26 Μαΐου 2007

γατί reloaded

Όταν αγόρασα το Twingo, πέρασαν μέρες πριν ξεκολλήσω από το τιμόνι του, εβδομάδες ... Άλλες εποχές, -δύσκολο να το παραδεχτείς αλλά- άλλες ηλικίες, άλλες προτεραιότητες, άλλη χώρα -η ποδηλατοχώρα. Το είχα αγοράσει για πολύ συγκεκριμένο λόγο, αυτό δεν με εμπόδισε να ευχαριστηθώ την ... "επιστροφή στον πολιτισμό". Έχοντας περάσει το πιο υγρό καλοκαίρι και τον χειροτερότερο χειμώνα ως ντόπια: σε 2 ρόδες, το Twingo ήταν απλά όαση. Don't get me wrong, είχα γίνει καλή: Με τους θορυβώδεις 2 τροχούς μου μπορούσα κάτω από την συνεχή βροχή (που δεν σταμάτησε καθόλου το 2000), να μεταφέρω όλα τα ψώνια της εβδομάδας, και τον Θανάση 1 (το βαρύ μοντέλο) και να είμαι στην ώρα μου και ΜΕ το καλύτερο χαμόγελο. Το Twingo όμως, ήταν like going back home. Ασφάλεια σε πολλά -πολλά επίπεδα.
Το γατί μπήκε στην ζωη μου μάλλον ανάποδα. Ένα σωρό άλλες προτεραιότητες, και τρέξιμο, και μουρμούρα και το Twingo μου που με έκανε (κάνει) να αισθάνομαι προδότης. Ούτε που το κοίταξα λοιπόν. Δεν ξέρω αν θυμάστε την χρήση του γατιού στο Underground. Αυτή ακριβώς την εικόνα είχα στο μυαλό. Ειδικά μετά το παρθενικό του ταξίδι -call me Titanic- η μοναδική μου σκέψη ήταν : Να φτιάξω το ποδήλατο! Seriously. Ούτε ματιά δεν του έρριξα!

Μέχρι αποφάσισα να πάω μια μικρή βόλτα χτες ... ... first came the Cosmopolitans (η επιλογή ποτού άμεσα εξαρτόμενη από την ποιότητα της εβδομάδας που τελείωνε) και μετά το "ταξίδι" στο μέρος που βάζεις τσαλακωμένα ρούχα και σου δίνει φρεσκοσιδερωμένα. Και κάπως έτσι του ξεθύμωσα ... :) ... Γατί το γατί :) Εύκολο, γρήγορο, gadgetάτο (και με manual που ΔΕΝ θα διαβάσω γιατι κάθε κουμπάκι είναι μια έκπληξη) ... Και τι πειράζει που είναι μαύρο ;;; Εμείς θα το αγαπάμε σαν να ήταν Λιλά ...
Needless to say, σήμερα του χρωστάω μία συγνώμη και ένα καινούριο ξεκίνημα. Άλλωστε, οι Γάλλοι λένε ότι με κάθε αμάξι πρέπει να έχεις ένα ατύχημα: ΟΚ, πάει, το δικό μου μου το ξεπέταξαν σβέλτα και αναίμακτα. Stop whining ... παίρνω τον γάτο μου και ... εξατμίζομαι!
Καλημέρες
[αντιηλιακό, γυαλιά ηλίου, Τ-shirt,
η χθεσινή καταιγίδα εξασφάλισε καλοκαιρινό extended ΣΚ
Δευτέρα αργούμε! :)) ]

8 σχόλια:

Unknown είπε...

Όλ' αυτά για δύο απλά αμάξια;;;

:ο

Άντε καλές βόλτες....

Кроткая είπε...

κοίτα που θα με κάνεις να το συμπαθήσω το βρομό-γατο...

Αν και καλά κάνει το Twingo και σε κάνει να νιώθεις τύψεις. Θα σε κυνηγάει και στον ύπνο σου το κακομοιρούλι που το πέταξες σαν στημένη λεμονόκουπα, κλαψ...

Καημλιέρη, δεν είναι "δύο απλά αμάξια". Αν ήταν Καμήλες, έτσι θα έλεγες;

KV είπε...

Darth ... define "απλό" :)

Κροτένια, επειδή είναι μαύρο να το μισήσουμε;;; Δεν κάνει!!!
Μην μου ξαναπείς όμως για το Twingo γιατί με παίρνει από κάτω... είπαμε πήγε σε σπίτι με κήπο...

Unknown είπε...

Για αμάξια συνεχίζουμε να μιλάμε έτσι;

KV είπε...

ναι...

Кроткая είπε...

καλά, καλά... σε σπίτι με κήπο λοιπόν. Και θα παίζει με τις πάπιες.

Κημλιέρη, δε μου απάντησες! Αν ηταν καμήλες θα σε ανησυχούσε το ίδιο?

Unknown είπε...

Μετά το "ανησυχούσες" αντελήφθην πως αναφέρεσαι στο γαλλοπεριστατικό, ενώ εγώ εντοπίστηκα σε όλα τα υπόλοιπα...

Συνεχίζω να αναρωτιέμαι λοιπόν.. Mα για δυό απλά αμάξια κάνουμε τόση φασαρία;

Σίγουρα μια καμήλα θα τύγχανε ολίγης παραπάνω προσοχής πάντως :)

Ανώνυμος είπε...

χρειάζεσαι δάνειο; ΑΝ ΝΑΙ! Επικοινωνήστε με την Hobelman Finance and Mortgages Limited® Για μικρά και μεγάλα δάνεια. Προσφέρουμε δάνεια με προσιτό επιτόκιο 2%. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα μέσω e-mail στο hobelmanfinance@gmail.com και η δουλειά σας μαζί μας θα είναι μια καλή εμπειρία. +17816567138 η πίστωση είναι ανοιχτή σε όλους ανεξάρτητα από την εθνικότητα.