17 Ιουλίου 2007

#2

Δεν θέλω να πάω για μάθημα ... Δεν θέλω να πάω για μάθημα ... γρουμφ ... Δεν θέλω να πάω για μάθημα ... Δεν θέλω να πάω για μάθημα ... Δεν θέλω να πάω για μάθημα ... Δεν θέλω να πάω για μάθημα γρουμφ ... γρουμφ ... ... Δεν θέλω να πάω για μάθημα ... Δεν θέλω γρουμφ να πάω για μάθημα ... Δεν θέλω να πάω για μάθημα ... Δεν θέλω να πάω για μάθημα ... Δεν θέλω να πάω για μάθημα ... γρουμφ ... Δεν θέλω να πάω για μάθημα ... Δεν θέλω να πάω για μάθημα ... Δεν θέλω να πάω για μάθημα ... Δεν θέλω να πάω για μάθημα ... ... γρουμφ ... ... Δεν θέλω να πάω για μάθημα ... Δεν θέλω να πάω για μάθημα ... Δεν θέλω να πάω για μάθημα ... Δεν θέλω να πάω για μάθημα ... Δεν θέλω να πάω για μάθημα ... Είναι καλοκαίρι δεν είπαμε ;;; Τέρμα τα παλιομαθήματα! γρουμφ ... Δεν θέλω να πάω για μάθημα ... Δεν θέλω να πάω για μάθημα ... Δεν θέλω να πάω για μάθημα ... Δεν θέλω να πάω για μάθημα ... Δεν θέλω να πάω για μάθημα ... γρουμφ ... Δεν θέλω να πάω για μάθημα ... Δεν θέλω να πάω για μάθημα ... . Δεν θέλω να πάω για μάθημα ... Δεν θέλω να πάω για μάθημα ... Δεν θέλω να πάω για μάθημα ... Δεν θέλω να πάω για μάθημα ... Δεν θέλω να πάω για μάθημα ... Δεν θέλω να πάω για μάθημα ... ... άργησα!

9 σχόλια:

Unknown είπε...

Ναι...
Γράφεις αργά βλέπεις....
Και άργησες, και δεν πρόκαμες να το γράψεις 100 φορές....

(Ακόμα μαθήματα έχετε;;; :ο)

Ανώνυμος είπε...

Τρελοκομειάκι?


τελικά πήγες?


εγώ δεν ήθελα να έρθω στη δουλειά, αλλά τι να έκανα?

την καρδιά μου πέτρα, σίγουρα.

μάκια

KV είπε...

100 ;;; και 10000 να το έγραφα πάλι εκεί θα ήταν κακέ Καμηλιέρη!
{μετ/κα}

Αργυρένια :) εντελώς τρελλοκομείο! Δεν θα έπρεπε να απαγορεύεται να δουλεύουμε το καλοκαίρι ;;; Ειδικά όταν είναι 5-6 μέρες όλο και όλο ;;; μάκια!

Unknown είπε...

Το νόημα είναι να το εμπεδώσεις :)
{Και τι μάθημα τους έκανες;}

Кроткая είπε...

συμφωνώ με την Αργυρένια.

και χάρη στο προηγούμενο ποστ σου καταλαβα επιτέλους γιατί το ψυγείο μας είναι σαν minibar ξενοδοχείου και δεν χωράει ποτέ μα ΠΟΤΕ όλα εκείνα που πρέπει να έχει ένα ψυγείο...

μα εγώ βαριέμαι να πηγαίνω κάθε μέρα σούπερ μάρκετ. πάω μια φορά την εβδομάδα και είναι καλα!!!

KV είπε...

Darth το έχω εμπεδώσει!
{αυτό που έπρεπε να τους κάνω;;;;}


Nameday girl with τρελλοκοτσίδες { :) }, άδικο έχω για το standard ΚΕ ψυγειο;;; Ψυγείο ντουλάπα δεν βρίσκεις εύκολα ... :) Και εγώ το βαριέμαι (και το ξεχνάω) το κάθε μέρα :(
Πολλές φορές κάνουμε την καρδιά μας πέτρα για την δουλειά, καμμιά φορά (λίγες) βοηθάει όμως να ξεφύγουμε από κύκλους και να ξανασκεφτούμε μετά πιο ήρεμα! Φιλί, χρόνια πολλά!

o είπε...

πήγες τελικά ....

αααααααχ!

τώρα που δουλεύω σπίτι θα το πιστέψεις πως μου λείπει λίγο;;;

(να σου πω:
μην τους αφήνεις αυτούς τους κακούς να πειράζουν τη μιμόζα!!!!
την οποία ζήλεψα...ομολογώ.)

Ανώνυμος είπε...

Έλα τώρα, ούτε κι εγώ θέλω να πηγαίνω στη δουλειά μου, αλλά κάθε ημέρα εκεί είμαι...
Να δω τι θα κάνεις όταν δεν θα σε αφήνουν να πηγαίνεις :) :)

Καλησπέρες
Φιλιά

KV είπε...

Φυσικά και πήγα en vain encre... Δεν υπήρχε θέμα επιλογής (για τους επόμενους 6 μήνες δεν θα υπάρχει θέμα επιλογής...) Το πιστεύω πως σου λείπει και εμένα θα μου έλειπε όσο και αν παραπονιέμαι! Το καλύτερο όμως θα ήταν να πηγαίνουμε οικειοθελώς! Όποτε μας λείπει :)))
Την έχουμε (όλοι) κατσιάσει τιν μιμόζα. Πιστεύω σε λίγο θα αρχίσει να αντιδρά και στην κίνηση!!!

Sotiri K. ... ναι το ξέρω! Αλλά ποιος δεν θα με αφήνει ;;; Αργώ ακόμα :)))) Φιλιά!