17 Νοεμβρίου 2008

transit

Έτοιμη για ταξίδι ... Το φωτάκια αναβοσβήνουν ακόμα ακόμα εδώ :), pre-Xmas mood (με μια γερή -αδικαιολόγητη- δόση μελαγχολίας, δώρο ενός γεμάτου ΣΚ), διαβατήριο, πιστωτική, e-tickets, γυρινάκια στη Freitag, το pod καλογεμισμένο, δουλειά για το 'πλάνο καλοοργανωμένη (!), σίγουρα άκαιρα ντυμένη για μία τουλάχιστον από τις 3 χώρες που θα "δω" (ή ... και τις 3: Τα πάτρια, την χώρα της pretend και την χώρα που πίνει την δική της μπύρα και έχει super Xmas markets) ... Από τις 5 και μετά, στόλισα λίγο ακόμα δέντρο, έπλυνα τα της χτεσινοβραδυνής χειμωνο-μακαρονάδας, άπλωσα, πότισα, τύπωσα, ετοίμασα ... κάτι πρέπει να έχω ξεχάσει ... τι?
Καλημερούδια
[ούτε Hopper στα θλιμμένα του ...
weird
3 ώρες transit στη χώρα της pretend,
not nearly enough! ]

3 σχόλια:

νατασσΆκι είπε...

φορτιστές, πήρες;;;;
:)

Καλό ταξίδι
Φιλί :)

Ανώνυμος είπε...

3 ώρες? αν είσαι εκεί που μιλάνε περίπου ό,τι και στη χώρα των marchés de noel /εεε, των Weihnachtsmarkten εννοούσα!, τότε 3 ώρες είναι περίφημες! 10 λεπτά κάνει το τρένο από Flughafen για Bahnhofstrasse! άντε, ένα τέταρτο!!
καλά ψώνια, πάνω από όλα! :)

KV είπε...

@ Φιλενάδα ... ΤΩΡΑ το λες;;;; τον βασικό τον ξέχασα, πάλι καλά που έχω 2-3 κουνητά μαζί!!!! Κρύύύύύο, τέλειο κρύο!!!!
Σμακ

@ Rat, δεν πρόλαβα, δεν πρόλαβα. Γινόταν το έλα να δεις άσε που έκανα το λάθος να τσεκάρω το mail μου στην χώρα της pretend .... πανικός!!! Ευχαριστιέμαι όμως fresh!!!! Και βέβαια χτύπησα στα duty free ένα σωρό μικρά καθημερινά, έτσι για να τα βλέπω να μου φτιάχνουν το κέφι!
Εδώ ... κρύύύύύύύοοοοοο :)))))

Καλησπερούδια!