3 Φεβρουαρίου 2008

... from scratch

Κάθε φορά που μετακομίζει κανείς, ένας από τους στόχους είναι να αλλάξει την διακόσμηση ώστε να τον εκφράζει "αυτή την φορά" (ΣτΨ. ... και η ψευδαίσθηση είναι ότι μαζί με την διακόσμηση θα αλλάξει και η καθημερινή ρουτίνα ...)
Καφές Νούμερο 3, τι άλλαξε ;;; ... Μμμμμ ...
Τώρα έχω χώρο -πολύ. Στα προηγούμενα σπίτια, ο χώρος ήταν πρόβλημα -η διακόσμηση έπρεπε να έχει ένα στοιχείο εφευρετικότητας μέσα. Plus, στα περισσότερα από τα προηγούμενα σπίτια ο χρόνος πίεζε και υπήρχε ημερομηνία λήξης, εδώ ... όχι !!! (ΣτΨ. :) ακόμα!). Μπορώ να το φτιάξω όπως μου αρέσει ... (ΣτΨ. :) ΧΑ!)
Καλά μέχρι εδώ, έτσι; Actually ΠΟΛΎ καλά. Αφού δεν κατάφερα -μέχρι τώρα :)- να ζωντανέψω (from scratch όμως) ένα ολόκληρο σπίτι όπως ονειρευόμουν, το να αλλάξω αυτό εδώ το "έτοιμο" σιγά σιγά δεν είναι και άσχημη προσομοίωση.
Είναι ένα παιχνίδι με ενδιαφέρον ... Μια εικόνα που φτιάχνεται σιγά σιγά, που αλλάζει με τον χρόνο. Το πρώτο πλάνο θέλει να αλλάζουν τα pretend-έπιπλα (ειδικά οι λιλά καναπέδες ... don't ask), να μένει ελεύθερος χώρος, να μπαίνουν χρώματα από φως, να μετατρέπονται οι βεράντες -παρόλες τις μικρές τους διαστάσεις- σε κήπο, διάφορα τέτοια ... Και όλα αυτά όσο πιο minimally γίνεται. Με αγχώνει αυτό; Όόόόόχι, μου αρέσει ΠΟΛΎ σαν ιδέα ... (ΣτΨ. βρίσκει ότι έχει μια πολυτέλεια μέσα... αυτή της σταθερότητας)
Ποιο είναι το πρόβλημα ;;; Πέρα από το οικονομικό (που δεν έχω καμμία αμφιβολία ότι θα το λύσουμε σύντομα -παίζω Lotto!), κανένα ! ... ή μάλλον ... να τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή:
Μετακομίζοντας στην Λεβεντογέννα, βρέθηκα και σε μερικές τάξεις μεγέθους μικρότερη απόσταση από την μάδερ ... Και εκείνη μάλλον βρέθηκε μερικές τάξεις χρόνου πίσω.

Συζητήσαμε το project μου λοιπόν, όπως πάντα συζητάμε... Άκουσε με ενδιαφέρον τα σχέδια, της εξήγησα ότι ΔΕΝ είναι στόχος να γεμίσω το σπίτι, προτιμώ να έχω χώρο για παγοδρόμιο μέχρι να μπορώ να το φτιάξω όπως θέλω, κούνησε το κεφάλι με κατανόηση, συμφωνήσαμε απόλυτα (ΣτΨ. πάντα συμφωνούν απόλυτα) και λίγες μέρες αργότερα... το φορτηγό που σταμάτησε έξω από το σπίτι μου, είχε μαζί του -compliments of my mother's interpretation of the discussion- δύο χαλιά, διάφορα διακοσμητικά και κρύσταλλα ... Βοημίας ... από αυτά με την διακόσμηση που σε κάνει να εκτιμάς τα απλά πράγματα σε αυτή τη ζωή ...

Καφές Νούμερο 4 και ... έχω μερικές αποφάσεις να πάρω:
1. Βάζω όόόόόλα τα I'm -using -the -mother -card -"δώρα", σε μία αποθήκη και τα σκορπίζω χαλαρά στο σπίτι σε κάθε της επίσκεψη,
ή
2. Tα πουλάω στο eBay, κατηγορώ τους φίλους μου για την εξαφάνισή τους ("Ήμαρτον πια αυτός ο κουμπάρος!!! Σε πλαστικό θα του βάζω το κρασί την επόμενη φορά: κατέστρεψε το χαλί ΚΑΙ έσπασε και το καταπληκτικό κρύσταλλο ο άχρηστος"), και σταματώ να παίζω Lotto!
Το option της συζήτησης να συμφωνήσουμε ότι δεν παίζει, ε; ...
Καλημέρες!!!
[φοβερή και τρομερή
λιακάδα!]

12 σχόλια:

Μπουρδουμπλούμ.... είπε...

Χαχαχα,τουλάχιστoν θα γεμίσει η αποθήκη! Btw,δοκιμάστε το τζόκερ,το λόττο είναι πια ντεμοντέ,besides δίνει και περισσότερα!
Πολλές πολλές Καλημέρες!!!

KV είπε...

:) Και τα δύο τα δοκίμασα Μπούρδου μου ... μοντέρνο και ντεμοντέ συμφωνούν: αυτό το σπίτι θα πάρει χρόόόόνια!!!!
Αποθήκη λες, ε; Μπρρρ ... είναι ανεξάντλητες οι δυνάμεις της μάδερ!
Πολλές Καλημέρες και από εδώ! Σμαααακ

Ανώνυμος είπε...

τι μου θυμιζεις KV! οι παρεμβασεις της μαδερ παντα ηταν ενα θεμα. κατεληξηα να παρω εκρου καναπε και οχι στο χρωμα της αμμου που το ηθελα. δεν μετανιωνω οχι, αλλα ειναι ενα ζητημα αυτο της συμφωνιας!
odds go to αποθηκη Place, με καθε ρισκο, it is YOUR HOME!
καλημερα!

