31 Ιουλίου 2008

Επετειακά

Κυριακή, τέλος Ιουλίου, αφόρητη ζέστη - ακόμα και στην κεντρική Ευρώπη ... Kαφές νούμερο 5 (φραπεδάκι το 5) και yet another blog ... Πάλεψα λίγο καιρό με τον έμφυτο -ενίοτε καταστροφικό- αυθορμητισμό μου πριν ξεκινήσω να γράφω ... ήθελα να έχω τουλάχιστον ένα "θέμα", ένα format στο μυαλό μου ... Τώρα που το ξανασκέφτομαι μάλλον θα έπρεπε να περιμένω πολύ ... :-) Προσπαθώ να θυμηθώ την τελευταία φορά που είχα κάτι καλά οργανωμένο στο μυαλό μου, πριν από deadline -οικειοθελώς ... μμμμμ... μμμμμμμμμμμμμμμμμμ ... ναι! Σίγουρα όχι την τελευταία δεκαετία ...
Τώρα που ξεκίνησα ... δεν ξέρω τι να γράψω, ούτε καν πως να το κάνω upload! :-) Χρόνια τώρα ακολουθώ μία βασική αρχή: δεν διαβάζω ποτέ, μα ΠΟΤΕ το ... manual ! Όταν πρόκειται για ένα blog, υποθέτω αυτό είναι το λιγότερο ... για το ψυγείο ή την νέα υπερκαφετιέρα-ξυπνητήρι-πλυντήριο ... επίσης ! Το ίδιο και στην δουλειά. Κοινή πολιτική: Ανοίγουμε το κουτί, αγνοούμε το άχρηστα χαρτάκια, συνδέουμε με το ρεύμα, πατάμε το κόκκινο κουμπάκι...Βingo! (κρατάμε καλού κακού ότι περισσέψει σε βίδες κλπ). Αυτό που φοβάμαι είναι ότι μαζί με το manual του υπολογιστή, πέταξα και το manual για την ζωή ... Υπάρχει, έτσι δεν είναι ;;; Πρέπει να υπάρχει, και δεν με ενοχλεί καθόλου που δεν το διάβασα ... απλά δεν βρίσκω το κόκκινο κουμπάκι ... Κρατάω όμως ΟΛΕΣ τις βίδες !!!

Κυριακή, τέλος Ιουλίου, άλλο post ήθελα να γράψω, άλλο προέκυψε ... :) Τρία χρόνια, άλλαξα διεύθυνση (ηλεκτρονικά και μη-), άλλαξα δουλειά, συνήθειες, περιβάλλον (μόνο αριθμό καφέδων δεν άλλαξα) και ... να μην έχω βρει ακόμα το κουμπάκι;;; Ή ήταν πάντα εκεί; :) Θα δείξει !!!
Καλησπέρες
[όχι,
ΔΕΝ έχουμε συνήθως δίκτυο]

16 σχόλια:

Eleni είπε...

:))) xxxxx

νατασσΆκι είπε...

Κι εσύ τρία χρόνια φιλενάδα;
:)

Να τα εκατοστήσεις!!!!
:))

ναι, σταθερά οι καφέδες!
δεν το χαλάμε αυτό!
(μέχρι και σε φυτό, να τους έχουμε φρέσκους! )

Σμααααααααααααααααααααααααααααααακ
τεράστιο σήμερα, και θα ξανάρθω να χαιρετήσω :))

Кроткая είπε...

αχ, γεννθλιάκια!
πρόλαβα, πρόλαβα, με βάση την τοπική ώρα!

πολλά πολλά ακόμα ποστάκια εύχομαι. Και να μην βρεις το κουμπί και να μην ψάξεις το μάνιουαλ, όλα καλά. Περάσαν κι οι έξι μήνες ε;;; :)

νατασσΆκι είπε...

Και καλό μήνα φιλενάδα!
:))))

Και θα τα λέμε, σιγά τώρα ;)

πι-ες: κι εγώ, που διαβάζω όόόόόόόλα τα μάνιουαλ, ακόμα κι αυτά που δεν με αφορούν, πάλι το κουμπάκι δεν το έχω βρει... αλλά σε μένα μπορεί και να φταίει που είναι κόκκινο :)))

Σμααααααααααααααααααααααααααακ ξανά!

Ανώνυμος είπε...

Τρία χρόνια? Μπράβοοοο! :)

Σ΄αυτό το πρώτο ποστ έχεις "γράψειιι"! ;)

Ανώνυμος είπε...

αφου δεν ειχαπρολαβει το πρωτο ποστ, τουλαχιστον το χαρηκα τωρα!!!!!!!
χρονια σου πολλα και καλα!!
πολυποστη!

