22 Φεβρουαρίου 2008

φλυτζάνι

"The polymer solution was precipitated by dropwise addition to diethyl ether. The resulting supestructures were visualized with confocal fluorescence microscopy using a laser pulse of ..."
:)
καλά, καλά δεν συνεχίζω με την μπιρίμπα της φιλενάδας μου τώρα (thanks φιλενάδα!), μετά, το βράδυ που θα έχω βιβλία-βιβλία δίπλα μου ... ... Τώρα απλά έχω πολλά πολλά κομμένα δέντρα με πολλές πολλές αδιάφορες πληροφορίες!
Καφές Νούμερο 4, στα "κάτεργα" από νωρίς και ... ξεκινήσαμε να δουλεύουμε και εδώ με τα γυρινάκια, σας το είπα;;; δεν το είπα!!! Ναι, ναι, ναι : ξεκινήσαμε ... και μας αρέσει πάλι ! Μας δυσκολεύει λίγο γιατί δεν έχουμε όλα μας τα gadget και γιατί πρέπει να ασχολούμαστε με πολλές -πολύπλοκες- τεχνικές λεπτομέρειες (καλώδια και βρύσες κλπ κλπ κλπ) και γιατί το Γαλλώδι είναι μαλωμένο με Θανάσηδες και δίκτυο και γιατί πολλά πρέπει να γίνονται διαδικτυακά και γιατί τα γυρινάκια μας έχουν καταλήξει να ταξιδεύουν ασταμάτητα, αλλά ... μας αρέσει! ... Τόσο που παρατήσαμε όόόόόλα τα άλλα που θα έπρεπε να είχαμε κάνει αν το νευρόνιο είχε και κάποιο λειτουργικό ρόλο ...
Γυρίζω το φλυτζάνι ανάποδα : Whow -ναι, καθαρότατο: Μεγάλο δρόμο θα διαβώ ... ή λούκι είναι;;; ... γρουμφ ... πάλι θα πρέπει να τρέξω για να προλάβω το deadline της επόμενης εβδομάδας! (μα πως γίνεται να μην έχω κάνει τίποτα;;; ... μυστήριο)
Πάω, πάω ...
Καλημέρες
[γυαλιά ΚΑΙ
αντιηλιακό!]

4 σχόλια:

νατασσΆκι είπε...

Καλημέρες, φιλενάδα!!!!

Παρασκευή σήμερα, όλα καλά -καλά νέα, γενικώς-
νο 5κι εδώ, για το δρόμο -και φιλιά πολλά
(θα τα πούμε later)
**μου άρεσε το απόσπασμα, το ξέρεις,ε; ;)

Σμακ!
:)

Alepouditsa είπε...

μεγάλο δρόμο θα διάβεις, δύσκολο αλλά χαρούμενο γεμάτο γυρινάκια, και άλλα γυρινάκια και πολλά άλλα σκατουλάκια....και....

yieeeeeeeeeee.....μας αρέσει!!!!!!!!

μπράβο!! :-))
καλημέρες!! φιλάκια!! έρχεται ΣΚ
;-))

Unknown είπε...

Μην ανησυχείς, έχεις πολύ καιρό μέχρι την Πέμπτη. Και επιπλέον ΔΕΝ έχεις ρώσσους να συμμαζέψεις... :(

Παρεμπιπτόντως, μάζεψε την προχοήδα πριν πας για ηλιοθεραπεία...

KV είπε...

@@ Καλησπερούδια φιλενάδα μου! Παρασκευή, early at home (κοπάνα) και ... ναι, φαντάστηκα εσένα θα σου άρεσε το απόσπασμα!
φιλί, καλό ΣΚ, σμακ (απροσδιόριστο πια νούμερο !!!)


@@ Αλεπουδίτσα αυτό με τα σκατουλάκια δεν το είδα στον φλυτζάνι μου ομολογώ. Άσε που τα αποφεύγω από ένστικτο πια ότι μορφή και να έχουν :)
Καλησπέρα -καλό ΣΚ και σε σένα.


@@ Καμηλειρουδάκο δεν έχω Ρώσσους, true...ΑΛΛΆ 1KV=πόσοι Ρώσσοι (σε ταλαιπωρία) ;;; ε;;;
Ηλιοθεραπεία niet, early escape ΑΛΛΑ περιορισμός κατ'οίκον μπας και ... :)
Σμακ