19 Μαΐου 2007

βήμα 57

Παρασκευή βράδυ, καφές νούμερο 10 ή 12 ... Λόγω της χτεσινής αργίας μοιάζει σαν Δευτέρα βράδυ, έχω την αίσθηση ότι θα έπρεπε να διαβάζω το μάθημά μου αλλά -κλασσικά- το αναβάλω ώστε να χρειαστεί να ξυπνήσω αξημέρωτα ...
Λίγο χαζές γενικά αυτές οι τελευταίες μέρες. Πιο γρήγορες απ' όσο μπορεί να αντιληφθεί ή να παρακολουθήσει το ταλαιπωρημένο νευρόνιο. Και λίγο παράξενες. Κάνω την γνωστή λίστα, πάω στο Ίδρυμα, κάνω το γνωστό τρέξιμο και στο τέλος της μέρας έχω την γνωστή αίσθηση ότι δεν έκανα απολύτως τίποτα. Και -ως εκ θαύματος, δεν εξηγείται αλλιώς- στο τέλος της ημέρας ανακαλύπτω ότι κάπως όλα έγιναν (τα επείγοντα that is, το κατάστημα είναι σε περίοδο ανακαίνισης και αναλαμβάνει μόνο επείγοντα περιστατικά). Πρωτόγνωρη αίσθηση, όχι κακή, δεν φαντάζομαι να κρατήσει πολύ, απλά είμαι μάλλον σε εγρήγορση μετά τον μαραθώνιο των proposals. Θα ανακάμψω στον παλιό -κακό- μου εαυτό σύντομα!
Η γυάλινη σφαίρα (λέγε με κόκκινη agenda) προβλέπει μια πολύ δύσκολη εβδομάδα, με τρέξιμο και teaching, πολλές επισκέψεις, ένα Peugeot να εισβάλει στην ζωή μου και το Twingo μου να με εγκαταλείπει :( . Ένας φίλος είπε: "It had a very (τονισμένο) hard life, it deserves some rest" ... μμμμ ... αηδίες ... είμαι σίγουρη ότι το διασκέδασε το ταξίδι μας. Το Peugeot (που δεν έχει ακόμα όνομα) ούτε που θα ονειρευτεί τόσα ταξίδια. Άντε, ένα ... της μετακόμισης*... Όπως εξήγησα στον πωλητή, μετά δεν χρειάζομαι GPS ... Πόσο δεξιά ή αριστερά μπορεί κανείς να χαθεί στην Λεβεντογέννα πριν ακουμπήσει θάλασσα;;; Υπάρχει περίπτωση να βρεθεί βαθιά στην Γερμανία στις 4 το πρωΐ χωρίς διαβατήριο, χωρίς κινητό, χωρίς χάρτη (ή αίσθηση του σχήματος του πλανήτη μας) και χωρίς (τότε) μάρκο στην τσέπη;;; ΌΧΙ ! {... μμμμ ... Εκτός και αν στα extras έχουνε βάλει και εξοπλισμό υποβρυχίου... Αυτό θα σήμαινε το ESP! Για αυτό φαγώθηκε ο πωλητής να πάρω GPS ...} Μάλλον μου στοιχίζει λίγο που θα το δώσω αλλά ... δεν γίνεται και αλλιώς. Κάποια στιγμή πρέπει να αποσυνδέουμε πράγματα από αναμνήσεις. Και αυτή η εβδομάδα ήταν καλή σε αυτό το επίπεδο. Αποχωρίστηκα ένα σωρό μικρά και μεγάλα από την πλημμυρισμένη αποθήκη μου ... πολλά μικρά σοκ στην αρχή και μετά απλά θυμάσαι ότι δεν έχει σημασία τελικά ...

ΟΚ, το παράκανα, ακόμα και το νευρόνιο κοντεύει να μελαγχολήσει ... Τέλος εβδομάδας (TG), ΣΚ ahead (ηλιόλουστο ελπίζω), το Twingo θα έχει την τιμητική του και ... :) το πρώτο (ελπίζω) μεγάλο ταξίδι του Peugeot already planned!
night night
[τι θέλει να πει με το slight
ο συγγραφέας;;;]
* To ταξίδι του Peugeot:
1. Google Maps
2. Get directions
3. Pretend ---> Λεβεντογέννα
4. Προσοχή στο βήμα 57 ... ταπ!

6 σχόλια:

Unknown είπε...

Slight right? ΟΥΑΟΥ

Δεν σου ζητάει κα ννα κολυμπήσεις :)

{Δεν είπαμε να μην ξαναπείς ποτέ;;;}

KV είπε...

Μπα δεν προέβλεψαν αυτό το ταξίδι!!!
{είπα ποτέ πάλι;;; πότε;;;;}

Unknown είπε...

Επειδή σίγουρα κανένας δεν το κάνει ε;

{Το είπες κρυμένο όταν δήλωσες πως το peugeot δεν θα δεί μεγάλα ταξίδια :)}

KV είπε...

Μάλλον επειδή δεν το κάνουν πολλοί.

{Δεν ήταν δήλωση, πρόγνωση ήταν}

Unknown είπε...

Δεν βλέπω κάτι που να δηλώνει "πιθανότητα" στις φράσεις σου :p

Ανώνυμος είπε...

χρειάζεσαι δάνειο; ΑΝ ΝΑΙ! Επικοινωνήστε με την Hobelman Finance and Mortgages Limited® Για μικρά και μεγάλα δάνεια. Προσφέρουμε δάνεια με προσιτό επιτόκιο 2%. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα μέσω e-mail στο hobelmanfinance@gmail.com και η δουλειά σας μαζί μας θα είναι μια καλή εμπειρία. +17816567138 η πίστωση είναι ανοιχτή σε όλους ανεξάρτητα από την εθνικότητα.