10 Ιουλίου 2007

like a charm...

Mαντολάτο (!) ... Αυτό τους έδωσα σήμερα για να με αφήσουν ήσυχη να απολαύσω τουλάχιστον έναν ζεστό καφέ (νούμερο 6) ... Σοβαρολογώ. Τους ρώτησα αν θέλουν κοκολάτα (όλα τα καλά σερβίρουμε σε αυτό το εργαστήριο) είπαν όχι. Τι περίμενα;;; σε αυτό το μέρος του κόσμου πέφτει κανείς στο καζάνι με την κοκολάτα μικρός και μετά αποκτά ανοσία. Ευτυχώς θυμήθηκα το μαντολάτο. Ήταν στο συρτάρι μου (για sugar emergencies) από το προηγούμενο ταξίδι στην Λεβεντογέννα ... and it worked like a charm! Όλοι οι μικροί και μεγάλοι Γαλλόφωνοι, γλυκύτατοι τύραννοι μπουκώθηκαν, το σύγκριναν με το αντίστοιχο Γαλλικο-pretendιανό, το βρήκαν καλύτερο και μαλακότερο, έφτιαξαν και από ένα καφεδάκι και δεν με ενόχλησαν για την επόμενη ώρα or so ... :)
Λύση ανάγκης, όλοι ξέρουμε τι γίνεται αν δώσεις ζάχαρη σε ένα μικρό ... Ησυχάζει για λίγο και μετά ... την δόξα τραβά!!! Είδα και έπαθα να ξαναδώ καφέ (Νο 8 τώρα) :)

Τρίτη ... η Swiss-MY προβλέπει ίδιο (βρωμο)καιρό μέχρι
την Πέμπτη τουλάχιστον ... Γρουμφ. Θυμάμαι εκείνο το (ένα είναι η αλήθεια) "καλοκαίρι" στην ποδηλατοχώρα που ξεκίνησε να βρέχει Μάϊο και σταμάτησε Σεπτέμβρη και με πιάνει μια μικρή απελπισία. Όχι τόσο για τον καιρό ... περισσότερο είναι αυτή η χαζή μελαγχολία της αντίστροφης μέτρησης. Ό,τι και αν γίνεται τώρα, το αντιμετωπίζω σαν το τελευταίο πριν την μετακόμιση ... ουφ... Αηδιούλες. Την Πέμπτη που θα δούμε γαλάζιο ξανά (η Swiss-MY είναι σαν τα τραίνα, ακριβής στα rendez-vous της), θα μου περάσουν όλα !
Καλησπέρα
[ρούχα κυνηγιού ίσως;
12 με 14 οC ... ταπ]

5 σχόλια:

vasvoe είπε...

φέτος ξέχασαν να μας στείλουν το καλοκαίρι, πραγματικά.

Δεν πτοούμαι όμως. Το ΣΚ ήθελα πλατς πλιτς, πήγα για πλατς πλιτς... Ναι, ναι, έξω να βρέχει κι εγώ μέσα στη λίμνη, ολομόναχη, να το παίζω Αριελ: η μικρή γοργόνα.

Unknown είπε...

Παστέλι έχεις για την επόμενη φορά;
Και.. πάρε και κανά γαλακτομπούρεκο να το φχαριστηθούν ρε παιδάκι μου....

{Βγάλε το χαζοpreview}

Кроткая είπε...

βάλε τα μαντολάτα έξω από την πόρτα σίπλα στην ταμπελίτσα "όχι τώρα πίνω καφέ" για να τους γλυκάνεις.

και, ναι, βγάλε το χαζο-preview, είναι εκνευριστικούλι!! (σα να πίνεις καφέ και να μη σ αφήνουν)

KV είπε...

@ Γειτόνισσα Άριελ, μην παραπονεθείς και εσύ τώρα!!!! :))) welcome back!!!

@ Darth όχι, ένα μαντολάτο είχα, πρέπει να βρω άλλη λύση.
{...}

@ Κροτένια, πάει το μαντολάτο, παίξαμε και το χαρτί του ντου νοτ ντιστέρμπ ... ακούω προτάσεις!

{Μεταξύ μας, έτοιμη ήμουν να το βγάλω αλλά μετά μου το ζήτησε και ο Καμηλιέρης, είναι θέμα αρχής τώρα... μην του το πεις όμως! ... αυτός ο παραλληλισμός με τον καφέ με σκότωσε... γρουμφ}

Unknown είπε...

NIANIANIANIANIA

:p