Orelia είπε...

μωρε!
εστηψα -οχι τελειως- το κεφαλι μου να κατεβασει στιχο που να ταιριαζει με το manual, διοτι εκεινο περι της ζωης το μανιουαλ, με συνεκινησε τα μαλα, ... αλλά τσ! καθοτι σφηνωμενο

ωστοσο, να σου ευχηθω και σκετα
δε πειραζει, ε;

νασαι καλά KV
να τα καταφερνεις με νευρωνια, νευτωνια, μποζονια, ινδωνια, τουρκους και θανασηδες, α! και τα γυρινακια βεβαιως βεβαιως κι οσο για τη ζωη.. αυτη καλο μου κοριτσι, τρεχει autorun διεγνωσμενα....!
μη της δινεις ομως και μεγαλη σημασια
γινεται εγωίστρια και σε τυραννα με ναζια εμπειρης γυναικας κατοπιν..

νασαι καλα λοιπον KV και τουτο το blog να συνεχισει να μετρα ταπ και καφεδες με τημαεστρια που το διακρινει...

πολλά φιλιά
(αν και εισαι στη ..λαθος μερια του νησιου, σε συγχωρω, εγω, η μεγαλοψυχη :Ρ )

KV είπε...

@ Λενιώ σμακ και doei (ακόμα ... ταπ)

@ Φιλενάδα σιγά μην άλλαζαν οι καφέδες, όλα τα άλλα όμως... είναι ακόμα υπ' ατμόν!!! :) Για να δούμε, θα τα καταφέρουμε τα δεντρουλάκια ;;;;; Βλέπω σε 2-3 χρόνια να πουλάμε online! Καλό μήνα, καλή ξεκούραση και Σμαααακ!

@ Πρόλαβες, πρόλαβες ΒελγοRatάκι, merci ! Και ναι πέρασαν 6 μήνες, ένα στοίχημα over, το επόμενο το έβαλα με τον εαυτό μου ! (btw, 7 μήνες μετά επιμένω: ΔΕΝ υπάρχει ΚΑΜΜΙΑ περίπτωση να προσαρμοστώ σε αυτή την κατάσταση:) ) bisous

@ Renatάκι :) θενκς καλή μου!

@ Lw μου, ήσουν αδιάβαστη;;;; :ο :))) Σμααααααακ (έρχεσαι; ήρθες; μυρίζεις το cocconut oil??? )

@ Aurelie μου :)))) μα να μην κάνει τίποτα ρίμα με το manual ??? :))) Έχεις δίκιο, να δεις που κάποιος λόγος θα υπάρχει!!! Σε ευχαριστώ για τις ευχές! Για το autorun μου φαίνεται έχεις απόλυτο δίκιο. Εδώ, στη λάθος μεριά του νησιού, είναι ιδιαίτερα φανερό :)))! Να περνάς καλά, φιλί - πιες και ένα καφέ στο σωστό λιμάνι για μένα! Σμααααακ

Ανώνυμος είπε...

"ΔΕΝ υπάρχει ΚΑΜΜΙΑ περίπτωση να προσαρμοστώ σε αυτή την κατάσταση".

Αν θες να μιλήσουμε σοβαρά, με τον χαρακτήρα σου, την παιδεία σου και την προϋπηρεσία σου, το να προσαρμοστείς στην κατάσταση αυτή θα σήμαινε να λοβοτομηθείς.

Εκεί που είναι ο κόμπος για μένα είναι πώς μπορείς να συμβιώνεις με την κατάσταση και να μην έχεις ήδη πέσει στα βαριά ναρκωτικά. Και πώς την παλεύει το νευρικό σου σύστημα (με δεδομένα όσα ανέφερα στην πρώτη πρόταση).

Αν πάντως μείνεις, χωρίς να προσαρμοστείς, αυτό θα είναι μεγάλο κέρδος για τον χώρο στον οποίο επικρατεί η κατάσταση. Μόνο, πρόσεξε μην χάσεις εσύ. Εκτός κι αν είσαι τόσο μα τόσο αλτρουϊστρια πια!!! :)

Orelia είπε...

αν και εμφατικη, η Κροτκαγια μιλησε σωστα...


στα δικα μας
απο τεταρτη, καλως εχοντων των πραγματων, θα μπορω να πιω τον μοναδικο μου καφε στο λιμανι στη σωστη μερια του νησιου...
το προβλημα ειναι πως γι αυτους, πρωί ειναι το δικο μου μεσημερι..!!! :) :)

κερναω.. :))

KV είπε...

