3 Αυγούστου 2007

Ημέρα νούμερο 4: Κούραση ...

... αν συνεχίσει να πλημμυρίζει το υπόγειό μου κάθε ένα μήνα ... γλυτώνω και τα έξοδα της μετακόμισης, έτσι;;; Το συζήτησα με τον dyno, με κοίταζε με λατρεία και κούναγε την ουρά...
Βαριέμαι φρικτά να πάω -ξανά- πίσω για το μεσημεριανό pumpering ... sh@t sh@t sh@t sh@t sh@t sh@t sh@t

Καλημέρα
[:(]

8 σχόλια:

Кроткая είπε...

έέέέλααα!
αφού είναι γλυκούλης!

Alepouditsa είπε...

έλα κουράγιο! μόλις τον δεις θα σου δώσει ένα από εκείνα τα βλέμματα και θα τα ξεχάσεις οοολααα...

KV είπε...

Krotτοκοτσιδού.... γλυκούλης είναι, κατάγλυκος, αν τον κρατάει άλλος όμως και εσύ το χαϊδεύεις εκ του ασφαλούς την κεφαλάρα (κόντεψα να γράψω κεφαλάκι...) ... Κοντά είναι τόσο χαρούμενος που είναι επικίνδυνος... Θυμάσαι το τραγούδι "Μα τα σημάδια στο λαιμό μου απ΄τα φιλιά σου";;;; Μόνο λαιμό δεν σημάδεψε ακόμα ο γλυκούλης!

Αλεπουδίτσα... με κοιτάζει και τώρα που σου γράφω με λατρεία .... Και εγώ σκέφτομαι "πάνε ΚΑΙ αυτά τα ρούχα"! 4 τζιν τη μέρα πλένω (γιατί ούτε που να το σκεφτώ για κάτι άλλο)... Αν έκανε τουλάχιστον το πλύσιμο...

Кроткая είπε...

σιγά μη βάλει και ηλεκτρική το πάπυ!!!

KV είπε...

Θα βοηθούσε λίγο !

Ανώνυμος είπε...

Είδες όμως, μόλις του συζήτησες το θέμα, πήρες αμέσως απάντηση!!
Αυτό θα πει .. λατρεία.
:) :)

Καλημέρα
Φιλιά

KV είπε...

Καίσαρα να με συγχωρεί η χάρη σου ... λατρεία μάλλον είναι να κολυμπάνε ακόμα τα υπάρχοντά μου και εγώ να ασχολούμαι με το κόκκαλο του dyno!
φιλιά -Καλησπέρα!

KV είπε...

(η βλακεία! έπρεπε να τον είχα τσεκάρει στο σκυλοξενοδοχείο και να φροντίσω να έχει και room service και να τα χρεώσω στους "γονείς" του ! :) )