31 Ιουλίου 2007

Ημέρα νούμερο 1 : Fetch

Ο μπαμπάς και η μαμά του Bart και του Άλλου (μα Henry τον λένε τον άλλο;;;) μου στείλανε συνολικά καμμιά 50αριά mail για το θέμα του baby/housesitting (μεταξύ μας, ο μπαμπάς του Bart και του Άλλου μου κράτησε και πολλά -επαγγελματικά- μούτρα γιατί μετά τον mail νούμερο 28 σταμάτησα να απαντάω στην μαμά του Bart και του Άλλου). Μου έκαναν το τραπέζι (όπου και μιλήσαμε αυστηρά για το θέμα). Μου έκαναν άχρηστη εκπαίδευση (αλήθεια λέω κάναμε practice). Με πήραν 500 τηλέφωνα. Μου άφησαν 15 (δεκαπέντε) σελίδες οδηγίες (που όταν τις διαβάσω -φεύγοντας- μπορεί να μάθω πως λένε τελικά και τον Άλλο). Μου άφησαν καμμιά 100στή τηλέφωνα. Μου άφησαν και 2-3 σακιά φαΐ για τον Bart, ο άλλος (όπως και να τον λένε) είναι λιτοδίαιτος ... Μου έστειλαν και sms ΑΠΟ το αεροπλάνο ... Και επιτέλους έφυγαν ... {ουφ}
... αφού πήρα το sms της αναχώρησης (και αναστέναξε από χαρά η Eudora μου) άρχισα να το ξανασκέφτομαι ... ο κακόμοιρος ο Bart ... να είναι μόνος ... όταν μου ανακοίνωσαν ότι το babysitting περιλαμβάνει ΚΑΙ μεσημεριανή βόλτα για νερό ΚΑΙ προδερμ σκέφτηκα : "Να μάθει να βάζει νερό μόνος του o Bart!!!" Σήμερα όμως ... ένοιωσα τύψεις ... Μόνο του το ζωντανό τόσες ώρες... ταπ ... Το μεσημεράκι δεν άντεξα (τύύύύύψεις), πήρα το μαύρο μου γατί (το αμάξι, να διαβάζετε την βιβλιογραφία) και 20 λεπτά αργότερα ήμουν εκεί:
Ο Bart το καταχάρηκε! Ήταν πανευτυχής ... ταπ ... και ... μμμμ ... είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό και επικίνδυνο να είναι ο 60κιλος puppy Bart slash τέρας πανευτυχής ... Πήδηξε από χαρά, με έριξε κάτω, με έγλυψε (σαν να σε γλύφει αγελάδα), έκανε παιχνίδια που μπορούν να προκαλέσουν ρωγμές σε 6όροφο οίκημα, ποδοπάτησε το καινούριο μου γατί (κάτω από την πατούσα του χωρούσε) ... έκανε ότι κάνει ένα puppy με τα αποτελέσματα όμως που έχει το να είναι το puppy δεινόσαυρος ... η ώρα της προδέρμ ...
Αφού ο Bart είναι εκπαιδευμένος, (ξέχασα να το πω αυτό αλλά θα έπρεπε να το έχετε καταλάβει... ε-μα! Στην pretend όλοι έχουν το πρόγραμμα και την agenda τους ΚΑΙ τα μικρά τετράποδα τέρατα) αποφάσισα να του φερθώ ανάλογα -παιχνίδι μετά Bartοδιαταγών. Μου τόνισαν την εκπαίδευση πολλάκις οι περήφανοι γονείς άλλωστε, όπως επίσης μου τόνισαν ότι είναι και κακός μαθητής. Ε ... ΕΙΝΑΙ!
Στο "κάτσε" ακούει (αν είσαι αυστηρός -πολύ), στο "έλα" επίσης (αν και είναι άχρηστη συμβουλή, σαν το σκυλάκι είναι δίπλα σου συνέχεια, πότε δηλαδή να του φωνάξεις "έλα";;;) ... Στο "περπάτα" επίσης, σαν αλογάκι ... Στο "φέρε" όμως τίποτα... Δεν του ζήτησα να μου φέρει φραπέ (όπως θα έπρεπε)... Όόόόόχι, την μπάλα του ζήτησα να φέρει... τίποτα. Την πέταξα... καμμία σημασία. Του την έφερα, τίποτα ... Τον έβαλα να την μυρίσει, με κοίταξε με απορία... Αποφάσισα ότι μπορεί να μην είναι ποδοσφαιρόφιλος (και καλά κάνει) και του έφερα το παιχνίδι του (ένα από αυτά που κάνουν χαζοθορύβους, όπως αυτά που έχουν τα μωρά, αλλά σε μέγεθος για δεινοσαυράκια). Το ζούμπηξα, το κούνησα, τον προκάλεσα, το πέταξα, το έφερα τίποτα. Ο Bart με κοιτούσε με λατρεία στα μάτια (και έχω και την εντύπωση ότι με ψιλοεκπαίδευε κιόλας ... !!!) ...
Δύο πράγματα κυνήγησε ΚΑΙ έφερε πίσω ο Bart σήμερα το μεσημέρι (οικειοθελώς και τα δύο):
*Τον Άλλο, που νιαούριζε σε άθλια κατάσταση καθώς ο Bart τον κοιτούσε με λατρεία (Jeeeez)
και
* τα καινούρια μου γυαλιά ηλίου ... δαγκωμένα και ...ταπ ... σαλιωμένα ... μπλιαχ... (κοιτώντας εμένα με λατρεία :( )
Καλησπέρα
[...καινούρια γυαλιά]

15 σχόλια:

Кроткая είπε...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΥΛΙΣΤΩ ΣΤΑ ΓΡΑΣΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΑΚΙ!!!!!

