20 Οκτωβρίου 2008

*

.... back to work από πολύ πολύ ΠΟΛΎ νωρίς. Είναι στατιστικά αποδεδειγμένο ότι όλη η δουλειά της μέρας γίνεται πριν: Εκείνο το δίωρο, τρίωρο πριν την εμφάνιση των μικρών και κυρίως πριν την εμφάνιση των μεγάλων. Είμαι σίγουρη ότι αν θέλω/πρέπει να δουλέψω αποδοτικά αρκεί να μείνω σπίτι! Δεν ξέρω πως οργανώνονται οι άλλοι στη δουλειά μου, εγώ απλά δεν προλαβαίνω. Δεν έχει να κάνει μόνο με τον παλιοχαρακτήρα μου ή το τεμπέλικο νευρόνιο, φαίνεται να υπάρχει κάποιος sensorας ηρεμίας: Μόλις καταφέρεις να τελειώσεις κάτι, ανακαλύπτεις ότι ... περίμενε ΚΑΙ κάτι άλλο. Anyways το προσπαθώ και καμμιά φορά, πλέον, σε εμένα τουλάχιστον η προσπάθεια (διάθεση) αρκεί.
Όσο για το Μπλε. :) Ήλιος, ζέστη, απολαυστικά ήρεμη θάλασσα, γιορτές, χαμόγελα, παιχνίδι με τα μικρά. Συμπυκνωμένο break και catching up, καινούρια σχέδια. Έχω αρχίσει σχεδόν να πιστεύω ότι μπορεί -eventually- και να κρεμάσω κάτι σε ένα τοίχο και να μείνει εκεί για πολλά πολλάάά χρόνια. Τέλειο δεν θα ήταν;;; Για να δούμε ... {και από την άλλη ... whow, πως βάζεις κάτι σε ένα τοίχο με την προοπτική να μείνει εκεί πολλά πολλάάάά χρόνια??? spooky! μπρρρρ}
Καλή Εβδομάδα
[Καφές Νο 4, ησυχία στο Ίδρυμα
η καλυτερότερη ώρα]

9 σχόλια:

νατασσΆκι είπε...

4 κι εδώ, ηρεμία για την ώρα,
(και μοναξιά, wow!)
και... ήρεμο ΣΚ, άνοιξη παντού
(και γλυκά παντού σήμερα, θα επιστρέψουν τα κιλά που έφυγαν??!!!)

Καλή βδομάδα φιλενάδα μου
(στον τοίχο για πολλάάάάά χρόνια? Αν είναι το σωστό "έργο", ναι!)

Σμαααααααααααααααααααααααααααααααακ!
(τι καλά που πήγες στο μπλε τελικά!)

Ανώνυμος είπε...

εκεινες οι πρωινες ωρες ειναι οντως οι καλυτερες να δουλεψεις. με καφε εννοειται και πληρη αυτοσυγκεντρωση. αλλιως γινεται ακομη μια δευτερα!
καλημερα!

Ανώνυμος είπε...

"Έχω αρχίσει σχεδόν να πιστεύω ότι μπορεί -eventually- και να κρεμάσω κάτι σε ένα τοίχο και να μείνει εκεί για πολλά πολλάάά χρόνια."

Να σου πω ένα μυστικό; Κι εγώ που έχω τη μανία με τις αλλαγές και μετακομίζω συνέχεια, κάθε φορά που μπαίνω σε καινούριο σπίτι/πόλη/χώρα, όλα τα κρεμάω και τα τοποθετώ για να μείνουν... [μέχρι να φύγουν].
Είναι ο τρόπος μου να νιώθω σταθερότητα.
Άλλωστε, τι σημαίνει πολλάάάά χρόνια; Για μένα τα τέσσερα είναι ήδη πολλά! Τέσσερα χρόνια στο Βρυξελλοχώρι, καταλαβαίνεις;
Καιρός να την κάνουμε δλδ...
Για άλλους είκοσι τέσσερα είναι λίγα. Υποκειμανεικά είναι αυτά.

Δεν έχει σημασία πόσο. Σημασία έχει να είναι καλά. Κι ας είναι και στους τροπικούς! :)

KV είπε...

@ Καλημέρα φιλενάδα (μα ... για προσοχή με την άνοιξη πια, πρέπει να σου πω για τις μελισσούλες????), πανικός εδώ, η μόνη ελπίδα: να απεργούν τα μικρά!!!!!
Αυτό με το "σωστό" είναι που βρίσκω δύσκολο φιλενάδα μου ... Χμμμμ μεγάλη ευθύνη!!! :) Σμαααααααακ

@ Lifewhispers το έχεις πιάσει εντελώς το πρόγραμμα: Καφές, άγρια χαράματα και ησυχία! Όταν ακούω τους πρώτους να έρχονται, μέχρι που στεναχωριέμαι! Καλημερούδια!

@ A-ha Ratatouille μου, βιάστηκες! Άάάάάάάλλος ο ένας τοίχος και άάάάάάλλος ο άλλος!!!!!! :)))
Έχεις δίκιο με το υποκειμενικό του χρόνου {και του χώρου ... αν και μια χαρά σε βρίσκω στο Βρυξελλοχώρι -και ούτε να σκεφτείς να μετακομίσεις προς τα δεξιά γιατί θα σκάσω!!!}. Ενας χρόνος εδώ μου φαίνεται ΑΙΩΝΑΣ και καθόλου δεν ξέρουμε τι θα κάνω τελικά με τους Τροπικούς και την Λεβεντογέννα (σίγουρα όμως θα μπορούμε να πούμε ότι το προσπάθησα!). Στο Μπλε όμως δεν μπορώ -eventually- να κρεμάσω κάτι για να το βλέπουν και οι φίλοι μου όταν έρχονται για διακοπές ???? ε;;;;; :) Καλημερούδια!

Кроткая είπε...

α, άλλο αυτό: ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ, εκεί ναι!

όσο για τις προς τα δεξιά μετακομίσεις, υπάρχουν πολλέέέέές πιθανότητες, χε χε χε! :)

KV είπε...

Το "παρά πέντε" το έχεις δει???? Ιίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίί !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Кроткая είπε...

αν το έχω δει?
απ'έξω το ξέρω!!!

KV είπε...

Επομένως:

1. Ιίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίί !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ξανά

και

2. Αν υποψιαστώ ότι σκέφτεσαι να πας σε χώρα με pretend και μαλλιαρά σκυλιά να ανεβαίνουν σε βουνά .... την έβαψες ... ΘΑ ΕΡΘΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.+-

{βιβλιογραφία
Ντάλια: Αυτά τα μαλλιαρά σκυλιά που είδαμε πριν πώς λέγονται;
Σπύρος: Πρόβατα
Ντάλια: Ααααααα και τα άλλα με τα κέρατα ;;;...
Σπύρος: Κατσίκια
KV: και τα άλλα με τις κουδούνες;;;;}

Ανώνυμος είπε...

..... :)