3 Νοεμβρίου 2008

ουγκ

Το Σάββατο, μεταξύ άλλων (κύκλων γύρω από τον άξονά μου) πήγα να διαλέξω κορνίζες (σε ένα μαγαζί που πρέπει να λέγεται φαρμακείο, δεν εξηγούνται αλλιώς οι τιμές). Anyways, αυτό έχουμε, εκεί πήγαμε. It was about time άλλωστε... Δεν μετακόμισα εδώ για αυτό ακριβώς τον λόγο;;; Για να μπορώ να κρεμάσω επιτέλους κάτι στους τοίχους;;; 10 μήνες μετά, έφτασα και σε αυτό (όόόόόχι, η υπόλοιπη διακόσμηση θα πρέπει τελικά μάλλον να περιμένει το Λόττο).
Ξέφυγα ... Η μικρή, νεαρή υπάλληλος κοίταξε τις μ
εταξοτυπίες, και μου έδειξε κορνίζες σε όλες τις αποχρώσεις του χρυσού και του χαλκού (κοιτάξτε δίπλα τον James ... χάλκινο;;;;). Με παίδεψε ώρα. Μουλάρωσα ώρα ... είχαμε και άπειρες επιλογές, άστα να πάνε ... Μέναμε στο μπορεί και στο ίσως ... Μουλαρωμένες μπροστά σε άπειρες κορνίζες.
Μέχρι εκεί καλά. Άλλωστε με την διάθεση που είχα το Σάββατο (και την Κυριακή) ήταν θαύμα ακόμα και αυτά τα μικρά "ουγκ" που αντάλλασσα με τον πλανήτη.
Και
κάπως έτσι φτάσαμε στην παρέμβαση του "ειδικού". Δεν το λέω καθόλου ειρωνικά -ειδικός. Κρατούσε φραπεδάκι, φορούσε γυαλιά ηλίου, έμοιαζε με τον απόλυτο τουρίστα, κοίταξε τον James (κοιτάτε δίπλα λέμε), σήκωσε φρύδι, διάλεξε δύο κορνίζες ανάμεσα σε χίλιες και μου είπε με απαράμιλλο στυλ: "Αυτή αν θέλεις κάτι μινιμαλιστικό, αυτή αν μπορείς να το τολμήσεις". Η τόλμη ήθελε φαρδιά, πολύ πολύ φαρδιά μαύρη λάκα με κύματα, κάτι που δεν θα έβαζα ποτέ οικειοθελώς δίπλα στον James μου (or anywhere around my house). Για κάποιο λόγο δεν σήκωσα και εγώ το φρύδι (και δεν είπα και ουστ) όταν το πρότεινε. Πήγαινε τέλεια. ΤΕΛΕΙΑ. Και όχι, (προς μεγάλη έκπληξη και απογοήτευσή μου) με πόνο δεν την επέλεξα ... δεν ήθελα να μου καθορίσει το δωμάτιο (-δικαιολογίες;;;)... Μέχρι εκεί καλά ... Ναι ... απλά -σκεφτόμουν- αν κάνει κανείς τις αναλογίες, μερικές φορές, δεν μιλάμε για κορνίζες και δωμάτια. Το ότι εμείς δεν βάλαμε κάτι στο μυαλό μας δεν σημαίνει ότι δεν ταιριάζει κιόλας ... σε αυτό ή σε άλλο "δωμάτιο" ... ουφ!
Καλημέρες
&
Καλή Ε
βδομάδα
[αν παίρναμε το ΣΚ από την αρχή
θα κατέβαινε η πίεση;;;
ή καλύτερα ... αν συνεχίζαμε σε ΣΚ mode
μέχρι να κατέβει η πίεση
θα ξαναπηγαίναμε ποτέ;;;;

ho ho ho!]

8 σχόλια:

νατασσΆκι είπε...

ωωωωχ!

