17 Μαΐου 2009

ουφ

Κάτι τέτοιες ώρες* θέλω να κόψω τον Θανάση κομματάκια... Μικροσκοπικά, μη αναγνωρίσιμα, νανοκομματάκια που δεν τα πετάς καν στην ανακύκλωση (βαμπιρ-Θανάσης χειρότερος από τον Θανάση-Θανάση). Και κάτι τέτοιες* παλιοώρες αναρωτιέμαι: αν ΔΕΝ υπήρχε το δίκτυο, θα μπαίναμε σε τόσα βάσανα;;; Μπαααα ... Γράμμα να σου ζητήσουν να κάνεις κάτι, γράμμα και μήνας για να απαντήσεις με μια ερώτηση που θα τους καθυστερήσει, γράμμα για να σε ξαναρωτήσουν, λίίίίγο καθυστερημένο γράμμα για να δεχτείς, γράμμα για να σου βάλουν το -ακατανόμαστο- deadline, κρίμα που χάθηκε αυτό το γράμμα, κλπ κλπ κλπ. ... Τώρα δεν γλιτώνεις με τίποτα: Σε βρίσκουν - π ά ν τ α :-( Ταπ ταπταπ ταπταπ ταπταπ ταπ ταπ ταπ ταπ ταπ ταπ ταπταπ.

Καλησπέρα
[μα...
Κυριακή δεν είπαμε ότι είναι;;;]


*
Ξύπνημα με το κοκκόρι (κάποιας άλλης παραλλήλου γιατί εδώ αργούν να ξυπνήσουν), στο Θανάση από νωρίς (με το ποδαράκι σε διπλανή καρέκλα να παραπονιέται ότι του υποσχέθηκα μπάνιο), διάλειμμα μόνο για μία μικρή βολτίτσα (για το ποδαράκι, μόλις το φτιάξαμε το ποδαράκι!), καφέδες, καφέδες, καφέδες, 10ώρο έντονο κοίταγμα της οθόνης, σβήσιμο να υπερτερεί του γραψίματος, και το προπατορικό ερώτημα πάνω από το κεφάλι μου ("τι θα φάμε") ... γρουμφ!

6 σχόλια:

νατασσΆκι είπε...

Ναι φιλενάδα, Κυριακή είναι (ακόμα!)
:)

Κουράγιο, λέμε
(κομματάκια το Θανάσηηηηη????!!!! Να μην υπήρχε δίκτυο????!!!! Α, όχι!!! Να μην υπήρχαν deadlines, αν θες! Και να μην υπάρχει δίκτυο στη Λεβεντογέννα -κι αυτό, μέχρι να έρθω!! :pppp)

Σμααααααακ!!!

υγ. Τους φορτιστές, λέμε!!!
;)

Кроткая είπε...

μα κυριακάτικα;
δεν πάμε καλά...

Orelia είπε...

συγνώμηΝνννΝ! αλλά.. απαντήσατε στην ερώτηση;;;
με πεθαίνει αυτή η ερώτηση
και βέβαια, βγάζω στιλέτο..

σιδερένια και καλήν δύναμην :)

KV είπε...

@ Γνωστή -πλέον- και ως Κυριακή της Θανασοκτονίας φιλενάδα ... Λέξη δεν σταυρώνω! Φορτιστές, ε???? μμμμ ΘΑ προσπαθήσω ! :)
μμμμ έτσι που το θέτεις... καλό δίκτυο, καλόόόόό ... ΣΜΑΚ

@ Βελγορατάκι Κυριακή -πλέον- μόνο αν φταίμε εμείς και μάλιστα μόνο αν φταίμε πάρα, πάρα, παάάαάάάάάρα πολύ!

@ Ωρελία μου ... ευχαριστώ, ευχαριστώ (σμακ) και ... απαντιέται αυτή η ερώτηση ;;; όόόόχι! Θα μπορούσε όμως να απαγορεύεται η χρήση του δικτύου για επαγγελματικούς λόγους, ε;;; :-)

Unknown είπε...

Ααααααααααααααααχαχαχαχαχαχα

Εμ καλή μου (αν και θα το περίμενες να σου πω για το κακό κακό κακό κακό δίκτυο), το δίκτυο το εφεύραμε για να διευκολύνει τη ζωή μας στην διαδικασία των γραμμάτων και όχι για να επιταχύνουμε εμείς τις διαδικασίες επειδή το βάλαμε αγά πάνου απ’ το κεφάλι μας!
Οοοοπότε χαλάρωσε και μην το τσεκάρεις παρά μόνο ώρες γραφείου ;)
Τις άλλες ΜΠΑΝΑΚΙΑ όπως είπε και ο γιατρός σου :)

Κατά τα άλλα ναι… οι «Θανάσηδες» δημιουργήθηκαν για να μας ταλαιπωρούν… πάντα την πιο κρίσιμη στιγμή φροντίζουν να σου θυμίζουν πως έπρεπε να τους κάνεις κομματάκια :(

Story of my life…

(Ψιτ... που είσαι; Άμα θες ξεκίνα απ' τον τούρκο... έχει περισσότερα εγκλήματα απ' το θανάση...)

Orelia είπε...

Α! ναι!!!.. :)))