Unknown είπε...

Έχει και δεινοσαυράκι;;;

:p

KV είπε...

Καθόλου δύσκολο. Γρασίδι έχουμε, δεινοσαυράκι έχουμε, χώτο έχουμε, ΣΚ πλησιάζει, πάρε πλάνο και έλα να προσέχεις το τέρας!

Sunshine να μην έχει;;; Αμα δεν σου αρέσει το Ιταλικό φαΐ έλα και εσύ (ένα τραίνο είσαι) να μου μαγειρέψετε με την Κροτ ελληνικές μακαρονάδες! ή αν είσαι πιο πεινασμένος μετά τόόόση ταλαιπωρία, έχουμε και bbq! :p


WiFi Rules!
Σμάκια

Кроткая είπε...

Καμηλιέρη τι λες? Πάμε για bbq στου μπαρμπουνακίου?

Кроткая είπε...

να σου φέρω και καινούρια γυαλιά;

ή μάλλον, I rephrase, να φέρω ένα ζευγάρι καινούρια γυαλιά για τον Bart?

πωπω, τι τέλεια!!!

Unknown είπε...

Μπα...
Ξεκινάω για Μασσαλία...

Alepouditsa είπε...

ζηλευωωωωωωωωω!!!!!!!

αχ! τί τρέλλα να σε βάζει κάτω ο σκύλος και να σου κάνει χαρές!! (εάν φοράς φόρμα βεβαίως-βεβαίως και ουχί τα ρούχα της δουλειάς...γιατί εκεί δεν θέλεις να το βλέπεις μπροστά σου το ζωντανό που λέει ο λόγος)

:-))) ΑΧ ΤΙ ΩΡΑΙΑ...

_____________________

μου λείπει η Σούζυ μουουουουουουουουουουουου!!!!!!
:-(((((((((

__________________________

ΚΑΛΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ!
:-))

(ο καμηλιέρης μόνο να μην παίξει με το δεινοσαυράκι/ puppy (AN KAI ΠΟΛΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΔΩ)...ελλοχεύει κίνδυνος ασφυξίας)

Ανώνυμος είπε...

Μια χαρά τα πήγες...
Και χμμ, "ξύπνιος" ο σκυλάκος.
Επεκτείνει τα δικαιώματά του σε βάρος σου...
"Εντάξει σας λατρεύουμε κυρία μου, αλλά όχι και να μας έχετε "σήκω σήκω, κάτσε κάτσε..." Έχουμε και προσωπικότητα !!"
Καλή συνέχεια :)

Καλό μήνα
Φιλιά

Кроткая είπε...

Αλεπουδίτσ,ποιος θα πάθει την ασφυξία, ο Πάπυς ή ο Κμαηλιέρης?

και πού είναι η Σούζυ?

Alepouditsa είπε...

Krotoula, ο Γκρινιαρούλης λόγω αλλεργίας :-(

η Σουζυ μου είναι στο εξοχικό με τους γονείς...έχει προνόμια αυτό το σκυλί! κάνει διακοπές αβέρτα επί 15 συναπτά έτη! (είναι και γριούλα... και παθαίνω ένα σοκ μόνο που το σκέφτομαι...)

Alepouditsa είπε...

ασχετο αλλά...
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :-)))

Кроткая είπε...

έχει ο Γκρινιάρης αλλεργία στα πάπυς?

Ή απλώς γκρινιάζει ως είθισται?

KV είπε...

χαχαχα πλάκα έχετε αλλά δεν έρχεται και κανείς σας να παίξει με το puppy...

Krot, αεροπλάνα, τραίνα και πατίνια, όλα στην pretend καταλήγουν αν τόόόόσο θέλεις να βρεθείς αγκαλιά με τον puppy, o puppy σίγουρα θέλει! Να μου φέρεις εμένα καινούρια γυαλιά ο puppy έχει τα παλιά!

Sunshine, θα σου βρωμίσει το τυρί, θα σου φανεί κακό το κρασί, θα σε χαλάσει το ψάρι... να με θυμηθείς!

Αλεπουδίτσα και εσύ : Alitalia (φάε πριν) και να σε δω με το τέρας. Δεν μιλάμε καλή μου για Σούζυ... Εδώ μιλάμε για ΣΟΥΖΑ!!!!

Καίσαρα, Καλό σου μήνα! ή που εχει όντως προσωπικότητα ο κύριος puppyς (προσοχή στο ς) ή που ταλαιπωρούμαστε άδικα και οι δύο ψάχνοντας μπάλες και IQ!!! φιλί!


Girls: Κάνω ότι δεν άκουσα! ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΓΚΡΙΝΙΑΡΗΣ!!!!! ντροπή...

Кроткая είπε...

μναι, ντλέπομαι...

Alepouditsa είπε...

λες ε;; θα τον παρεξηγήσαμε τον άνθρωπο...