17 Ιουλίου 2008

No3

Μικρές ματιές στον διαδικτυακό κόσμο (στην Ποδηλατοχώρα βγήκαν τα walking shoes, στην pretend focus στα λιμνοfestival, στο νησί :) βόλτες στα piers) πριν περάσω στην σημερινή "σιγή ασυρμάτου". Να το φτιάξανε; Για το παράθυρο στον κόσμο λέω ... Μπαααααα ... Μέρος της εκπαίδευσης θα είναι!!!
For the rest, ησυχία (what's new?), μερικές βουτιές, 24ωρο χαμάμ, κανένα κουνηματάκι που και που, τρέξιμο ... Και μερικές όμορφες εικόνες πού και πού, μερικές αστείες στιγμές που χάνονται μέσα στον άκαιρο χαμό, (αδύνατο να "κλειδώσεις σε αυτές", κρίμα -χάνονται), αλλαγές στη δουλειά και ένα γενικότερο μπέρδεμα. Και πείσμα. Χμμμμ ... Χαζό πείσμα.

Καφές νούμερο 3, ζεστός και μυρωδάτος. Ο σιδεράς πέρασε 2 φορές, είχαμε ήδη μια διακοπή ρεύματος, το μαγιό μπήκε στο γατί just in case (αποκλείεται σήμερα αλλά λέμε) και ... ready to go ... (ή σχεδόν) ...
Καλημέρες
[weird weird place ...]

5 σχόλια:

νατασσΆκι είπε...

Καλημέρες, φιλενάδα...
...+αριθμός, μέχρι τις διακοπές -γκρρρ!

Ζέστη, πίεση, τρέξιμο, αλλλάάάάά...αρχίσαμε να μετράμε ανάποδα!
:)

Καλό κουράγιο, Σμααααακ!

Ανώνυμος είπε...

καλημερες!χαιορμαι που σε διαβάζω "ησυχη". καλοκαιρακι γαρ.. μακαρι να ημουνα στη θεσησου, φαινεται πως εμενα πεσανε ολα τωρα!αλλα οκ, καφεδακι παγωμενο, αιρκοντισιον στο φουλ και συγκεντρωση για να φυγουμε ησυχοι σε λιγες μέρες!
φιλιαα!

KV είπε...

@ Άντε, άντε, μέτρα σε καφέδες το ανάποδα φιλενάδα :))))) , Φιλί Καλημερούδια!

@ LW μου, ελπίζω να ηρέμησες από τα απανωτά παιδεματάκια, χαίρομαι που είσαι ΟΚ! Κράτα την θερμοκρασία κάτω από την μπάρα και ... Λεβεντογέννα ;;;;; Σμαααααααααακ

White Filly είπε...

Πολύ ενοχλητικό το κλειστό παράθυρο στον κόσμο, ε;

όσο για το μαγιό, ελπίζω να το χρησιμοποίησες και ας είπε "αποκλείεται σήμερα"

Καλημέρες :-))

KV είπε...

Ενοχλητικότατο ... δεν έχεις τι να κάνεις και δουλεύεις!!! Καλημέρα