@ Μικρό ΒελγοRatάκι, δεν ξέρω αν η παιδεία μου ή το παρελθόν μου έχει οτιδήποτε διαφορετικό από το μέσο. Σίγουρα η προϋπηρεσία μου έχει, ΑΛΛΆ τον συγκεκριμένο παλιοχαρακτήρα τον είχα από παλιά. Δεν είναι σε καμία περίπτωση αλτρουισμός, είναι παλιοεγωισμός, πάντα είχα πρόβλημα να δεχτώ οποιαδήποτε κατάσταση /κουλτούρα /συμπεριφορά πρόσβαλε την ηθική, την νοημοσύνη και το ζεν μου (not in THIS order :) ) ... ΔΕΝ άρχισαν να με πειράζουν τα συγκεκριμένα πράγματα τώρα, ίσως τώρα να είναι πιο έντονα γιατί τα είχα ξεχάσει. Θυμόμουν όσα με βόλευαν όσο ήμουν αλλού, και όλα στο πιο ρομαντικό τους μάλλον. Και επίσης γιατί είδα και πρακτικά πως μπορεί να είναι αλλιώς, πως μπορεί να είναι εύκολο και όμορφο το απλό.... (ταπ;)
Τώρα για λοβοτομή δεν το βλέπω σύντομα (αν και είναι μία σεβαστή επιλογή για να διατηρήσει κανείς τα λογικά και το ζεν του την οποία ελπίζω να μην χρειαστεί να σκεφτώ σοβαρά). Απλά, για όσο (και αν) είμαι εδώ, παραμένω επιλεκτική στον μικρόκοσμό μου, απομακρύνομαι από τα υπόλοιπα και τους υπόλοιπους και να φτιάχνω /προστατεύω /αλλάζω ό,τι μπορώ, ή αντιδρώ. Και :) παρόλο που στην πατρίδα μας έμαθα πλέον ότι ΔΕΝ έχω δικαίωμα να ομιλώ (ξένη), εγώ γραφικά (και εξαιρετικά ζεν) δεν το δέχομαι! Εξακολουθώ να λέω αυτά που θέλω να πω με τον ίδιο τόνο ... Καμιά φορά βοηθάει εμένα να καταλάβω. Θεωρώ μεγαλύτερο πρόβλημα την απάθεια ή τις παρωπίδες και την αποδοχή από το πρόβλημα itself.
ΔΕΝ παίρνω ΑΚΟΜΑ βαριά ναρκωτικά γιατί παλεύω για το ζεν μου με νύχια και με δόντια. Όπως χρειάστηκε κάποτε να μάθω να αφήνω την δουλειά στην δουλειά για να είμαι ζεν στο σπίτι, έτσι μαθαίνω σιγά σιγά τώρα ότι δεν αξίζει να φέρνω το περιβάλλον σπίτι μου, προσπαθώ το αντίθετο.
Προς το παρόν, νομίζω αντέχω λίίίγο ακόμα, για να δούμε :)))) {Εσύ μην κλείνεις το guest room για μεγάλα διαστήματα πάντως :)} Σμααααααααακ

@ Aurelie μου, (κλείσε τα μάτια Rat) το Βελγοπόντικο είναι ένα μικρό σοφό αρουραιάκι. Πάντα μας τα λέει όπως τα νοιώθει και για εμένα είναι πολύ σημαντικό αυτό ... (μπορείς να ανοίξεις μάτι τώρα Rat)

Μακάρι να μπορούσα πραγματικά να βρεθώ στο σωστό λιμάνι αύριο να πιούμε καφεδάκι :(((( ΠΟΛΥ θα ήθελα να τα πούμε και από κοντά!!!! Γρουμφ! Πιες και ένα καφέ για εμένα και ας είναι ο μεσημεριανός!!! :) Να περάσεις πολύ ΠΟΛΥ όμορφα στη σωστή μεριά :)))) Σμαααααααααακ

Ανώνυμος είπε...

Για όλους αυτούς τους λόγους, είπα κι εγώ ότι αν μείνεις άνευ της λοβοτομής, αυτοί έχουν να κερδίσουν πολλά, φτάνει να το πάρουν είδηση!

Και είναι μεγάλο πράγμα να αφήνεις την δουλειά στην θέση της όταν εσύ επιστρέφεις στο σπίτι (προσωπικά δεν δυσκολεύτηκα ποτέ, κι όταν η δουλειά επέμενε, της έκλεινα ευγενικά την πόρτα στη μούρη!).

Όμως, δεν κατάλαβα κάτι. Τι εννοείς πως δεν έχεις δικαίωμα να μιλάς; Τι εννοείς με το "ξένη"? I dont get it indeed...
Νομίζω πάντως ότι ακόμα και αν θεωρηθείς γραφική, αξίζει τον κόπο η προσπάθεια.

