλης δίπλα στην pretend (που by the way, άσχετο, γιορτάζει αυτές τις μέρες ... ναι, ταπ ... και να θέλεις να αγιάσεις δεν μπορείς ...) δεν εμπόδισε κανέναν να είναι εκεί νωρίς, πολύ νωρίς για να μποτιλιαριστεί (ελβετικά πάντα) για μια θέση δίπλα στην κινούμενη σκηνή. Το υπερθέαμα αποκατάστησε τους πάντες (και τον ουρανό!). Ένταση, μουσική, ρυθμός, φως, θέαμα, flash backs, κέφι, χαμόγελα, βεγγαλικά ... Δύσκολο να το περιγράψεις ... Δύσκολο καν να πιστέψεις ότι είσαι εκεί ... Η νύχτα φαινόταν να τρέχει από την ένταση και άλλες φορές σταμάταγε. Την επόμενη μέρα πάντως, απλά ξυπνάς με την αίσθηση ότι είδες άλλο ένα από αυτά που ήθελες να δεις σε αυτόν τον πλανήτη ...
:) Τόσο πολύ :)
Καλησπέρα
[και oι Dandy Warhols
super κερασάκι στο gin&tonic μου]

Μικρή αίσθηση ήδη στο youtube από Γαλλώδια με κινητά προφανώς καλύτερα από το δικό μου (σνιφ) και φωτογραφικές που δεν είναι στον γιατρό (ταπ ταπ ΤΑΠ):
εδώ και εδώ και εδώ
και όταν ξυπνήσουν με το καλό και τα υπόλοιπα Γαλώδια είμαι σίγουρη θα φρακάρουν τον σωλήνα μας!!!*

(
*Sunshine, αυτό εννοούσες οικονομία στο δίκτυο;; το έμαθα;;;;)

4 σχόλια:

Unknown είπε...

Δεν το πιστεύω...
Με πούλησε για έναν Jagger... :(

KV είπε...

Sunshine ούτε που ήξερα τότε για τον Jagger... Θα το συζητούσα καν αν ήξερα για τον Jagger :ppp

o είπε...

αααααχ!

άλλοι διασκεδάζουν και άλλοι (εγώ)
υποφέρουν

:(

επίσης ΖΗΛΕΨΑ!!!!

:)

KV είπε...

χαχαχαχαααααα σόρυ αλλά μόλις ήμουν σπίτι σου και ακόμα γελάω :)))))
Οι Πέτρες ήταν υπερθέαμα πραγματικά ... τώρα δυστυχώς τα κεφάλια μέσα ... :(
σμακ
{χαχαχαχααααααα}