2 Αυγούστου 2007

Ημέρα νούμερο 3: Priceless ...

Νόμιζα πως ήταν ανέκδοτο αυτό με τον Ανωγιανό (φαντάζομαι ανάλογα το μέρος που το ακούς και η καταγωγή του πρωταγωνιστή) που πάει να μπει αντίθετα σε ένα μονόδρομο και τον σταματά ο τροχονόμος : "Ωπς; Που πας μωρέ κουμπάάάάρε;;; Δεν βλέπεις ότι απαγορεύεται;;;" και ο Ανωγιανός απορημένος: "Γιάντα μωρέ σύντεκνε; Σφουγγαρισμένα έχετε;;;"
Εμ δεν ήταν ανέκδοτο. Το θυμόμουν μάλιστα τα 20 λεπτά που πέρασα στο δρόμο ακολουθώντας με, προσβλητικά αργούς
για το γατί μου ρυθμούς, την μηχανοκίνητη σφουγγαρίστρα που σφουγγάριζε και σκούπιζε (δώστε προσοχή) εν μέσω κατακλυσμιαίας βροχής τους αγροτόδρομους της pretend !!! Ήμαρτον! είπαμε να είμαστε καθαροί, όχι ηλίθιοι ... Τι έγινε και βγήκαν οι σφουγγαρίστρες σε ώρα αιχμής στους δρόμους;;;; Έπεσε ένα στάχυ;;; γρουμφ ...
20 λεπτά η κανονική διαδρομή (ταπ) plus 20 λεπτά πίσω από την σφουγγαρίστρα (ταπν) plus άλλα 10 λεπτά γιατί φυσικά και μποτιλιαριστήκαμε φρικτά (...) και ακόμα 20 λεπτά για να γυρίσω ... για τα 20 λεπτά που πέρασα με τον dyno ... Γιατί αισθάνθηκα τύψεις να τον αφήσω μόνο όλη μέρα.

Τα 20 λεπτάκια όμως με τον dyno : Priceless ... Με έγλειψε, πήδησε πάνω μου από χαρά, κούνησε την ουρά τόσο που πιστεύω έκανε ζημιά στο SAAB (άλλη μέρα για το SAAB), με έριξε κάτω στα νερά, με τσαλαπάτησε από ενθουσιασμό, με δάγκωσε χαϊδευτικά, μου γαύγισε από χαρά, κατούρησε το γατί, έφαγε ένα φυτό, κυνήγησε τον Άλλο, έγινε μούσκεμα (έβρεχε λέμε), τινάχτηκε και σκουπίστηκε πάνω μου και μπήκε κατακουρασμένος μέσα για τον μεσημεριανό του ύπνο ...

Seriously ... απορώ που δεν αγόρασα ακόμα δικό μου dyno...
Καλησπέρα
[μα πάλι ;;;]

6 σχόλια:

Кроткая είπε...

παραδέξου το ότι σου αρέσει και περνάς καλά μαζί του!!!

Кроткая είπε...

αυτό με την ηλεκτρική σκούπα



απίστευτο!!!!

KV είπε...

Όχι!
Θα περνούσα καλά μαζί του αν έμενε με τους γονείς του και εγώ τον έβλεπα πότε πότε για καφεδάκι!!!!!!!

Αυτό με την ηλεκτρική σκούπα είναι άκρως υπέρ της προστασίας ζουζουνίων! Η μόνη μου ελπίδα για Νοbel ειρήνης γιατί αλλιώς είμαστε σε πόλεμο!

Alepouditsa είπε...

Καλημερούδια! η σφουγγαρίστρα άπαιχτη!! εντελώς γελοίο... :-D

Να δεις που αμα τον είχες...τον dyno...θα σου έδινε τόση αγάπη που θα ξεχνούσες αυτόματα τις υποχρεώσεις και την κούραση ;-))

Φιλάκιαααα :-))

KV είπε...

Αν μπορούσε να μου δίνει την αγάπη χωρίς χειρονομίες ... ίσως! :)
Σφουγγαρίστρα και σήμερα στο δρόμο....

Marina είπε...

Τι?? Δεν έχεις αποκτήσει ήδη άλλον Dyno? Σου προτείνω τη ράτσα Afghan. Πελώριος, θα σου γεμίσει το σπίτι (άνετα μπορείς να μετακομίσεις σε μεγαλύτερο),αθλητικός (δίωρο ποδαράτο + τρέξιμο), κοκέτης (μαλλί μέχρι το πάτωμα που θέλει χτένισμα-λούσιμο-μιζαμπλί καθημερινά) ΑΛΛΑ θα έχεις δική σου Σφουγγαρίστρα, home made. Να το σκεφτείς γιατί είσαι σε καλό δρόμο (ηλεκτρ. σκούπα)