16 Νοεμβρίου 2008

ΣΚ

Double bookings, έξω όλη μέρα, αραχτό τρέξιμο, καφεδάκια (&ρακές), catching up, πολλές-πολλές ιστορίες (αναρωτιέμαι που τελειώνουν οι ιστορίες) ... μια μέρα σαν τις παλιές σήμερα ... Κέφι, αύριο θα φτιάχνω βαλιτσούλα και θα αγχώνομαι (ψέέέέέμμααααα) για το ταξίδι.
ΟΚ, ΟΚ, ψέμα. Καταρχήν πότε έφτιαξα βαλιτσΟΎΛΑ για να φτιάξω και τώρα;;; και :) ... η περίπτωση του άγχους μάλλον α
στεία! Πώς και πως το περιμένω το ταξίδι. Μου έχουν λείψει τα αεροδρόμια (σκοπεύω να απολαύσω και τα 4 που θα δω την Δευτέρα και φυσικά το τρένο ... Ααααααααααχ το τρένο ... γιατί δεν έχουμε τρένα στην Λεβεντογέννα;;; Μάλλον γιατί το μόνο που λείπει είναι να γεμίσει η νήσος ΚΑΙ cowboϊδες!!!! ... άγρια ανατολή ... ξέφυγα ...) ... Μου έχει λείψει η ΚΕ-λα και ένα Ίδρυμα για μεγαλύτερα παιδάκια και μια βόλτα στα φώτα ... Τα φώτα και το κρύο βασικά ... PreXmas period είναι στο κάτω κάτω, δεν με νοιάζει τι έλεγε το συμβόλαιό μου ... ΤΩΡΑ είναι εποχή για fresh & dry στον καιρό, μαγειρευτό φαγητό και άρωμα κανέλλας ...
---------------------------------------------


... κάπου εκεί σταμάτησε το post στις 10 περίπου το βράδυ ...
μόλις γύρισα από μια τεράάάάάάστια βόλτα στη νυχτερινή Λεβεντογέννα. Παίρνω πίσω τα παράπονα για τον καιρό (yet αύριο στολίζω δέντρο!) και τα φώτα (αν και λάθος οι πηγές εδώ) ... Σε λίγα μέρη μπορεί κανείς να ευχαριστηθεί τους θορύβους μιας μισοκοιμισμένης πόλης (οι μισοί κοιμούνται, οι άλλοι μισοί είναι too drunk to make noise), τα φώτα και τη θάλασσα, καλοκαιρινά σχεδόν μέσα στον Νοέμβρη !
night night
[No 13, 14 ή 15...]

5 σχόλια:

ONOMATODOSIA είπε...

Μου έχει λείψει η ΚΕ-λα

η ααποθηκη ε?

η εννοεις κατι αλλο?

KV είπε...

ΚεντροΕυρωπίλα Onomatodosia μου, κεντροευρωπίλα!!! :) Καλημέρα!

νατασσΆκι είπε...

ναι, ναι, ναι!
(καλά που τα πήρες πίσω, χο χο χο)

(δέντρο;;;!!!!)
(εγώ κλασικά μετά τις 15/12, με τίποτα δεν θα με πείσεις!)

Εχθές είχαμε βραδιά λεβεντογένας σε φίλους (50 άνθρωποι) με καζάνι ρακής και όλα τα "συμπληρωματικά" του, και όπως καταλαβαίνεις Τωρα αρχίζω να συνέρχομαι...
(και η άνοιξη, Άνοιξη..
και οι καφέδες στη σωστή σειρά
και όλα καλά :)))

Καλό ταξίδι!!
Σμααααααααααααααααααααααααααακ!

Ανώνυμος είπε...

ακόμα δεν στόλισα... too lazy this we....
αναρωτιέμαι αν αξίζει τον κόπο μιας και θα λείπω όλα τα πσκ ως τα Xmas plus μία εβδομάδα στο Δεκέμβριο... Και στις 17, I fly!
αλλά, ναι αξίζει τον κόπο, έστω και για τις σύντομες weekdays evenings!

βόλτες, chily, αλλά nothing special, ακόμα καθόμαστε στις teraces...

οι πληροφορίες μου λένε πως πάς να βρεις χιονάκι, γιουχου!! :)

KV είπε...

Κααααααααλημερούδια! Το αεροπλάνο φεύγει στις 10 και εγώ είμαι έτοιμη. Κάτι έχω ξεχάσει, έτσι;;; :)

@ Φιλενάδα, όπου Λεβεντογέννης και καζάνι αυτή την εποχή, έτσι;;; έστω και pretend καζάνι!!!!!! Τα συμπληρωματικά έχεις δίκιο : δύσκολα τα ξεπερνά κανείς!!! Όσο για την άνοιξη (την γράφεις με κεφαλαίο, ε;;;) μάλλον έχεις αρχίσει να επηρεάζεις τον καιρό!!!!!! Νο 3, Πολλά φιλιά!

@ ΒελγοRatούλι, εγώ έβγαλα δέντρο, έστησα δέντρο (πολλή δουλειά το ξεδίπλωμα after all), πρόλαβα να κρεμάσω και 2-3 στολίδια ΑΛΛΑ τα φωτάκια ON. Let the games begin και ας έχω προγραμματίσει να λείπω και εγώ αρκετά! Και για λίγες βραδιές αξίζει. Και επειδή εδώ ο χειμώνας δεν λέει να έρθει, τον έχουμε επιβάλει τεχνητά ... Αρχίσαμε τα χειμερινά φαγητά και το κόκκινο κρασί! :)
Πετάω για την χώρα με τις δικές της μπύρες (πάνω πάνω κιόλας) ή όπως θα έπρεπε να την λέμε τώρα την χώρα με τα πολλά Xmas markets σε λίγο και ναι, άκουσα, πρέπει να βρω παλτό!!!

Σμακ σμακ σμακ σμακ σμακ!