Και δεν είμαι κι εγώ σε κατάλληλη διάθεση, να σου πω να έρθεις εδώ να διαλέξεις (εγώ θα σου προτείνω πεταλούδες και λουλούδια, έτσι όπως είμαι αυτή την εποχή..:ppp)

(μαύρη λάκα, ε; Για δες!)
(πολύ "ειδικός" ο ειδικός;)
(γιαααααα λέγε!)
:)))

Διάλεξες τελικά;

Φιλί!
Καλή βδομάδα

Кроткая είπε...

περιττό να πω ότι θα έπαιρνα τη λάκα τρέχοντας, πριν καν το πει ο "ειδικός"!

σε υιοθετώ πανεύκολα αμέσως τώρα: μου φτάνει που ξέρεις να μαγειρεύεις και που σου αρέσει να μαγειρεύεις!

το σκ κατεβάζω χριστουγεννιάτικα, μπήκε ήδη νοέμβριος δα! και μάλλον φέτος δυστυχώς δεν θα μπορέσω να πάω Στρασβούργο, που να πάρει!

Η χωρα του Αγιου Βασίλη είναι must σε κάθε εποχή, ακόμα και με μικρές μέρες! [αν και με τις μεγάλες είναι καλύτερη εδώ που τα λέμε...].

Marina είπε...

Απο κορνίζες έχω καλή πείρα λόγω των πάζλς που φτιαχνω και αντίστοιχα κορνιζάρω. Ασε τι λέει ο "ειδικός", καλύτερα να δείς τι σε ενδιαφέρει να φαίνεται, το αντικείμενο ή το κάδρο; Μιά φανταιζί ή ακριβή κορνίζα απο λάκκα, θα τραβάει την προσοχή στη κορνίζα. Πάντα διαλέγω το απλό, αυτό που αναδεικνύει το θέμα και που κοστίζει σωστά λεφτά και όχι όσα έχει ανάγκη ο κορνιζάς.

KV είπε...

@ Φιλενάδα, ξέχνα τις πεταλουδίτσες, τώρα είναι εποχή για elves!!!!! Ήταν σουπερ η μαυρη λάκα, δεν θα μου γλιτώσει αλλά δεν την διάλεξα στα συγκεκριμένα !!! Καλημερούδια

@ Rat αποκλείεται ακόμα και εσύ να έβλεπες το potential της λάκας, σου λέω ήταν ΤΟ απρόσμενο!!!! Αλλά ναι πιστεύω θα την έπαιρνες! Μιλάμε για ΤΟ statement! ΑΑΑΑΑΑΑαααααααχ το Xmas market της ΓαλλοΚολωνίας .... music to my ears .... δεν μπορεί να μην βρεις χρόνο να πας καθόλου!!!! Κάτι θα σκαρώσεις!!!
Όσο για την χώρα του Άη Βασίλη, δίκιο έχεις, απόλυτο δίκιο!!!! Σαν το Αιγαίο του Βορρά!

@ Μαρίνα, εξαρτάται τελικά! Μερικές φορές η κορνίζα αντί να κλέβει την παράσταση, τονίζει ή μάλλον φωτίζει!!!! Όσο για τις τιμές .... Λόττο λέμε!!!!


Καλημερούδια

νατασσΆκι είπε...

elves να στολίσεις εσύ, που σου αρέσουν!

Εγώ και τα χριστούγεννα πεταλούδες θα έχω, ορίστε μας!
:ppp

Σμαααααααααααααααααααααααααααααααακ!

KV είπε...

ooooops ... Μα σοβαρά τώρα ... καραβάκι με πεταλουδίστες???? :)))) Ε-Μα, είπαμε!!!!

Εγώ elves και Santas και αν συνεχίσει έτσι: Θα βάλω και Gargoils!!!!

Σμααααααααααααααααααααααααααακ

νατασσΆκι είπε...

Ωραία, το βρήκαμε πάλι το κοινό:
τα Gargoils!!!

;))

νο 5 και λιακάδες :)

Φιλί

KV είπε...

:) αυτό έλειπε να μην βρίσκαμε!