ΜΑ, μόνο εγώ δεν ωραιοποιώ τίποτα και δεν εξιδανικεύω το εκεί; (στην πραγματικότητα ούτε το εδώ, μήπως είμαι μια αθεραπευτη γκρινιάρα?).

Κάνω πως δεν βλέπω την απάντηση στην Ορέλια, μιεχ, μιεχ, μιεχ!

Ορέλια, :)

Α, και τελικά, no Creta this year! Αλλά θα είμαστε κάπου εκεί κοντά!

KV είπε...

Μικρό σοφό ΒελγοRat, πως τα καταφέρνεις να αφήνεις τα πάντα έξω και τα πάντα in perspective, θαύμα... Εγκώ, το παλεύω χρόόόόόνια τώρα.
Όσο για το δικαιώμα του να εκφέρεις άποψη ... ΧΑ!!!! Λοιοιοιοιπόν, είσαι σε μια συζήτηση που ΟΛΟΙ κρίνουν κάτι. Την οικονομία, το δημόσιο, τους δρόμους, το κυκλοφοριακό ή ... κάτι. Ξέρεις για ΤΙ συζητήσεις μιλάω ... Και ξαφνικά ... λες την άποψή σου που συμφωνεί με αυτή όόόόόλων των άλλων ... ΧΑ! Είναι ο ασφαλέστερος τρόπος να βρεθείς κατηγορούμενος... Τόση ώρα όόόόόλοι συμφωνούσαμε, αλλά ... να μας την πει ο ΞΕΝΟΣ;;; Ντροπή!!! Τι ξέρεις εσύ για τις λακκούβες μας κύριε;;; e;;;; Ξέρεις εσύ τι καλό χαρακτήρα και τι ηθική έχουν οι λακκούβες μας;;;; Ξέρεις ΤΙ δίδαξαν στους ΞΕΝΟΥΣ; Στην ανθρωπότητα;;;; Πως ξεκήνησαν ΟΛΑ σε αυτό τον πλανήτη;;; Που να ξέρεις... ΔΕΝ ήσουν καν εδώ. Και σου έχουν κάνει και τέτοιο brain washing στα εξωτερικά (άλλη δουλειά δεν είχαν, όποτε είχαν κενό στην agenda μου έκαναν brain washing) που δεν βλέπεις καθαρά. ΔΕΝ μπορείς να έχεις άποψη. Και αν δεν ήσουν τόόόόόσο προκατειλημμένος θα είχες δει ότι από τότε που έφυγες μέχρι τώρα οι λακκούβες μας έχουν διάμετρο μικρότερη τουλάχιστον κατά 3 χιλιοστά. Ξέρεις τι βελτίωση είναι αυτό;;;; Μην κοιτάς στους δρόμους των άλλων που δεν έχουν λακκούβες... Έχουν βρε οι άλλοι ηθική και πολιτισμό;;; Έχουν αξίες;;; Πιστεύουν σε τίποτα;;; Έχουν ισοπεδώσει τα πάντα και το μόνο τους καλό είναι ότι δεν έχουν λακκούβες ...
Όλα αυτά σε dt ... Και φαντάσου ότι ΔΕΝ άρχισες εσύ τη συζήτηση ... (μπππρρρρρρ) Φυσικά δεν μιλάμε για όόόόόλους, έτσι;;; Μην παρεξηγηθώ, αλλά σίγουρα είναι ισχυρό trend.
Μέχρι να καταλάβω ότι δεν ήταν προσωπικές επιθέσεις αυτά αλλά ... προστασία από το... ξένο μου πήρε καιρό. Τώρα καμιά φορά αν βαριέμαι φρικτά ... εκφέρω οικειοθελώς και άποψη μόνο και μόνο για να απολαύσω επιχειρήματα.

Καλημερούδια και Σμααααααααααακ

Ανώνυμος είπε...

αχαχαχαχαχαχα!!!

οk, got it!!!

νατασσΆκι είπε...

Ξέχασες το καλύτερό μου :
όταν εμείς χτίζαμε Παρθενώνες, αυτοί ακόμα τρώγαν βελανίδια"

(το έχω ακούσει τόσες πολλές φορές, και ΔΕΝ έχω ζήσει στο εξωτερικό, ούτε είμαι ξένη!)

KV είπε...

Οι δικοί σας ξένοι βελανίδια φιλενάδα ? Οι δικοί μας κρέμονταν από τα δέντρα!!! :))))))))

Ετοιμάζεστε??? Σμααααααααααααααααααααακια