KV είπε...

Η επιστροφή μου Lifewhispers μου για εκείνη, είναι σαν να μπήκα στο parallel universe που άφησα χρόόόόνια πριν! Και βέβαια, δεν υπάρχει περίπτωση να δεχτώ παρεμβάσεις, δεν το έκανα ούτε ΠΡΙΝ φύγω, απλά τώρα και οι δυο μάλλον δοκιμάζουμε τα όρια αυτού του καινούριου σύμπαντος πριν από το big bang! Αποθήκη λες και εσύ;;; Γρουμφ! Μα γιατί, γιατί, γιατί ;;;; :)
Καλημέρες!

Ανώνυμος είπε...

αποθήκη, αποθήκη -γιατί κατά βάθος κανένας μας δεν έχει κόψει τον ομφάλιο λώρο -και κανένας μας δεν θα άντεχε τη γκρίνια "μα γιατί πέταξες αόλα εκείνα τα υπέροχα και πανάκριβα πράγματα?!" -για΄τι ΣΙΓΑ να μην πιστέψει τις άθλιες δικαιολογίες περί ζημιάρικων φίλων!!

όσο για το option της συζήτησης, χαχα, ΦΥΣΙΚΑ και είναι out of the question!

νατασσΆκι είπε...

Αχ, φιλενάδα!
Μετά από 15 χρόνια ζωής "εκτός" της μητρικής επιρροής, και αφού έχουμε δώσει μάχες (χμμμ..) σε "συζητήσεις", ένα θα σου πω: αποθήκη!
:)
(σ' εμάς, ΑΚΟΜΑ προσπαθεί...!)

*νο 6, -ο ένας, στην έκθεση με εξαιρετική παρέα!
:)
Τι λιακάδα ήταν αυτή σήμερα!
:)
(έξω -και το μέσα συνεχίζεται, όμως! )

Σμακ! Σαμκ!
(ακόμα ο εθνικός οργανισμός επικοινωνίας; γκρρρ!)
Καλή βδομάδα !!!
(ελπίζω η τελευταία μου χωρίς θανάση στο γραφείο...)

Σμακ! ξανά

KV είπε...

Μα ... ... αποθήκη;;;;

@ Κροτένια bring yourself back στις αγωνιστικές σου μέρες, τότε που η μανούλα δεν ήταν μακρυά να σου λείπει, τότε που ήταν στο σπίτι ΣΟΥ και "συζητούσατε" (!) και ξανασκέψου το!
Και εσένα σε ακούει και κουνάει το κεφάλι συγκαταβατικά, huh??? :))) Θυμήσου το, vote for bay!

@ Nατασσάκι μου, όχι από προχτές είμαι περήφανη συνδρομήτρια του Εθνικού μας ... Μόνο που ... ή το τηλέφωνο δουλεύει ή η σύνδεση. Όόόόόχι και τα δύο :((((
Όσο για τις Ελληνίδες μανούλες : λείπω περισσότερα χρόνια απ'όσα έζησα κάτω από τις μητρικές φτερούγες πια αλλά ... ξέρω, ξέρω ... ούτε η ξενιτειά δεν βοηθά σε αυτό (και μάλλον καλά κάνει!). Πάντα ελπίζω η αδελφή μου που μένει σε απόσταση ανάσας να δέχεται την περισσότερη "φροντίδα" και να κάνει την πρώτη επανάσταση ...Μάταια! Ο προδότης έβαλε τα χαλιά χωρίς δεύτερη κουβέντα και με συμβούλεψε να μην κάνω το ίδιο, είναι απλά η αρχή!!!!
Νο 7 νομίζω και ... γμτ δεν μπορώ να δουλέψω καθόλου!!!!

Σμακ

... μα ... αποθήκη ;;;;;; Με σοκάρατε!

Ανώνυμος είπε...

μετά από την επίκληση σε μνήμες του παρελθόντος και τις πληροφορίες περί της αδερφής, χμμ... μεταστρέφομαι μεν, αλλά... όχι και ebay! (ποιος θα τα πάρει άλλωστε?).

γιατί δεν τα στέλνεις πίσω με χρέωση στον παραλήπτη;δε νομίζω να το ξανακάνει!

νατασσΆκι είπε...

Καλημέρες
:)

Νο 4, λιακάδες (παντού)
(άνοιξη; Πάντως, δεν παραπονιέμαι για τη θερμοκρασία, σχεδόν 20!)
(χωρίς μπουφάν)

Καλή εβδομάδα!
(φιλιά στο βασιλικό που συνήλθε!)

Σμακ!

KV είπε...

@ Λωράκι (χιχιχιχιχιχιχιχι!) δεν πιστεύω να το εννοείς σοβαρά. Σκέψου την έκφραση της μάδερ σου αν της επιστρέψεις κάτι και πες μου ... μπρρρρρρρρρρρρρρρρ μέχρι και να τα στολίσω προτιμώ!

@ Νατασσάκι μου, Καλημερούδια. Μεγάλες προσπάθειες να δουλέψω αποδοτικά, Νο 5 και ... καλοκαιράκι, ναι!
Σμακ

Alepouditsa είπε...

αφού η επιστροφή ζεν παιζει...

αποθήκη-αποθήκη!!

(και άντε να σε δώ με τα επόμενα που θα στείλει :-ppp)

Φιλάκια, καλημέρες, καλό μήνα :-)

KV είπε...

Αλεπουδίτσα ... δεν παίζουν επιστροφές με τις μαμάδες... αλλά και αποθήκη ;;; Καταστροφικό!

Καλημέρα !