12 Μαΐου 2007

yep

Καφές νούμερο 2, ουρανός συννεφιασμένος και διάθεση ... μμμ ... έτσι και έτσι. Μετά την ένταση πάντα κάπως έτσι είναι.
Χτες φοβηθήκαμε τρελλά, εγώ και το Γαλλώδι, τρομάξαμε. Ξεκινήσαμε μία αντίδραση μαζί (στο τέλος της μέρας, γίνεται αλλιώς;;;), χάσαμε λίγο τον συγχρονισμό μας και ένα μη-επικίνδυνο πείραμα μας έσκασε στα μούτρα. Ευτυχώς όχι κυριολεκτικά στα μούτρα. Ο θόρυβος ήταν απίστευτος, και η τρομάρα, αλλά δεν πάθαμε τίποτα. Δεν τσαλακώσαμε καν τις ποδιές μας (ή τον εγωισμό μας for that matter), ούτε που χάλασε η precious αντίδρασή μας. Ο θόρυβος μας τρόμαξε φρικτά και παρόλο που αντιδράσαμε καλά, που μείναμε εκεί και λύσαμε το πρόβλημα ... δεν χρειάστηκε μεγάλη συζήτηση για να τα παρατήσουμε όλα ακριβώς μετά.
"Φοβήθηκες;;;"
"Ακόμα φοβάμαι" {μου αρέσουν οι άντρες που μπορούν και φοβούνται και αυτό εδώ το μικρό έχει προοπτικές ... γμτ ... να μην είναι μιά δεκαετία (άντε 2) μεγαλύτερος, πιο Άγγλος, πιο κάπως και να τον έχω γνωρίσει αλλού;;; :) :( } "Εσύ;"
"Και εγώ ακόμα φοβάμαι. Φύγαμε ;;;"
"Have a great weekend"
"yep, you too!"
Μου αρέσουν και οι περιεκτικές συζητήσεις. Αυτές που έχουν αποτέλεσμα!
Και με την διάθεση που έχω τώρα θα εκτιμήσω πολύ να είναι περιεκτική και αποτελεσματική η σημερινή μου βόλτα. Find-the-new-Twingo kind of βόλτα. Το ανέβαλλα αρκετά ... για να δούμε, θα μου χαμογελάσει κανένα που να μπορώ να αγοράσω;;; {story of my life now that I am thinking about it :)))) }
Καλημέρα
[γυαλιά ηλίου για διακόσμηση
day is still young!]

5 σχόλια:

snikolas είπε...

Έτσι που πάτε, θα πάρετε το Nobel στις εκρήξεις! Καλό ΣΚ.

KV είπε...

Νικόλα μου, όχι, σχετικά με τα περισσότερα εργαστήρια ευτυχώς δεν έχουμε ελπίδες για Nobel (σε αυτό το θέμα και μόνο). Κακός συγχρονισμός, περισσότερος κρότος από κίνδυνος και ... φόβος τρελλός!!!

Καλό ΣΚ (Λιακάδα τελικά στην πόλη σου)

Unknown είπε...

Μμμμμ

Αλκάλι μύρισε;

KV είπε...

μπα όχι. Κλειστό σύστημα, μεγάλη πίεση, ευτυχώς καλό γυαλί! Πάντως τα χρειαστήκαμε αμφότεροι!

Ανώνυμος είπε...

χρειάζεσαι δάνειο; ΑΝ ΝΑΙ! Επικοινωνήστε με την Hobelman Finance and Mortgages Limited® Για μικρά και μεγάλα δάνεια. Προσφέρουμε δάνεια με προσιτό επιτόκιο 2%. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα μέσω e-mail στο hobelmanfinance@gmail.com και η δουλειά σας μαζί μας θα είναι μια καλή εμπειρία. +17816567138 η πίστωση είναι ανοιχτή σε όλους ανεξάρτητα από την εθνικότητα.